Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Persona 5 (Best RPG of 2017)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
offf bide kader degistilemez geyigi filan yapti icime oturdu :(

fatlus bu arada P5U, P5D, P5R ve P5AG domainlerini registerlamis gecen gun

http://s2.quickmeme.com/img/3a/3ac9424c295f8189ae072673c8052c3a04d08f6c633d01e55607818e72073877.jpg

nasil sagicaklar offffff
Mesaj tarihi:
shit dancing oyunu geliyor demek>:D<

persona 6 icin bir 10 sene daha beklicez gibi gozukuyor

p5r mi? persona 5 ruby for vita awwwwwwwwwwwwwwwwwwwww yeaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Mesaj tarihi:
gene persona q gibi iğrenç artworklü etrian odyssey çakması oyun yaparlarsa switche oynamasam da olur. (:P)

p3 ile p4 arası gibi kısa olsa keşke p6 ile ara ama atlusın gözü açıldı artık maalesef.

chihaya seiyuu shimonetadan anna senpai aynı zamanda, üzüldüm ya başarılıydı. :( kader bu sefer değişmedi.. değişmedi....
Mesaj tarihi:
iyide atlusun elinde bir tek persona ipsi yok ki o partner olayini, switch personaya vuralim.

smt yapiyorlar zaten bir tane suan switche. yeni bir projeleri daha var belki o da switch exclusive olur bilemiyoruz.

ben pek ihtimal vermiyorum switche ozel bir persona oyunu yapacaklarina belki persona q tier bisi yaparlar o da pek umrumuzda olmaz zaten.
Mesaj tarihi:
ahah emeğe saygı cidden, pcde olsa ne modlar yapılır şu oyuna.

sasuga jookaa konusunda ne haklıymışsın abi, monadan sonra futaba tam bir kedimobilden inip eşeğe binme durumu oldu maalesef.
Mesaj tarihi:
p3 - tanaka rie > mamiko notonun kadife sesi = success (mitsurunun partye gelmesi bonus)
p4 - retarded "L" kuma > TEH RIE = success
p5 - ikue otani > generic 4chan weeb = AM I KAWAIII UGUUU~ :(
Mesaj tarihi:
ah beyinsiz futaba, 3 üyesi brainwashed, üstüne mass defense debuff yemiş gruba mass attack buff atınca aylardır ilk defa öldüm. neyse.

inanılmaz güçlü ailmentlar ya, herkes ilk turnde brainwash yiyince birşey yapamadan öldüm lol.

neyse ileride defans skilleri geliyormuş.
Mesaj tarihi:
dün araştırdım da karides seçeneklerini neye göre belirliyor anlamadım. bende sadece makoto ve ryuji seçenekleri çıktı, ann daha yüksek rank olduğu halde. makoto elbette ki.

resim ayrıca topkek. (tu)
Mesaj tarihi:
bir gece oncesinde bir soru geliyor mc'e ne tip kizdan hoslanirsin gibisinden orda guzeli secersen ann'la, akilliyi secersen makotoyla takilabiliyorsun.

pro shogi player ve subyanci becky ile de zaman geceribiliyormusuzda bende cikmadi onlar sanirim confidant rank 8 ve uzeri olmasi gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Sam said:

o dediğini load edip denedim, gene de ann çıkmadı.

o zaman baska parametreler daha var tetikleyen. bazi karakterler icin, event oncesinde iliskide olmak gerekiyor olabilir.
Mesaj tarihi:
yani bende makoto 5, ann 8 idi. üstüne 8 kawakami, 5 hifune filan vardı ama hem smart hem sexy seçeneğinde aynı makoto ve ryuji çıktı. hiç kimseyle romanceda değildim ayrıca.

forumlarda baktım millet çözememiş, herkesde benzer garip durumlar bendeki gibi.
Mesaj tarihi:
Ben smart seçtim ve Ann çıktı. O konuşmanın hiçbir önemi olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle romance en önemli faktör, ikinci olarak da relation'ın bir etkisi olabilir. Ben Ann ile romance başlatmıştım ve ilişki düzeyim ondu. Bana kumsalda "I love you" gibi gayet romantik seçenekler çıktı; herhalde romance olmayan karakterle gidince azıcık daha mesafeli konuşmalar oluyordur.
  • Yeni Oluştur...