Fly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 is konusunu bilmiyorum da ingilterede tamamen izole depresyonun dibinde bir maceran oldu da mi tereddut ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 http://ingiltereyeyerlesmek.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ingiltere iyi güzelde bi kadının peşinden bu kadar hayatına yön vermek sakat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Olay Ingiltere mi degil mi olmasindansa, sevgilinle evlenecek kadar ciddi bir iliskin var mi yok mu olarak degerlendirilmeli. Bir elmanin iki yarisi olacagin birisiyle bugun Ingiltere yarin Turkiye ertesi gun Kanada da yasayabilirsin. Ingiltere'ye gidip yerlesmek o kadar buyutulecek ve geri donusu olmayacak bir sey degil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ingilizle bende evlensem keşke hemen arkama bile bakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 bi ingiliz de bana sarin madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Anelor said: ingiltere iyi güzelde bi kadının peşinden bu kadar hayatına yön vermek sakat ya Aynen bunu diyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 yazı tura at yazı gelirse izmire yerleş tura gelirse git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Geri döndüğünde askerliğin yok bişiyin yok kızım git işte bi kapı açmış olursun oraya giderek. Adama güvenmiyorsan evlilik neyim konusunda bir şey diyemeyeceğim ama o konuda bi sıkıntın yoksa gitmek daha ağır basmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Ninfa said: İş bulamamaktan korkmaz mıydınız? Sonuçta üni mezunusun iş tecrüben yok, bir geliceksin 3 sene sonra falan olmuşssun 28. Ailenizi, arkadaşlarınız bırakmatan. Git demesi kolay. bulursun. bulamazsan kurs murs gidersin y.dışında (bunu karşılayacak aile desteğin varsa), arkadaşlar da durur bir şey olmaz. yaş erkenken git dene şansını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Bu geçen krizden sonra birleşik krallıkta yabancılar için iş bulmak daha zorlaşmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 olsun. gider orada vatandaşlık alır olmadı zıplar başka ülkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 trde kariyer yapsan ne olaccak orada dandik bir işte kazandığın 1 aylık maaşınla burada 1 ay her şey dahil otelde yaşarsın gibi bir şey kariyer mariyer hepsi zırva tr için artı illa trye döneceksen orada ne yaparsan yap 5 sene alanında çalışıp döndüğünde burada kral olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 herkes git demis fakat ingiltere'de su an istedigin alanda is bulman cok cok zor. alanimda ismi gecen bir universitede yuksek lisans yapmama ragmen dondum ben gecen yil. bircok arkadasim da ayni sekilde donmek zorunda kaldilar. bu birazcik hayattan ne istedigin ile alakali. bu yaslarda herhangi bir sebebe veya insana bagli olarak uzun vadeli kararlar almak pek dogru degil diye dusunuyorum. biraz bencilce de olsa hayat beklentilerini onune koyup, iyice dusunup kararini ver derim. zor bir durum, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 gitmen icin evlenmen gerekiyosa, evlenmek icin tek sebebin buysa, biraz daha dusun. onun disinda kafana gore takil abi, git, don, baska bi yere git, nedir yani, kasmayin bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 vatandaş olursan beni evlat edinirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 okumadan işaretledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Sixoms said: herkes git demis fakat ingiltere'de su an istedigin alanda is bulman cok cok zor. alanimda ismi gecen bir universitede yuksek lisans yapmama ragmen dondum ben gecen yil. bircok arkadasim da ayni sekilde donmek zorunda kaldilar. bu birazcik hayattan ne istedigin ile alakali. bu yaslarda herhangi bir sebebe veya insana bagli olarak uzun vadeli kararlar almak pek dogru degil diye dusunuyorum. biraz bencilce de olsa hayat beklentilerini onune koyup, iyice dusunup kararini ver derim. zor bir durum, kolay gelsin. Alani/meslegi neymis ki ? Yazdi da ben mi goremedim acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 git 3 yıl sık dişini alamancı damat hesabı, kap vatandaşlıgı bak sonra keyfine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ülke ile alakası yok ama, Türkiye aile sisteminde evlendikten sonra anne babaya (çift taraflı) en uzak yerde oturmak en mantıklısı. İngiltere konusunda; bir sürü arkadaşım (ab pasaportlu) gittiler 2 yıl sonra kıbrısa geri döndüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ablamdan is teklifi aldim ekimde dayi oluyorum gel turist vizenle 5 gun cocuga bak 1000 pound veriyim aylik dedi 2 gun bakarsan 400 veririm dedi matematikte cigir acti o sirada birini bulup evlenirim erkek kiz farketmez vatandasligi kaparim oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 erkeksen yeni doğmuş bebeye nasıl bakacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 emzirmekte sikinti yasarim gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 turkiyede buldugun vasıflı işi ingilterede nasıl bulamıyorsun onu anlamadım trde hangi iş ilanı acılsa binlerce uni mezunu basvuruyor iş korkusunun burda daha buyuk olması lazım sen yanlız kalmaktan burdaki gibi cevre edinememekten korkuyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: Git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar