Ninfa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Merhaba arkadaşlar, Bir konuda fikirinizi almak istiyorum. Üniversiteyi bitirdiniz, iş arama sürecindesiniz. Bir süre İngiltere'de kaldınız, iş bulamadınız, öğrenci vizeniz vardı problem oldu. Vizeniz bitti döndünüz. Şimdi Türkiye'de iş bakıyorsunuz. Fakat sevgiliniz ile ayran içtiniz ayrı ülkeye düştünüz. Tek çıkar yol ya siz evleniceksiniz İngiltere'ye gidiceksiniz. Ya da o buraya gelicek işini gücünü bırakıp. İngiltere'ye gitmek istiyorum tabi ki ama kafamda deli sorular. İş bulmak zor, tek korkum bu, kariyerim orda istediğim gibi olmaz, gerçi bu sefer vize problemim olmayacak fakat yine de bulamazmışım gibi geliyor. Ama bulamasam bile bari 3 sene kalıp vatandaşlık alıp öyle mi gelsem? en azından denemiş olurum. Siz olsanız gider miydiniz kalır mıydınız? Destek arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Ninja? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ben evlenirdim ve giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninfa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 İş bulamamaktan korkmaz mıydınız? Sonuçta üni mezunusun iş tecrüben yok, bir geliceksin 3 sene sonra falan olmuşssun 28. Ailenizi, arkadaşlarınız bırakmatan. Git demesi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 anketi aptal misiniz? evet hayir seklinde yapsaydin daha net olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ülkenin boku çıktı lan git işte soruyor hala, benim elimde öyle bir şansım olsa suan foruma yazmak yerine valizimi hazırlıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninfa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Fistan said: anketi aptal misiniz? evet hayir seklinde yapsaydin daha net olurdu Ne alakası var? kalmanın da gitmenin de avantajları ve dezavantajları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 aptallığın da avantajları ve dezavantajları var afsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Pek ikilem gibi durmuyor. Tabii ki ingiltere. İs begenmemezlik yapmayip bir yerlerden baslamak lazim dersen yurur gidersin sonrasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 iş bulmak nasıl zor ya ing de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 boyle bir sey sorduguna gore turkiyedeki ailesine cevresine bagli, baska ulkeye tasinmayi gecici ve geri donulecek bir sey olarak goren birisin. bence mutsuz olursun sen gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 3 çocuk yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninfa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Oski said: boyle bir sey sorduguna gore turkiyedeki ailesine cevresine bagli, baska ulkeye tasinmayi gecici ve geri donulecek bir sey olarak goren birisin. bence mutsuz olursun sen gitme. arkadaş çevremi gerçekten seviyorum. Ailemi de seviyorum. Yakın çevreme bu konuyu açtığımda " deli misin ya evlen git" diyorlar. Belki ben de olsam ben de öyle derdim 2-3 sene önce. Fakat bu kararı etkileyen pek çok etken var. En büyüğü iş bulamama korkusu. Dandik iş tabi ki bulunur, ben kariyer yapamamaktan korkuyorum. Ben bulamadım iş, benim beceriksizliğim olabilir, tanıdığım da yoktu zaten torpil için vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 O zaman 5-10 sene git kariyerini ,paranı yap gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninfa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Buraya konu açmamın nedeni de, haftalardır düşüne düşüne çıldırıcam, sadece değişik fikir ve bakış açıları duyduğumda rahatlıyorum, hoşuma gidiyor. Belki hiç bakmadığım bir yerden bakar birisi dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Ne yapacan İngiltere de adamlar emekliliklerinde buraya geliyor kalıcı. Geçici git bence durum ve koşullarına göre Son söz sana ait olduğunu unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Ninfa said: Oski said: boyle bir sey sorduguna gore turkiyedeki ailesine cevresine bagli, baska ulkeye tasinmayi gecici ve geri donulecek bir sey olarak goren birisin. bence mutsuz olursun sen gitme. arkadaş çevremi gerçekten seviyorum. Ailemi de seviyorum. Yakın çevreme bu konuyu açtığımda " deli misin ya evlen git" diyorlar. Belki ben de olsam ben de öyle derdim 2-3 sene önce. Fakat bu kararı etkileyen pek çok etken var. En büyüğü iş bulamama korkusu. Dandik iş tabi ki bulunur, ben kariyer yapamamaktan korkuyorum. Ben bulamadım iş, benim beceriksizliğim olabilir, tanıdığım da yoktu zaten torpil için vs. kariyer korkusunu anlamakta gucluk cekiyorum acikcasi. en dandik is dediginde min. 20k annual pay alicaksin. ki ne okuduguna bagli olarak bundan cok daha iyi bir is bulup istanbul standardlarina gore cok daha iyi bir hayat yasayacaksin her acidan. insan haklari, trafik, stres vs. vs. kariyerinle alakali bir iste calismasan bile inanilmaz bir tecrube elde edeceksin. olur da bir gun geri donersen, bambaska bir pozisyonda olsa hayatini ayni ulke ve sehirde gecirmis birinden daha fazla seyler sunacaksin. turkiyedeki yurt disinda 3 ay dil kursuna gitmenin bile prim yaptigi bir is ortamindan ne gibi bir korkun olabilir ingiltere'de 3 yil tecrube kazanip geri dondukten sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 içeriği okumadım direk ingiltereye bastım oyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Necisin onu bi diyeydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 iş bulamadığına göre işletme falan okumuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 gitme. it gibi mutsuz olacaksin. hele yasin +25 diye düsünyorum. gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 türkiyede kariyer yapıcağıgıma ingilterede capulcu olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar