Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vatandaşlık, İngiltere - Türkiye ikilemi.

Ninfa

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Olay Ingiltere mi degil mi olmasindansa, sevgilinle evlenecek kadar ciddi bir iliskin var mi yok mu olarak degerlendirilmeli.

Bir elmanin iki yarisi olacagin birisiyle bugun Ingiltere yarin Turkiye ertesi gun Kanada da yasayabilirsin.

Ingiltere'ye gidip yerlesmek o kadar buyutulecek ve geri donusu olmayacak bir sey degil. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ninfa said:

İş bulamamaktan korkmaz mıydınız?
Sonuçta üni mezunusun iş tecrüben yok, bir geliceksin 3 sene sonra falan olmuşssun 28.
Ailenizi, arkadaşlarınız bırakmatan.

Git demesi kolay.

bulursun. bulamazsan kurs murs gidersin y.dışında (bunu karşılayacak aile desteğin varsa), arkadaşlar da durur bir şey olmaz.

yaş erkenken git dene şansını
Sosyal ağlarda paylaş

trde kariyer yapsan ne olaccak

orada dandik bir işte kazandığın 1 aylık maaşınla burada 1 ay her şey dahil otelde yaşarsın gibi bir şey

kariyer mariyer hepsi zırva tr için

artı illa trye döneceksen orada ne yaparsan yap 5 sene alanında çalışıp döndüğünde burada kral olursun
Sosyal ağlarda paylaş

herkes git demis fakat ingiltere'de su an istedigin alanda is bulman cok cok zor. alanimda ismi gecen bir universitede yuksek lisans yapmama ragmen dondum ben gecen yil. bircok arkadasim da ayni sekilde donmek zorunda kaldilar. bu birazcik hayattan ne istedigin ile alakali. bu yaslarda herhangi bir sebebe veya insana bagli olarak uzun vadeli kararlar almak pek dogru degil diye dusunuyorum. biraz bencilce de olsa hayat beklentilerini onune koyup, iyice dusunup kararini ver derim. zor bir durum, kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sixoms said:

herkes git demis fakat ingiltere'de su an istedigin alanda is bulman cok cok zor. alanimda ismi gecen bir universitede yuksek lisans yapmama ragmen dondum ben gecen yil. bircok arkadasim da ayni sekilde donmek zorunda kaldilar. bu birazcik hayattan ne istedigin ile alakali. bu yaslarda herhangi bir sebebe veya insana bagli olarak uzun vadeli kararlar almak pek dogru degil diye dusunuyorum. biraz bencilce de olsa hayat beklentilerini onune koyup, iyice dusunup kararini ver derim. zor bir durum, kolay gelsin.

Alani/meslegi neymis ki ? Yazdi da ben mi goremedim acep ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...