samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 öyle bir ışıkta oturmak istemezdim, çok rahatsız edici.
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ışıkları kafna göre koyma gerçekçi değil gölgeler gerçekten nerede ışık varsa oraya ışık koy
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Wolas said: ışıkları kafna göre koyma gerçekçi değil gölgeler gerçekten nerede ışık varsa oraya ışık koy abi render teknolojine mi uzaksın ben mi mesajını anlamadım? o ışık yaratıyor zaten gölgeleri kafasına göre koymuyor ışığı sonradan.
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 her işi bilgisayar yapıyo özel bişey yok
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 o lamba o cama o kadar karanlıkda öle yansımaz. zaten cam açık hiç yansımaz :) pencereniin altındaki duvar, önündeki pufpufun gölgesi o kadar siyah iken o kadar açık olmaz. ışık ayarlarını değiştirmen gerekiyor gerçekcilik istiyorsan, ha bu hali ilede iş yapar beğendim maksat sahneyi geliştirmek. bol camlı bir sahnede bu şekil render alırsan gerçekcilikten uzaklaşırsın sahneye bakanlar bişi anlayamaz fakat içlerinde bir gariplik var burda diye düşünür. pencerenin kaplaması kırık gözüküyor. tüm metallerin yansıma değerlerinin artması gerekiyor sandalyenin ayağında yıldız gibi patlama olur o kadar yakın temasdan öle büyük bir ışığa maruz kalırsa. yeter uygum geldi yatıyom :D
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Wolas said: ışıkları kafna göre koyma gerçekçi değil gölgeler gerçekten nerede ışık varsa oraya ışık koy Zaten nerede isik varsa orada isik var. Lambanin icinde 1 adet. Black-ice said: işime göz mü diktin osman? Hahah yok ya oyle koltuk falan modelliyordum baktim boyle olmus :(
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 dünyanın en kötü renderi ödülünü alır
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Sparkcaster said: bok gibi osman sori yikici degil yapici olalim beyler. Rasmon said: dünyanın en kötü renderi ödülünü alır Sebep?
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 "hi my name is alex. i am from usa. nice photo..şaka lan şaka manisadan can. bu arada render ne amk"
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bu tip odalara render deniliyor.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ışıklandırma kötü işte o yüzden kaplamalar da çok yapay durmuş
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 https://en.wikipedia.org/wiki/Rendering_(computer_graphics)
Öne çıkan mesajlar