kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Merhabalar. Ben kinotakao :)-D İnternette adımı, yaşımı, şehrimi vermeyen biriyim. Platform/Bulmaca oyunlarını severim. Ellerinizden öper bir blog sahibiyim. Forum güzele benziyordu, bende üye olayım dedim. Umarımk çabuk kabul edersiniz aranıza. , Ve bir sorum var, avatar yükleyemiyor muyuz? Alıntıla
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 hg. ne yüklücen avatar. at bana yüklüyüm ben Alıntıla
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 oo ninja gelmiş naber sama taka yo? Alıntıla
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ne işsiz adam çıktı lan bu. Alıntıla
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 hoşgeldin, fede yetkili bi abimiz ona sorabilirsin sorularını falan Alıntıla
kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 fede said: hg. ne yüklücen avatar. at bana yüklüyüm ben yükleme olsa osmanlı tokadı atan bir avatar yükleyecektim ama böylede güzel duruyor. Myshkin said: hoşgeldin ninja Hoşbulduk ama ninja? (:P) yekeyeke said: oo ninja gelmiş naber sama taka yo? Ninja ::o Eski bir üye mi vardı bu nickte herkes ninja :D Hoşbulduk efendim. Alıntıla
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 yok yükleyebiliyoruz ama biz bilmiyoruz nasıl olduğunu. çözersen bu durumu tüm forum sana dua edicek flm. Alıntıla
kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Yav Red said: he he L_Zero said: yok yükleyebiliyoruz ama biz bilmiyoruz nasıl olduğunu. çözersen bu durumu tüm forum sana dua edicek flm. O günleride göreceğiz(tu) Alıntıla
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 kabak tadı verdin gerçekten. Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 maraba televolle huahhahhahha Alıntıla
kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 bingildak said: kabak tadı verdin gerçekten. Tişikürler. KehKeh said: miriba mirba. Fistan said: maraba televolle huahhahhahha merhaba spartalı, gülüşün bol olsun. Alıntıla
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 http://www.kinotakao.blogspot.com/ Bu blog bir harika dostum, ben gerçek olduğuna inandım. Alıntıla
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Laorx said: http://www.kinotakao.blogspot.com/ ahahahahahahaasdhdh yılın fake i ya :D Alıntıla
kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Benim bloğumu nerden buldunuz yav. Alıntıla
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 senin dedenin 4 ekim 1928'de kaç kilo sıçtığını bile buluruz. Alıntıla
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Laorx said: http://www.kinotakao.blogspot.com/ Bu blog bir harika dostum, ben gerçek olduğuna inandım. ABİ AHAHAHAHLKJASHCLKJASHFLSKDHFLSKDFSDFSİŞGLADSASD Alıntıla
kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 fede said: senin dedenin 4 ekim 1928'de kaç kilo sıçtığını bile buluruz. Benim dedem ozaman yaşıyomuydu ki? Ene! Alıntıla
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ilk post said: Kaliteli Forum Bulamadım, huh. Son zamanlarda kaliteli, paylaşımcı, aile ortamlı geyikli şakalı bir forum bulamadım gitti. Belli bir yaş kitlesine hitap eden bir forum bulsam anında üye olacağım, ama yok. Forumlar genelde oyun delisi insanlarla dolu. Yav, kötü bir şey değil tamam. Ama benim gibi insanların bulunduğu bir forum bulamayacağım sanırım. Donanımhaber aklıma geldi, oda telefon istiyor yav. "Amaan, biz yapmadıkça iyisi çıkmaz" dedim, "domain yok bir bilgin yok ne havalanıyon!?" diye karşılık verdi öbür tarafım. En ince ruhani tarafım git müzik dinle dedi. Bana Bir Masal Anlat Baba'yı 10. tekrarlayışım şuan, bıkmadım. Hadi ben biraz daha dinler sonra Eminem filan takılırım bay bay. Alıntıla
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 fede said: senin dedenin 4 ekim 1928'de kaç kilo sıçtığını bile buluruz. kofaskopasfkpo>:D< Alıntıla
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 cok dislamissiniz lan adami yazik once bi hava alsaydi sonra dis yapardik Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.