Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 inat ettim yatmadım, %92'de ama bir de voice pack var, neyse 8'e kadar da beklemem gerekse ben bu yola baş koydum! ilk defa da bir temaya para verdim ucuza almanın gazıyla, keşke avatarları da verselerdi ps3'e. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 ucuz temanin sebebi o, avatarlarinda parasini alio catir catir ehue ann ve morganayi kaptimda makoto lazim acil best girl :( offf zombi gibi gezicem butun gun, tuvalet arasi olmasa kalkamiyorum oyundan qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 horizon zero dawn bitti sonunda.. artik hazirim.. gorelim bakalim neymis bu seri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Sam said: inat ettim yatmadım, %92'de ama bir de voice pack var, neyse 8'e kadar da beklemem gerekse ben bu yola baş koydum! ilk defa da bir temaya para verdim ucuza almanın gazıyla, keşke avatarları da verselerdi ps3'e. :( load sureleri nasil ps3 de? birde genel olarak performans nasil merak ettim arada ki farki ps4'te makisimum 5 saniye load ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Abi şimdi uyandım, 8buçukta bitti toplam installation o da bir saat filan sürdü artık açmadım gözlerim kapanırken lol. Bir kendime geleyim açacağım oyunu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 bir actim.. 4 saat araliksiz oynamisim :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 ps başına oturmam, almam, dl e başlamam 2 dk sürdü, hadbakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 persona 4 un olayi slice of life a indirip casuallastirmasindan ve deli gibi p4 un boku cikana kadar hatta sagilmasindan sonra korkularim vardi 2-3 http://i.imgur.com/e3hb6Wb.jpg p3 den bile iyi gibi duruyor hikaye simdilik 8-) p3 den sonra p2 tadinda agir konular islemezler diyordum ama p2 lezzeti var bunda direk yummy yummyy http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/001/124/409/ab7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 oyunu 30 dakikada indirip jap dil yamasını 1 saatte indirememek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 dogru konu biraz agir olmus. ya o degilde, menu gecisleri ne kadar iyi ya, her seferinde islatiyor, load screenler keza epic https://media.tenor.co/images/3d2185564be57aeb8a4d761d19b1cb23/tenor.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 gördüğüm en stilistik oyun veya ilk ikide üçte filan herhalde. ps3te loading geçişleri 3 veya 5sn filan gördüğüm henüz en başlardayım gerçi hala. sadece cutscene video sırasında ing altyazı olmaması üzdü, illa ing mi oynayacağız yani onları anlamak için? ayar göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 settingsde var ayari, tek sorun televizyon sunucusu, metro anonscusu vs gibi yan diyaloglarin subini koymamislar https://www.youtube.com/watch?v=KukSVxgsQkg yeni mass destruction :3 http://i.imgur.com/0CLbWAr.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Laurelin said: settingsde var ayari, tek sorun televizyon sunucusu, metro anonscusu vs gibi yan diyaloglarin subini koymamislar aynen su sikinti biraz.. once yan ses diye koymadilar sandim ama baya uzun uzun konusma varken de yok.. yine de cok etkilemiyor tabi buna da sukur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 neyse artık dulaktan dolma japoncayla phraseleri tanıyorum artık napalım, yamayla düzeltseler ama keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 müzikler, menüler, gelmiş geçmiş en hızlı ve akışkan jrpg turnbased combat, çizimler, karakterler, seslendirmeler, mekanlar, herşey çıkış tarihi gibi 4/4. inanılmaz yüksek beklentilerin karşılanabildiği çok ender devam oyunlarından biri olmuş şu ana dek gördüğüm ki daha herşey açılmadı oyunda. NEKO JANAI, MORGANA DA! sohbeti de koparıyor her defasında, katsura geliyor aklıma lol. morgana da tahmin ettiğim gibi serideki en iyi maskot char olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 morgana tam bi happy sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 erza seiyuu da oyunda savcı olarak, bakalım karşılaşacaklar mı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 bu arada take your heart premium edition amazon.de stoklarına girmiş tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 ffs 1 tane eklemişler onu da buraya yazana kadar kaçırdım fak yu atlus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 1 ay sonra anca gelir benim oyun hype bitmez ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Gumruk vergisi yuzunden passladim onu ben :( alirsam canta ve kutusu icin alicam sirf Neyse duzgun morgana pelusu yapsinlar alir happynin yanina koyarim lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 steelbox aldım standarttan 5€ daha ucuzdu 4-9 gün diyo referanduma kadar gelir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 bu oyun yuzunden eski personalar bana cok kotu gelecek diye korkuyorum :( ozellikle jrpg combati biraz sikardi beni.. bu oyunda inanilmaz akici her sey gibi o da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 spyro evet bu oyundan sonra ben de p2ye nasıl döneceğim bilmiyorum, p3 ve p4 gene iyi de daha eski oyunların combat menüleri hep çetrefilli, bir aksiyon için bayağı debelniyorsun. burada çat tek tuşta bitiyor yani helal olsun, hiç yormuyor. tek üzüntüm combat şarkısının nakaratı duyamadan combatı bitirmem lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 hype geldi hanim. o zaman andromeda => persona 5 olarak akayim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar