romslayer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Sadece Pirates! yok elimde. Pirates i olan paylasmak isteyenler bir ÖM kadar uzağım. Hep low tierlere yeniler cikinca yeni gelen BTAleri verirlerdi. Tahmin ettim Pirates'in cikicagini ondan dolayi attim 1 dolar, BTA ya koyup vermediler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 şu oyuna 4'deki gibi koloniler ve şehirleri alıp esas sahiplerine verme liberalise etme olayı gelmeli acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 4'de nasıl bilemiyorum ama bunda şehirleri alınca eski sahibine verebiliyosun, milletse tabi diriltmek için oyunda yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Hamsili bahsettiğin olay releaseden beri var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 valla mı lan? unutmuşum onu. o zaman koloniler gelsin. ama defeat olmuş civler geri çıkmıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Epic Anchovy Fail EDIT: 1 Mart Cumartesi gecesi için bedenleri hazırlayın gençler. Eve dönüş gecem sabaha kadar Tanrılar Civ istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bu oyuna umarım trade gelir, diğer civlerle para karşılığı luxury alıp verebilmeliyiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Tradeden önce savaşıp şehir ele geçirmeyi getirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 şu harita paketlerini almadım ben ya, illa 49 dolara full pack mi alacaz şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 salla harita paketlerini ya, ben Türkiye görünce aldım. bu kadar rezil bi harita olmaz la, hep seni doğuya atıyor, bu bir ikincisi hayvan gibi harita yetemiyosun daha fazla civ koymak gerekiyor. bu kadar luxuryler falan bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 axedice said: Tradeden önce savaşıp şehir ele geçirmeyi getirsinler. oyunda asker basmak olsa çok güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 siz diosunuz ki başkasının başka civden aldığı şehri o civ yok olmuş olsa bile ben alıp o yok olmuş cive verip onları geri diriltebiliyorum? bayadır oynamıyorum oyunu da 5te olduğunu hatırlamıyorum bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 vay arkadaş adam idrak edemedi. city state'leri diriltebiliyon. eğer civ yokolmuşsa herhangi bir şehrini geri alıp diriltebiliyosun. ama yok olmamışsa direkt ibare çıkmıyor, zaten şehir trade var öyle bütün şehirlerini geri vereyim diyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ha yok olmamışsa adama devredemiyorsun yani? o zaman ne knuşuonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 City statelerde direk seçenek var, elalemin şehirlerini de bi zahmet trade ediver. Bu arada oyuna teknoloji bulmak geliyormuş ek pakette. Adım adım uygarlık kuruyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 complete edition'dan sonra mı koyacaklarmış bu feature'ı, küfür gibi fraxis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 burak civ 6 ss lerinde yol yapma resmini gördün mü şehirlerin arasıan yol kuruluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 olm salakmsnz? koloni yok dedim yok oyunda. uygarlığa liberate ederek verme dedim oda yok. trade edivermiş. ben trade yok mu dedim. dediğim şey yok. her türlü haksızsınız hepiniz. bide taşak geçiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ne saf adamsın lan sorduğun sorularuın cevabını verdik, yok olduktan sonra diriltebiliyo muyuz diye soruyosun evet diyoruz ne istiyosun anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 abi keşke tek şeir zorunlulugu olmasa sırf 2inci şehgir için dlc almak istemiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 hamsilipilav said: şu oyuna ... şehirleri alıp esas sahiplerine verme ... gelmeli acil Gördüm berkaycığım yolları gördüm. Hatta bu defa mouse desteği de olacakmış, fareyle oynayacakmışız oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 buldunuz garibanı vurun, spor gastesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 hamsilipilav said: şu oyuna 4'deki gibi koloniler ve şehirleri alıp esas sahiplerine verme liberalise etme olayı gelmeli acil koloni var mı oyunda? YOK. şehirleri alıp esas sahiplerine LIBERALISE etme olayı var mı? YOK trade etme var. vallaha malsınız civ yok olmadan önceden veremiyorsun anca trade edebiliyorsun direk alınca liberalise demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 inşallah CIV 6 da gemi olur ya sırf kara haritası oynamak sıkıcı biraz su savaşı uçak savaşı felan olsa fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar