Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bir cuma gecesi civi döner mi gençler ses edin bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 7.5 metre LAN kablomu aldım bekliyorum reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ~ çok geç saat değilse bana da uyabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 sexdiceın gelmesini bekliyoruz çok geç saatlere kadar kalmıyacağız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 rmk atılmazsa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ~ sexdice axedice ise zaten civ de gözüküyor şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 önceden oyuna girmiştir belki sonra bekletmesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ~ ok, ffa ya saat 12 ye kadar açığım. itinayla haber beklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 invitelar başladı quikserf, gandice ve kötüede 4. bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 quixef'in kasabaya geldim tam son vuruşu ballista ile yapıyorum, bende lag var oynayamam deyip çıktı adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Adam haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 quickserf hep öyle ya, böyle bi atarlar bişeyler sürekli, gidiyosun bşakentini alıyosun çekiyo fişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 peç geldi sanırım conquest of the new world deluxe için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 https://www.humblebundle.com/ BNW 15 dolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 yama geldi, balance, fix falan diye heyecanlandıydım. sadece BNW sahipleri için beleş scenarioymuş, haberiniz olsun. epeydir yama gelmedi. hayret. firaxis çaktırmadan yeni oyun yapıyor olmasın? hiç normal değil bu kadar uzun süre yamalanmaması civ'in eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/02/04/xcom-and-civilization-v-complete-editions-coming-soon.aspx Civ V ve Xcom Complete Edition duyurmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 complete editionla gelicek patch herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 200 mblik scenario'da ne var ki? farkı ne oynayan var mı normalinden. hiç sarmıyo beni civ scenarioları mekanikler falan hep bi değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bi civ döner mi ses verin bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 şu hambıl bandıl ı aldım. zaten civ 5 im olduğu için elimde fazladan bir tane olmuş oldu. ek olarak scrambled nations ve gods and kings dlc leri de var. isteyen varsa bir ses etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Grego said: şu hambıl bandıl ı aldım. zaten civ 5 im olduğu için elimde fazladan bir tane olmuş oldu. ek olarak scrambled nations ve gods and kings dlc leri de var. isteyen varsa bir ses etsin. isteyen var=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 attım linkleri özelden. iyi oyunlar. ama ne yap ne et brave new world ü de edin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 teşekkürler, bakalım bir sardıralım yıllar oldu oynamayalı civ. en son 3'ü oynamıştım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 5 6 aydır oynamıyordum, brave new world vardı, dün bi oyniyim dedim, barbarlardan bezdim ilk 40 50 turn, genişleyemedim kapadım, her yerden barbarlar saldırdı manyak mıdırlar nedir :D. Bir de bu complete edition 49 dolar, bende son expe kadar var gene de almam mı lazım yav, yok mu 10 15 dolara ekler falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Steam store'da bütün dlcleri tek tek alabiliyorsun da son ek paket tek başına 30 dolar. O yüzden complete edition 40 dolar falandır zaten. https://www.humblebundle.com/ Burada 15 dolara alabiliyorsun ama. Hemen oynamak istiyorsan kaçırma bence. Ben çıkış fiyatından aldım hiç pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar