Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization V #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mutluluğu negatife indirmek çok kolay değil ama. Mutluluk daha ziyade tak-tak-tak her turn bir şehir almayı engelliyor. Olaylar stabilleşene kadar biraz beklemene neden oluyor. Oyunun sonunda işgale abanan biri çok rahat bilimde aşırı boost alırdı o şekilde olmasa.
Mesaj tarihi:
Bu yazdıkları turizm olayı sanırım. Ofansif kültür üretiyorsun turizm adı altında. Adamlara yolladığın ofansif kültür adamların defansif kültürünü ezerse ve adamlar senden farklı bir ideolojiyle yönetiliyorsa isyan ediyorlar ve ülke değiştiriyorlar diye biliyorum.
Mesaj tarihi:
VPN ile oyunu açmayı denedim, ama Steam güvenlik önlemlerini arttırmış galiba; denediğim hiçbir VPN ise yaramadı. XCOM'u bu şekilde ABD'de çıkınca oynamıştım.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

öyle bi algoritma yok ya hangisine vurmak avantajlıysa ona vuruyo genelde. öldürebileceği şeylere focuslanıyo, gemi varsa onlara focusluyo falan.
hayır percentage base olarak en az olana vuruyo en hızlı bunu oldururum diye. gemi olunca denklemde napıyo bilmiyorum da sadece kara oldugu zaman ah bunun canı az buna vurayım diyo ki oyle olmasa her sehir ilk katapult yıkmaya calısır ama aksine one koydugum %90 hpli fortified sehir saldırısından %30 az yiyine spearman e vuruyo.
Mesaj tarihi:
Komutan said:

Beş yıldızlı otel sayısını arttırsak, mesela Girit Yunanistan'a isyan edip bize katılır mı?

O olayın adını bence bayağı yanlış seçtiler. Oyundaki kültürün ofansif olarak kullanılan versiyonu işte.
Mesaj tarihi:
You are receiving this email because your game will be available for download on 11 Jul 2013 at 13:30 UTC.

gmg maili boyle gelmis 13:30 UTC ne zamana denk gleiyo acaba
  • Yeni Oluştur...