screwy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 GwindonSurion said: Madcat said: ne zaman tebessüm edicem diye bekledim ama edemedim. işte kafamdaki de buydu ama biliyor musun böyle şeyler izleniyor lanet olsun fakirlik bu da tutmazsa elimde palayla gezi parkına saldıracamabi 5 view almıs galiba tutmamıs
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 abi çok çok kötü demeyin. şimdi çıkıcak 5 sene sonra samuray diye nik alıp forumun kabuğunu skicek yeter abi
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 BU NE YA captiveserpil diye bi kezban vardı, BİR KEZBAN BİR MAHMUT :)))) GÜLMEKTEN YERLERE YATTIM İZLEYİN:))) diye her bölümü taşırdı. onunki daha güzel
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Kardeş yol yakınken gel, vazgeç bu sevdadan. Bana cnc ci adam lazım yarın gel başla. Yol+yemek+ssk+mesai
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Vingthor said: abi çok çok kötü demeyin. şimdi çıkıcak 5 sene sonra samuray diye nik alıp forumun kabuğunu skicek yeter abi şu... sonra ağlıyorsunuz aman ninja canım ninja diye başlıklarda... bu arada title çok yakışmış kürt kardeş.
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 nordlydian said: Vingthor said: abi çok çok kötü demeyin. şimdi çıkıcak 5 sene sonra samuray diye nik alıp forumun kabuğunu skicek yeter abi şu... sonra ağlıyorsunuz aman ninja canım ninja diye başlıklarda... bu arada title çok yakışmış kürt kardeş. title'larınız çok benzer sanki
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 goldbären said: BU NE YA captiveserpil diye bi kezban vardı, BİR KEZBAN BİR MAHMUT :)))) GÜLMEKTEN YERLERE YATTIM İZLEYİN:))) diye her bölümü taşırdı. onunki daha güzel evet onu yadırgamıştık ama şimdi farklı bir gözle bakıyorum, neden? Çünkü GwindonSurion'u severim , demek ki orada oynuyan cocuklar daha kafa adamlar... suçlu sistem bütün ön yargılarımı kaldırdı bu video
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 vingtoru ne zaman görsem benim mahallede nam salmış 9.8 cmlik
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ben vazgeçtim zaten de yapan adam sadece aramızda bize komik geldiğini anlamıyor bir türlü ama biz aramızda eğlendik skerlerzheheheheh
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 lan muğla'da mısınız? ya da sadece memo mu muğla'da?
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 stimpak said: lan muğla'da mısınız? ya da sadece memo mu muğla'da? sadece o muğla'daydı (daymış tanımıyorum) lan izledikçe daha kötü oluyor AHAHAHAHAH
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 moriarty said: bekle bekle senaryo bitiyo az kaldı. orçuna ve sana göre özel bi rol yazıyorum şevki tam size göre avradlarla mı
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sahibine-fayda-saglamayan-benq-p50-satilik-4782953/detay
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Vingthor said: abi çok çok kötü demeyin. şimdi çıkıcak 5 sene sonra samuray diye nik alıp forumun kabuğunu skicek yeter abi Abi şu olayın açığa çıktığı postu bi yollasanıza bana, kaçırdım onu bulamıyorum şimdi de :(
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 deadwoll said: Vingthor said: abi çok çok kötü demeyin. şimdi çıkıcak 5 sene sonra samuray diye nik alıp forumun kabuğunu skicek yeter abi Abi şu olayın açığa çıktığı postu bi yollasanıza bana, kaçırdım onu bulamıyorum şimdi de :( abov
Öne çıkan mesajlar