axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Quickserf yok ortalarda, komutan da gelir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 nwalka varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Seru varsa ben yokum! Şaka şaka varım Hadi başlayalım madem Seru senin steam neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 İzlemeye gelebiliyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 abi nwalka çok nacizane bir insanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 İzleyici de oyunu yavaşlattığı için 4+ oynadığımızda izleyici almıyoruz. Bugünkü oyunun özeti. Nwalka bize ai muamelesi çekerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 • daha beni görememiş bile adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Ben o teklifi yaptıktan sonra, axedice'ın karşı teklifini ben görmeden oyunun otomatik kabul etmesi de manidardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 vay ipneler beni neden çağırmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 bu trade işlerinde bi exploit var internette yazıyodu o başına gelmiş olabilir, şehir satma falan yapıyomuş millet. bilen vardır kesin burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 cuma-cumartesi geceleri tekrar oyunlar dönebilir sexdice istanbula geliyormuş zaten bizim evden takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Sen steam chatini bi aç bakalım önce, sana gelirim de civ atar mıyız belli değil daha ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ilk defa civ serisine başladım acayip beğendim la brave hedesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 • bitecek türden bir oyun olsun bari. gemisi olan ben kazandım diyor sonra. swh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 mp'de oyun bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 • irrelevant_binding_detected. seru.exe bu program geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 tmm fast deneriz bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 • yok, oyunun kendi hızı iyi aslında. yeterince dolap çeviremiyoruz. son oyunda adam çin e daldıktan sonra biri de demedi ki bundan sonra sıra bende, suna arkadan atlayalım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Hocam bu maddelendirme shtick ine gelelim? Nedir olayın? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 • özel bir anlamı yok. bir tane online rutin yapayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 son oyunda benle brazil zaten geride kaldık, siz aranızda halledecektiniz fakat görüldüğü kadarıyla komutan kendi halinde takılamyı seviyor axedice aldı arkasına onu daldı işte olan bu. ben zaten çok geride kaldım ana mekan falan paso desert, kasbah'ı veriyor bilmem kaçıncı çağda o çıkacak ben kasbah atacam da oralara ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 hangi ek paketlerle oyun atılıyor burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Forumca fakir olduğumuzdan iki ek paket geriden takip ediyoruz. O ne demek hocam, full versiyon helbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Grego said: • yok, oyunun kendi hızı iyi aslında. yeterince dolap çeviremiyoruz. son oyunda adam çin e daldıktan sonra biri de demedi ki bundan sonra sıra bende, suna arkadan atlayalım (: Oyle deme, gecenlerde oynadigimiz oyunda Quixef ile saatlerce plan yaptik Kaede'ye es zamanli saldirmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 oyun gitmeseydi komutan'a çok pis giriyodum denizdeydi ordularım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar