axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Şair orada "İşçi çıkarana kadar şu tech i almadık bu tech i almadık diye AĞLAMANIN ne anlamı var?" demek istemiş. http://www.totalprosports.com/wp-content/uploads/2012/11/crying-oklahoma-state-player-sports-crying-gifs.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/nj5aK9o.jpg dün shuffleda başladığım yer, ağlamayın.ahah aglamayın dedigi yerde wheat deer 2 silver 2 fish var. keske benim yerin ss ini alsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 cillop gibiymiş yerin lan manyakmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 axedice said: Şair orada "İşçi çıkarana kadar şu tech i almadık bu tech i almadık diye AĞLAMANIN ne anlamı var?" demek istemiş. Herkes doğrudan kendisine en faydalı teknolojiye yoğunlaşabilirse daha efektif olunur. Ama ben işin aslını gözden kaçırdığımızı farkettim FFA vs Team debate te. Hybrid tur sistemi gereği, tüm takımla beraber savaşa girdiğinde, birisinin scoutuna random dalan Komutanla beraber herkes savaşa giriyor ve oyun kilitleniyor. Oysa öbür türlü, sen ve Komutan ayrılacaktınız, biz takılacaktık rahat rahat. Therefore, your arguments are invalid. ETA: Cevab veremedi. Bir insan benim kadar haklı olmamalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 olm adam kanada olmuş kutuplara park etmiş. görmüyon mu karları sdfsd. utanmadan balık saymış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Canada disagrees Quix kesemeyeceğin scout a dalmayacaksın panpa. Yoksa 3 tane ruin kapar 2 adım ötenden MEHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Ha şu seni kıtanın cücüğüne hapsettiğim oyunu mu diyorsun? Dalmadım scoutuna zaten, dedikleri gibi kediyi köşeye sıkıştırdığında kaçacağı (sevineceği) bir yer bırakacaksın, yoksa tırmalar. Durup dururken savaşmayalım diye senin oradaki dağların arkasını sana bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Senin canın yine catapult istiyor belli. Cumaya kadar bununla idare et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 hehehehe AHAHAHAHAHAHAH @_@ Kardeşim ek pakedi almış lan ^__________________^ On yılda bir işe yaracağı tuttu, bekleyin beni Zulular =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 zulu op bumşakalaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 quixef said: Hybrid tur sistemi gereği, tüm takımla beraber savaşa girdiğinde, birisinin scoutuna random dalan Komutanla beraber herkes savaşa giriyor ve oyun kilitleniyor. Oysa öbür türlü, sen ve Komutan ayrılacaktınız, biz takılacaktık rahat rahat. Yanlış düşünüyorsun. Her oyuncunun aynı hızda oynadığını varsayarsak, iki takımın tamamının sequential oynamasıyla, iki kişinin sequential oynayıp kalanın simultaneous oynaması arasında bir hız farkı olmaz. Ancak hızlar aynı değilse ve en yavaş oynayan oyuncu savaşa girmediyse bir fark olabilir. Ama genelde savaştaki oyuncular diğerlerinden daha yavaş oynadıkları için o durumun oluşması düşük bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 arcane said: olm adam kanada olmuş kutuplara park etmiş. görmüyon mu karları sdfsd. utanmadan balık saymış... miss gibi abi orası pop kasar bide sola doğru sehir atarsın tundradan yürür gidersin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 van helsing xcom - dlcler warz bereketli oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 zorluk derecesi 4-5 oynuyorum. city state gibi alın beni aranıza saldırmazsanız asker falan veririm işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ben de bildiğin pro oynuyorsunuz sanıyordum lan. bu ne abi güzel yer çıkana kadar restart mantığı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 The above poster's post has a logical fallacy, because he: a) presumes that a real or perceived relationship between things means that one is the cause of the other, b) attempts to manipulate an emotional response in place of a valid or compelling argument c) presents a circular argument in which the conclusion was included in the premise d) assumes that one part of something has to be applied to all, or other, parts of it e) misrepresents someone's argument to make it easier to attack The credited answer is D. Because he mistakenly assumes our childish behavior regarding one part of the game (namely, our starting positions) has to be applied to all, or other parts of our general gameplay ability or level. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 neyini 3 kere editledin çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Sağını solunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 emeğine saygı da; şu kadar zamandır oynuyorsunuz hala "çıktığım yer kötü yha yeniden hadi" demek :( üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Asur şaka gibi olmuş, 2 siege tower 1 turnde şehir alıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 12*2 neyse de utanmadan yanındakilere de siege bonusu veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 asur iyi baya, library de iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 siege tower abi. siege tower. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Battering ram daha iyi değil mi 3*10 olarak? Tabi BR de etrafa bonus vermece yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 yine de early game warmongerlık meh ekonomi kaldırmıyor, altyapı sağlam olsun diye beklersen de siege tower zamanı geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar