wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Ali koyunca böyle fotolar insanın hiç koyası gelmiyor yea foto moto ^_^ rezili rüsvan1 rezili rüsvan2 Hiç takviye almıyorum, almayı da çok düşünmüyorum uzun sürsün ilaçsız olsun dedim. 1.77 boy var, spordan önce tartıldım 73.7 kilo çıktı. Beli inceltsem biraz kilo versem aynı sistem çalışmaya devam etsem biret pite yaklaşır mı vicıt? trolleyenleri 5 kiloluk dambıllarımla dövdüreceğim şimdiden teşekkürler ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Ya bu işin %70 i beslenme. En azından ben de öyle işliyo. beslenmeme özen göstermediğim dönem pek yol katedemiyorum. Yağ oranın biraz yüksek gibi göründü ama çok önemi yok. Biraz göğüse abanabilirsin bence şekillendirme bakımından hem bi yandan tricepsi zorlamış olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Kışın bişi olmaz dediler kanıma girdiler T_T Diyet yapıyorum ama bi süredir 77den düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 wastyrx said: Ali koyunca böyle fotolar insanın hiç koyası gelmiyor yea foto moto ^_^ rezili rüsvan1 rezili rüsvan2 Hiç takviye almıyorum, almayı da çok düşünmüyorum uzun sürsün ilaçsız olsun dedim. 1.77 boy var, spordan önce tartıldım 73.7 kilo çıktı. Beli inceltsem biraz kilo versem aynı sistem çalışmaya devam etsem biret pite yaklaşır mı vicıt? trolleyenleri 5 kiloluk dambıllarımla dövdüreceğim şimdiden teşekkürler ^_^ abi boyuna göre kilon hiç de çok değil. ben de 1.77 boyundayım 67 kiloyum şuan ve bir deri bir kemiğim. ona göre düşün. herkesin kas yağ kütlesi farklıdır tabi. ne yapacağını söylemeyeyim uzman arklar var onlar konuşsun ne desem emin olamam. sadece bilgin olsun diye dedim. eğer iyi bir kas kütlen yoksa genetik olarak, kas kütlesi koymadan kilo verirsen kardiyoyla zayıf bir adama doğru gidersin çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ahahah bi de poz vermis la kiyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 55'den geldim ben bi de 67'ye. o da dipnot olsun. hardcore bir ektomorfum. diyetisyenle çalışıyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Jaegerjaquez said: yeni başladım beyler halp https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1911668_10152258349814850_236498658_n.jpg damarlı memeler artık yeter demekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 bi kaslı olsam ben de üstsüz dolaşcam da işte yok yapamadık daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 wastyrx said: Ali koyunca böyle fotolar insanın hiç koyası gelmiyor yea foto moto ^_^ rezili rüsvan1 rezili rüsvan2 Hiç takviye almıyorum, almayı da çok düşünmüyorum uzun sürsün ilaçsız olsun dedim. 1.77 boy var, spordan önce tartıldım 73.7 kilo çıktı. Beli inceltsem biraz kilo versem aynı sistem çalışmaya devam etsem biret pite yaklaşır mı vicıt? trolleyenleri 5 kiloluk dambıllarımla dövdüreceğim şimdiden teşekkürler ^_^ hacı şimdilik hiç bişiyi kafana takmadan belli bi süre (3-4 ay) klasik beslenme ve idman yapman lazım agırlıgının 2,2.5 katı kadar gram da protein aynı oranda yada biraz daha yüksek karb,vucut agırlıgın yarısı ile 1/3'ü kadar da yag protein kaynağı et süt yumurta balık peynir falan karb kaynağı pattes, esmer bulgur, esmer pirinç, yulaf yag kaynağı badem fındık fıstık ceviz zeytin yağı antremana 2 saat öncesinden bişi yememiş ol gelirken, idmanda sonra 45dk içindede 1 öğün ye klasik olarak bunlar başka bişi yok bide işte 8 saat uyu he gün gece karalığından faydalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Black-ice said: 55'den geldim ben bi de 67'ye. o da dipnot olsun. hardcore bir ektordermim. diyetisyenle çalışıyorum şuan. Ectomorph* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 yapcak bir şey canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Nekro said: Black-ice said: 55'den geldim ben bi de 67'ye. o da dipnot olsun. hardcore bir ektordermim. diyetisyenle çalışıyorum şuan. Ectomorph* euhe o neydi lan bitkili hücreli bişiydi galba dfs eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Kanuni said: meme ucu kubbe yapmis abi, az ellet :) anlayamadım bi an afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Poz vereceğim tabisi, başka nasıl yorum yapacaklar (ki veremedim pozu da eahuhea) Eski halimin net 1.5 katıyım şuan, 10 kilo kadar ağırlık arttırdım totalde spora başladıktan sonra(bi kısmını verdikten sonra 10), bi 6sını versem cılız kalacağımı düşünmüyorum ya ama tabi bilen abilerde yorum yaparsa ona göre bi plan çizebilirim. Oha o kadar ne aara yazdınız yea anfhaskd bi okuyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 işte o 6 kiloyu verirken yerine kas kütlesi de koyman lazım. (yani illa vereceksen) kas kütlesi koymak, yağ yakmaktan 10 kat falan yavaş bi süreç tabi. ki kilo vercem alcam bunları konuşmak biraz da manasız. sen jagerin dediği gibi düzgün body buildingine devam et. gerekli beslenmeyi uykuyu al bakarsın durumlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Jaegerjaquez said: Günde ortalama 3.5 saat uyuyabiliyorum dış etkenler yüzünden, 8 saat falan imkansız benim için en azından bi 2-3 yıl daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 yuh :( dis etkenler ne ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 iş + babamın rahatsızlığı + diğer gündelik işler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 3.5 saat uyku gece uykusu mu yoksa tüm gün için mi? Eğer tüm gün içinse helal nasıl dayaniyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 3.5 saat sıkıntılıymış hacı umarım kısa sürede halledersin sorunlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 cok azmis spor icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 abi geçmiş olsun öncelikle uyku çok önemli vücut geliştirmede. en önemli şeyleri üçe indirgersek ilk üçte olur. (beslenme ve doğru antreman da diğerleridir heralde) kas gelişimini sekteye uğratır. istersen araştırabilirsin bilimsel sebep sonuçlarını da. en yakın zamanda düzelmesi ümidiyle. arttırmaya çalış bu işi başarmak istiyorsan. vücut geliştirme malesef hayatta bazı şeylerin önüne koyulmasını gerektiren bir spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Arada bir bayılıyorum tabi, onun dışında 7-11.30, 8.30-12, 9-12 uyuyup sonra iş güç koşturuyorum, gece de babayı bekliyorum sabaha kadar. İşte hedef koydum haftada 4 gün 1.5 - 2 saat spora gitmeye çalışıyorum bazı günler 3-4 gibi bazı günler 9da gidebiliyorum. Bayadır böyle olduğu için düzenim alıştım pek sorun olmuyor. İlk spora başladığımda zaten babayı rahat hareket ettirebilmek, sıkıntı bi anda omuza atıp gidebilmek için başlamıştım şekil neyim sonradan geldi hani şuan biraz göbüş var onun dışında şimdi bile beğeniyorum kendimi çok sıkıntı değil geliştiremezsem de galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 gecmis olsun umarim hersey duzene girer. dinlenmeyi beceremiyorsan elde olmayan nedenlerle, beslenmeye agirlik ver o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar