Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 şehirler niye teknoloji costunu artırsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 warmonger oynayınca yüzlerce puppet city oluyor bi yerden sonra, beleş beleş science geliyor. belki onu engellemek istemişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Onu engellemek için mutluluk mekaniği var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mutluluğu negatife indirmek çok kolay değil ama. Mutluluk daha ziyade tak-tak-tak her turn bir şehir almayı engelliyor. Olaylar stabilleşene kadar biraz beklemene neden oluyor. Oyunun sonunda işgale abanan biri çok rahat bilimde aşırı boost alırdı o şekilde olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ee başka türlü yetişemez zaten diğer memleketlere gayet mantıklı yani, uygarlık geliştirme oyunu oynuyoruz tetris değil, aptal saçması şeylere ek geliyor oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 İşgal yapan adam milyon şehrin science boostunu aldı. Sırf science giden adam napcak o zaman? Evet, tetris değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 4 teki gibi paranın bilime akması sistemi gayet mantıklıydı burda nüfus bazlı bilim gelince saçmaladı işler. bi saçmalığı başka saçmalıkla yamayamıyorsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Eski oyunlardaki gibi kültürle şehir ele geçirmek eklenmiş: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Bu yazdıkları turizm olayı sanırım. Ofansif kültür üretiyorsun turizm adı altında. Adamlara yolladığın ofansif kültür adamların defansif kültürünü ezerse ve adamlar senden farklı bir ideolojiyle yönetiliyorsa isyan ediyorlar ve ülke değiştiriyorlar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Beş yıldızlı otel sayısını arttırsak, mesela Girit Yunanistan'a isyan edip bize katılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 US oynamaya başladı. Üç gün zor geçecek. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 VPN ile oyunu açmayı denedim, ama Steam güvenlik önlemlerini arttırmış galiba; denediğim hiçbir VPN ise yaramadı. XCOM'u bu şekilde ABD'de çıkınca oynamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Sparkcaster said: öyle bi algoritma yok ya hangisine vurmak avantajlıysa ona vuruyo genelde. öldürebileceği şeylere focuslanıyo, gemi varsa onlara focusluyo falan.hayır percentage base olarak en az olana vuruyo en hızlı bunu oldururum diye. gemi olunca denklemde napıyo bilmiyorum da sadece kara oldugu zaman ah bunun canı az buna vurayım diyo ki oyle olmasa her sehir ilk katapult yıkmaya calısır ama aksine one koydugum %90 hpli fortified sehir saldırısından %30 az yiyine spearman e vuruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Komutan said: Beş yıldızlı otel sayısını arttırsak, mesela Girit Yunanistan'a isyan edip bize katılır mı? O olayın adını bence bayağı yanlış seçtiler. Oyundaki kültürün ofansif olarak kullanılan versiyonu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Fuhus turizmi icin wonder kerhaneler koyabilirler o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Ben aldım şimdi steamden, açıldığı an download mı edicez, pre download olsa da dursa kenarda ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 vanilla civ5 in uzerine yuklenir mi ? yoksa diger exp leri de almak gerek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 gerekiyor , ben 12 sini bekleyemedim gelene kadar pazar malini kullaniyorum, calisiyor, yarinda steam den download edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 gmg yollamıs keyleri COK CILGIN BIR HAFTA SONU OLACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Steam ne zaman açacak acaba download ı.Resmen kitlendim onu bekliyorum.Gece olsada oynasak diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 13:30 UTC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 screwy said: gmg yollamıs keyleri COK CILGIN BIR HAFTA SONU OLACAK GMG İNDİRİMİ KAÇTI FUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 İlk güzel indirim de alcam bende :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 screwy said: 13:30 UTC Hayda gece açmayacaklar mı yani. :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 You are receiving this email because your game will be available for download on 11 Jul 2013 at 13:30 UTC. gmg maili boyle gelmis 13:30 UTC ne zamana denk gleiyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar