aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 yoo gecersin, sonuclarina katlanmaya hazirsan herseyi gecersin.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 yoo geçersin. çok yiyen az yiyenden niye daha az kilo alıyo lan çok mantıksız diyen adamla sabaha kadar dalga geçerim
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Bazılarınızın din, inanç vsden önce sorgulamanız gereken daha büyük problemleri var ama farkında değilsiniz neyse.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 fedenin memelerini sorguluyorum ben su an.
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Tam sizin gibi dinsizlere yakışan bir sapkınlık örneği.
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 He birde MÖSLÖMÖNLÖR BÜZE SAYGO DÖYMÖYÖR BÖN GÖFRÖT YÖYÖNCE G:TÜME SÖKÖYÖRLER diye ağlıyan adamlar, sonra gelip istediğimle dalga geçerim diyor asdfsdf bu perhiz bu ne lahana turşusu. Medeniyet bekliyorsan önce kendin medeni olacaksın. Hala gelip istediğim şeyle dalga geçebilirim diyecek kadar acizsen insanlıktan nasibini alamamışındır. Bununda altına YAVHEHE.GIF koyun bende altına YÜZÜNETÜKÜRSELERYARABBİŞÜKÜRDİYECEKGURURSUZLAR.GIF koyucam :)
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 tamam dalga geçmiyorum bundan sonra. rahle sokucam ben de ardına. kabul mü?
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 benim lafım şükrü'yeydi, hmm buara da ne güzel adın varmış senin
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 dalga geciyorum diye insanlinktan nasip almamis olan bensem, varsin olsun. allaha inaniyoruz, islam cok tatli diyip tecavuz eden, cinayet isleyen, hak yiyenlerse insanlik, ben istemiyorum ordan nasip almak.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 norak da her mesajın sonuna :p koymuş aggro çekmemek için, gözümden kaçmadı.
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 basıldık lanet olsun dostum federaller :/
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 aquila said: dalga geciyorum diye insanlinktan nasip almamis olan bensem, varsin olsun. allaha inaniyoruz, islam cok tatli diyip tecavuz eden, cinayet isleyen, hak yiyenlerse insanlik, ben istemiyorum ordan nasip almak. nekadar saçmaladığını daha nasıl anlatabilirim sana hani TAŞ olsa eyw abi derdi. Her toplulukta yanlış yapan insanlar olabilir, sen kolaya kaçıp tecavüz eden cinayet isleyen vs var diyorsun. E heralde olabilir bu islamiyet dinin parçası değilki o insanlıktan nasibini alamamış ŞEY lerin sorunudur. Gelipte arada çürük elmalar var diye tezgahımı yakıcan. Ateistlerden cinayet isleyen tecavüz eden yok mu ? Bırak allah aşkına ya şu argümanlarını ilkokul 5 te bile söylesen çocuklar ağızlarını bırakıp başka taraflarıyla güler.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ateistlik adina yapan yok, fark orda.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 heh gerçek islam bu değile de getirdi olayı sonunda
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 tartisma uslubun da cok guzelmis, soylenen hersey argumaniniz soyle, argumaniniz boyle, siz oylesiniz diye cevap vermeyi kurandan mi ogrendiniz?
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ben bu islam şu islam yoktur diye önceden yazdım, madem birşey idda ettin bulup onu oku. Gerçek islam diye birşey söylemem ben çünkü tek tip ve tek kuralları olan bir islam var. Onu farklı yaşıyan ya da yaşadığını idda eden insanlar veya topluluklar olabilir bana göre tek islam vardır O da kuranda ne yazıyorsa odur.
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 kthxbye said: sostizm said: kthxbye said: ne alaka ? geninde olması bu inanma güdüsünün allah olmadığını mı kanıtlıyor ? yaratan,tanrı,allah artık sizin zihninizde neyse, o koymuş olamaz mı bunu. Argümanlarınıza bitiyorum. Her din farklı şeyler söylüyor, her mezhep bile farklı farklı şeyler söylüyor. Özünde hepsi bir yalanı ise TAMAMEN tutarsız. Şimdi bir an için tum bu dinlerden BİRİNİN doğru olduğunu düşünelim. Bu da en iyi ihtimalle insanlığın %80'inin yanlış/yalan inanışlara yöneldiğini ve yalana taptığını gösteriyor. Bu durumda o gerçeğe denk gelmiş dine gelmiş olmayı ummak yerine alayını reddetmek en rasyonel yaklaşım olmaz mı? (Sanırım ölünce bulutların üzerinde manitu ile ata binilecek olan din doğru söylüyor, benden söylemesi. Eğer tek inanışa paramı basacak olsam bunu seçerdim) 4 kitaplı dine inanların sayısı % kaç bilmiyorumda büyük ihtimalle baya büyüktür. Mesala islam inancında her dini kabul ediyorsun 4 üde doğru ama zamanla insanların müdahaleleri(değiştirmeleri) ve sapkınları yüzünden yenileri yollanmış. Ancak bazıları yeni dini kabul etmemiş. Yani bu yahudilikten hıristiyanlığa geçmeyenlerde de olan birşey. Tamam işte ayni şeyi söylüyorsun. 4 kitaplı din dediğin bildiğin bambaşka inanç ve yaşam sistemleri. Şimdi bir kısmı tanrının çocuğu olduğuna inanıyor, bir kısmı domuz yemenin yasak olduğunu ve bu yasağın tanrı emri olduğuna inanıyor, bazıları 4 eşli olabiliyor bazıları ise boşanmanın yasak olduğuna inanıyor..... sayfalarca uzatabilirim. Haydi diyelim ki KESİN BU TEK TANRILI DİNLERDEN biri doğru söylüyor. E? gene benim dediğime geldin... Hangine sorsan kendi inandığının doğru olduğunu söyleyecek, en iyi ihtimalle insanların %60'ı yalan yanlış şeylere tapıyor. Birini seçelim ona tapalım bakalım ya tutarsa? Doğru mu?
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 üslubum pati üslubu özel veya farklı birşey kullanmıyorum :)
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 aquila said: glugluglglglgu http://www.youtube.com/watch?v=EjqeK7ZPvq0
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Budistlerin falan selamı var bu arada.
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 sostizm said: kthxbye said: sostizm said: kthxbye said: ne alaka ? geninde olması bu inanma güdüsünün allah olmadığını mı kanıtlıyor ? yaratan,tanrı,allah artık sizin zihninizde neyse, o koymuş olamaz mı bunu. Argümanlarınıza bitiyorum. Her din farklı şeyler söylüyor, her mezhep bile farklı farklı şeyler söylüyor. Özünde hepsi bir yalanı ise TAMAMEN tutarsız. Şimdi bir an için tum bu dinlerden BİRİNİN doğru olduğunu düşünelim. Bu da en iyi ihtimalle insanlığın %80'inin yanlış/yalan inanışlara yöneldiğini ve yalana taptığını gösteriyor. Bu durumda o gerçeğe denk gelmiş dine gelmiş olmayı ummak yerine alayını reddetmek en rasyonel yaklaşım olmaz mı? (Sanırım ölünce bulutların üzerinde manitu ile ata binilecek olan din doğru söylüyor, benden söylemesi. Eğer tek inanışa paramı basacak olsam bunu seçerdim) 4 kitaplı dine inanların sayısı % kaç bilmiyorumda büyük ihtimalle baya büyüktür. Mesala islam inancında her dini kabul ediyorsun 4 üde doğru ama zamanla insanların müdahaleleri(değiştirmeleri) ve sapkınları yüzünden yenileri yollanmış. Ancak bazıları yeni dini kabul etmemiş. Yani bu yahudilikten hıristiyanlığa geçmeyenlerde de olan birşey. Tamam işte ayni şeyi söylüyorsun. 4 kitaplı din dediğin bildiğin bambaşka inanç ve yaşam sistemleri. Şimdi bir kısmı tanrının çocuğu olduğuna inanıyor, bir kısmı domuz yemenin yasak olduğunu ve bu yasağın tanrı emri olduğuna inanıyor, bazıları 4 eşli olabiliyor bazıları ise boşanmanın yasak olduğuna inanıyor..... sayfalarca uzatabilirim. Haydi diyelim ki KESİN BU TEK TANRILI DİNLERDEN biri doğru söylüyor. E? gene benim dediğime geldin... Hangine sorsan kendi inandığının doğru olduğunu söyleyecek, en iyi ihtimalle insanların %60'ı yalan yanlış şeylere tapıyor. Birini seçelim ona tapalım bakalım ya tutarsa? Doğru mu? yok olay şu Sen eğer işte tek tanrılı dine inanıyorsan (ki gerçi sadece 4 kitaplı dediğimiz bu dinler tek tanrılı değilde) o tanrıdan/allahtan gelen kitap ve peygamberlere inanmalısın. Hani aynı tanrıdan geliyor ve 4ü de zamanına göre doğruydu. Ama musevilikten sonra yahudilik geldi mesala bazı insanlar inanmadı ya da hıristiyanlıktan sonra müslümanlık geldi gene inanmayanlar oldu. Ancak önceki dinler deformasyona uğramasaydı yeni kitaplar zaten yollanmazdı. Benim ve müslüman inancına göre 4 dinde vardır ama sadece sonuncusu yani islamiyet doğrudur. Diğerleri değiştirilmiştir çünkü. Ki konu burda hangi din doğru değil, ben gelipte islamiyet doğrudur diye de idda etmiyorum şuanda.
Öne çıkan mesajlar