Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization V #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sadece Pirates! yok elimde. Pirates i olan paylasmak isteyenler bir ÖM kadar uzağım. Hep low tierlere yeniler cikinca yeni gelen BTAleri verirlerdi. Tahmin ettim Pirates'in cikicagini ondan dolayi attim 1 dolar, BTA ya koyup vermediler :(
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
salla harita paketlerini ya, ben Türkiye görünce aldım. bu kadar rezil bi harita olmaz la, hep seni doğuya atıyor, bu bir ikincisi hayvan gibi harita yetemiyosun daha fazla civ koymak gerekiyor. bu kadar luxuryler falan bi garip.
Mesaj tarihi:
siz diosunuz ki başkasının başka civden aldığı şehri o civ yok olmuş olsa bile ben alıp o yok olmuş cive verip onları geri diriltebiliyorum? bayadır oynamıyorum oyunu da 5te olduğunu hatırlamıyorum bunun
Mesaj tarihi:
vay arkadaş adam idrak edemedi.

city state'leri diriltebiliyon.

eğer civ yokolmuşsa herhangi bir şehrini geri alıp diriltebiliyosun. ama yok olmamışsa direkt ibare çıkmıyor, zaten şehir trade var öyle bütün şehirlerini geri vereyim diyosan.
Mesaj tarihi:
City statelerde direk seçenek var, elalemin şehirlerini de bi zahmet trade ediver.

Bu arada oyuna teknoloji bulmak geliyormuş ek pakette. Adım adım uygarlık kuruyormuşuz.
Mesaj tarihi:
olm salakmsnz? koloni yok dedim yok oyunda. uygarlığa liberate ederek verme dedim oda yok. trade edivermiş. ben trade yok mu dedim. dediğim şey yok. her türlü haksızsınız hepiniz. bide taşak geçiolar
Mesaj tarihi:
ne saf adamsın lan sorduğun sorularuın cevabını verdik, yok olduktan sonra diriltebiliyo muyuz diye soruyosun evet diyoruz ne istiyosun anlamadım ki.
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

şu oyuna ... şehirleri alıp esas sahiplerine verme ... gelmeli acil

Gördüm berkaycığım yolları gördüm. Hatta bu defa mouse desteği de olacakmış, fareyle oynayacakmışız oyunu
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

şu oyuna 4'deki gibi koloniler ve şehirleri alıp esas sahiplerine verme liberalise etme olayı gelmeli acil

koloni var mı oyunda? YOK.
şehirleri alıp esas sahiplerine LIBERALISE etme olayı var mı? YOK
trade etme var.

vallaha malsınız

civ yok olmadan önceden veremiyorsun anca trade edebiliyorsun direk alınca liberalise demiyor.
  • Yeni Oluştur...