Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ben geldim döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Agzedis de gündüzden gelebilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 kaede senin steam ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 öylesine başlıyoruz. izlemek isteyen olursa http://www.twitch.tv/grego__/ quixef, kaede, seru, grego. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 kaede diz çökertti, tövbe istetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 http://www.twitch.tv/grego__/b/645669941 asıl oyun gece olacak. this is a test. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 quixef'in haykırışları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 geceki oyuna bende geleyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 bana herkes uyar. grego diye aratın ben çıkıyorum zaten ilk sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 arkadaşlar oyun başlayınca haber verin, izlemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 başladı yayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 şş rmk yapın gelicem ben de ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 6/6 mulgear, cagrus, grego, axedice, quixef, kaede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Kacta basliyonuz gecen 1-2 saatle kacirdim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 lan gene kaçırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 devam ediyor abi şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 herkesin dalması sonucu, yha bin kivirmi yicim mitfikti diyerek axedice ın kaçışına müteakip, oyun yayını yatsı ezanı sonra okutulacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 abi böyle oyundan kaçana sonraki oyunlarda handikap yazalım olmuyor böyle her oyun biri gidiyor oyun bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ya bi oyun kapandıysa, kalıyor genelde. ne zaman başlanacağı da belli olmuyor ki diyeyim şu saatte geliniz. genelde cuma akşamları yada haftasonu olur. bu arada one city challange denedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 raging barbarian falan da denenebilir. 1 city challenge ve raging barbarian bak güzel olur bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 ilan said: . şurda çıktım, şu yok, ben bu oyundan zevk alamayacağım, 45bin euro vermem lazım çıkıyorum, oraya şehir atamazsam çıkıyorum, orası benim 4. şehir yerim atarsan savaşırız, savaşırsak çıkarım vıtvıt vs. demeyecek civ oyuncuları aranıyor. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Hükümsüzdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 şehrimi aldın al sana kick diyen adamın ne hükmü olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Uygarlık oyununu oynayan faniler ayrı, olimpostaki saraylarından dünyayı izleyen tanrılar ayrı. Pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 deyvidbovi iyi, komutan öncesinde kimse ağlamıyorsa ağlamıyor, cagrus bende gelcem, sonuna kadar oynarım diyor. artık ağlamayı bırakın, grow up pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar