DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Sequo said: DoGMeaT said: yarın öbür gün astrayı satmak cok daha kolay olur Olm senin e30 un yanindan oyle yan gececemki arabani bana satmak zorunda kalacaksin pis fakir kac vanosluydu senin e30? benim e30um fakir ama gururlu bi e30, vanosu yok ama tipi güzel tamammı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 DoGMeaT said: Sequo said: DoGMeaT said: yarın öbür gün astrayı satmak cok daha kolay olur Olm senin e30 un yanindan oyle yan gececemki arabani bana satmak zorunda kalacaksin pis fakir kac vanosluydu senin e30? benim e30um fakir ama gururlu bi e30, vanosu yok ama tipi güzel tamammı :( Telini om gonder haftaya carsamba istdeyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 duruşunu gurbaaan beeeeee korkum yok aga bizde geri vites yooook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 DoGMeaT said: yarın öbür gün astrayı satmak cok daha kolay olur Ben 2011 sport u 1 ayda sattım :) dizel olsaydı daha kısa sürede satalırdı ama çabuks atılması bin tane kronik arızasının önüne geçmiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 abi ben de reno megan hb için 3 günde anlaştım daha 2 tane yedekte soran var 2. el piyasası çok dengesiz fiyatlar saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 fren destek sistemi EBA esc ya da esp de standart mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 beyler annem golf cü cıktı leon alma golf al farkı neyse vercem diyor değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 forgiver said: http://www.youtube.com/watch?v=Oh6Cx-XBRy4 http://www.youtube.com/watch?v=XxS1EKPXJJE çare mercedes tabiki ilk önden çarpma testinde çarptıktan sonra astra resmen havalanıyo, arabanın ağırlık merkeziini nereye koymuşuz diye bi bakar insan. :) ayrıca tavandaki dalgalanmaya da bakınca astra çok sağlam izlenimi vermiyo, leona kıyasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 golf tam yalanmış audi a3le kıyaslarım leonu (0,68 audi eder 1 leon) zaten büyük ihtimal elleri değmiş, malzeme hariç aynısı sürücü koltuğundan bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Golfe yalan demek. Yani parasını hakedip haketmediği tartışılır ancak sürüş olarak vs Seat'ten daha iyidir tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ciddi bir fark yok işte aralarında 3-4 bin lira daha pahalı satsalar yalan demezdim yol sesi açısından yeni kasa daha iyi diyolar eski leondan ama golf'e ne kadar yakın onu bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Görünürde tamamen aynı olan Renault Fluence'in Extreme ile Dynamic modelleri arasındaki farkları tecrübe edince, Leon ile Golf'ün arasında "pek fark olmaması" bana inandırıcı gelmiyor. Görünmeyen taraflarda malzemeden sağlam çalabiliyor bence otomobil üreticileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 fark tabiki var da, 10bin liralık fark çıkar mı bilmiyorum mesela leonda ön tarafta köpük koymuşlar çamurlukla kaput arasına golf de süngerimsi kauçuk vardı kaputta hidrolik kaldıraç var, leonda yok arka silecekleri ikisi de çinden takmış leonda ıvır zıvır özellikler biraz fazla ) golf te fren enerji geri kazınımı ve gerçek çelik stepne var :) bi forumda böle opsiyon olarak fiyatlarını çıkarmıştı biri leona onları ekleyince baya yaklaşıyordu fiyatlar ama dün zam yaptı zaten vw mesela golfle de a3 arasında 20 bin(opsiyonlarla fark açılır) liralık fark yoktur ama en azından o farkı verince güzel bir arabaya biniyorum dersin benim açımdan golf le leon arasında 2 desibel fark var (bildiğin yol sesi olarak) niye golf almadım diye pişman olucak başka bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Benim şirket aracı Fluence Extreme. Arada servise falan gönderince Dynamic geliyor. Yani aradaki fark kaç kuruştur bilmiyorum ama yol tutuşuna kadar nasıl bu kadar farkedebilir inan anlamıyorum. Arabaların kolçağının açma mandalı bile aynı görünüyor ama birbirinden farklı cidden. Direksiyonunun derisinin kalitesi, ses izolasyonu, kapı içlerindeki kapı kapama tutamacı, klimasının üfleme kalitesi falan farkediyor. Hadi şirket arabası deyip geçersin -ki buna bile içim rahat etmiyor- bir de para verip alsam hay 3-5 bin daha verseydim derdim kesin :) Yani endüstriyel maliyetinden ziyade bu tipte bir değer farkı da var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 stokta olduğundan liste fiyatından biraz uygun A3 sportback s-tronic atracton + advance paket 81 bin yorumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 arabaya dizel koycak paramız kalsın diye leona bastım koparayı a3 sb yeni kasaya inş. şimdi bana ön cam için güneşi ve/veya uv yi kescek bir şey lazım camların koyu olmadan var mı böyle bir çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 araba camlari 335nm den daha uzun dalgaboylarina karsi korumasiz. 380nm ye kadar da radyasyonu filtreleyebiliyorlar. Iyi gecinen gozlukler 400nm ye kadar falan filtreler. %100 UVB %90 UVA diye geciyor bunlar. Kisaca ekstra bi isleme gerek yok, yapilmasi da yasal degil on cam icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ben geçen bi servis arabasında(mercedes-splinter) görmüştüm, ön cama polarize cam filmi yaptırmış, yeşil renkliydi. 200 lira vermiş. Bir de muayeneden sonra yaptırdım demişti. Heralde yasak denildiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ya a3 de akustik ve termal yalıtımlı cam vardı ona heves ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Ön cam için cam filmi yasak da, karartmalı cam yasak olmuyor o ne iş? Yani fabrikadan karartmalı çıkınca np, film sorun oluyor. Biçok filmliden daha koyu bizim ön cam ama geçiyo muayeneden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Selam, msuuut said: ben geçen bi servis arabasında(mercedes-splinter) görmüştüm, ön cama polarize cam filmi yaptırmış, yeşil renkliydi. 200 lira vermiş. Bir de muayeneden sonra yaptırdım demişti. Heralde yasak denildiği gibi. Abi polarize cam filmi biraz ütopik değil mi; değilse nerede yaptırmış adres/tel isterim :) Renk konusunda yapabileceğin tek alternatif şu an için seramik film. görünür ışık geçirgenlikleri diğer filmlere oranla daha iyi. Neredeyse şeffaf gibiler. Nano Ceramic (85%) PS Technical Specs Solar Transmittance 52% Solar Absorptance 42% Solar Reflectance 06% Visible Light Transmittance 82% Shading Coefficient .68 UV Rejection 99% Total Solar Energy Rejected (TSER) 36% Nano Ceramic (70%) PS Technical Specifications Solar Transmittance 49% Solar Absorptance 45% Solar Reflectance 06% Visible Light Transmittance 67% Shading Coefficient .67 UV Rejection 99% Total Solar Energy Rejected (TSER) 42% Nano Ceramic (52%) PS Technical Specifications Solar Absorptance 49% Visible Light Transmittance 53% Visible Light Reflectance 16% Glare Reduction 49% Shading Coefficient .53 SHGC .45 UV Rejection 99% Total Solar Energy Rejection 65% (TSER 65%) Yüzeylerinin çizilmeye karşı dayanımlarını bilmiyorum ama ben %85 olanından almıştım balkondaki camcama zımbırtılarını kaplamak için falan. Ama fırsat olmadı uygulamak için. Şimdilerde aracın cam tavanı başta olmak üzere arka tarafın camlarını kaplatmayı düşünüyorum! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Yerinde olsam Astra almazdim, 2008 kurban Bayramında Astra ile 25 metre(14+11) tarlaya uçtum erzurumda, yol yüksekti ilk anda 14 metre uçtuk kayanın birine çarpıp motoru bıraktık ve 11 metre daha uçtuk. Sonuc:astranin hiçbir hava yastığı açılmadı, en kötüsü ilk vuruş anında emniyet kemeri koptu ve ikinci vuruşta ön konsola yapıştım. Opel le görüşmede basınç anında sizi korumak için emniyet kemeri kopar, önden doğrudan vuruş almayinca hava yastıkları açılmaz dediler. Arabanın motoru tüm aksamla beraber düştü, iki ön teker paramparça oldu ama açılmadı lanet yastık. Konforu, görünüşü çok ii ama güvenlik kağıt üstünde iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Selam, Emniyet kemeri kopmak yerine, üstünde oluşacak basıncı azaltmak için biraz boşalması(başka kelime gelmedi aklıma) gerekli; kopmak da neymiş! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Güvenlik için açıldığında kemer kendiliğinden açılıyor ve sarı bir plastik ortaya çıkıyor benimkine koptu siyah yerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar