Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

before - after foto #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Yumurtanın çiğ tüketilmesi sonucunda, insan bağırsağında kendiliğinden üretilen biotinin kullanılmamasına sebep olmakta ve biotin eksikliği görülmektedir. Biotin, B grubu vitaminler içinde yer almaktadır Cig yumurtanın zararlari ve yaşam için zorunlu olan vitaminlerdendir. Eksikliği sonucunda, halsizlik, çabuk yorulma, iştahsızlık, adele incelmesi, adele ağrıları, ciltte sağlıksızlaşma, kalp rahatsızlığı, saçlarda beyazlama ve dökülme görülür.

kısa bir kesit aldım araştır görürsün aptal olmak lazım çiğ yumurta yemek için
Sosyal ağlarda paylaş

Dun spor salonundayim. Gencler Avrupa fitness sampiyonu bir hatun var. Biraz merhabam var. Selamlastik iste. Ben esylalarimi aldim salonun diger kosesine gectim.
Sonra hatun meraklandi. Genelde benzer yer hareketlerini yaptigimizdan beraber takilirdik.
-Neden ben gelince uzaklastin. dedi.
Bende, yakin zamanda agir soguk alginligi gecirdigimi anlattim. Iyilesmistim ama belki size bulasma olasigi vardir diye sizden uzaklastim dedim. Sporcusunuz sonucta.
Hatunun gozleri dolar gibi oldu. Evli erkeklerle kesinlikle yakinlasmam ama su sozunden sonra buttf.ck bile helal sana dedi.
Bana yaklasti ve elime demir sac spreyi kutusunu verdi ?##$ Sonra alarm caldi her zaman ki gibi en guzel yerinde uyandim. Elimdeki demirde sacspreyi degilmis :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...