adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Hediye olarak polaroid makina almak istiyorum ama nerden alınır ne alınır hatta bu makinalar alınabilir mi onu bilmiyorum.Yardım edebilicek biri varsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Polaroid instant camera uretmiyor artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 2. el temiz calisir durumda cok var nette ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 peki şu doğrumu,şimdi makinayı alırsın ama 2 sene sonra film bulamazsın elinde kalır o makina dediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 dogru, film de yapmiyolar artik galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Film bulursun: http://www.the-impossible-project.com/ Hediye alacaksan hatta dogrudan sunu al: http://shop.the-impossible-project.com/shop/cameras/600/ca_july4_cc_kit#p1 PS. Hipster imajimi tazeliyorum saninirim sadece =( Wired'de makalesi cikmisti, oradan ogrendim bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 kagidini bulursun yan sanayi çinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 bende var bir tane evde ama en son ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 gerge o site iyiymiş de bana perşembeye lazım :D hayyam'a falan gitsem kazıklarlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Büyük ihtimalle kazıklarlar.Oraları bilen biriyle git.M42 mount alacaktım, akla hayale gelmeyen saçma sapan fiyatlar söylediler.40 liralık parça özünde.Adamın elinde yok yada elinde neyin olduğunu bilmiyor.Polaroid kağıtları içinde aynı muameleye maruz kalabilirsin.Üretilmiyor, elimde az kaldı sana kutusu 150 lira derlerse şaşırmam. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 film bulursun sorun yok. polaroid kullanan en unlu fotografcilardan birisi turk bu arada akif hakan celebi http://www.hakanphotography.com/ dikkat 18+ fotolar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 bana bir abdest borçlusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 1 osbirle cenneti kacirdim panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 amu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 hediye lomo al ya akaryokkokaryok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 yav said: hediye lomo al ya akaryokkokaryok onuda düşündüm ama polaroid zaten bitmek üzere kullanıcaksa 2 yıl falan onu kullansın lomo hep alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 fuji marka aldım 200 liraya 35 lirada 10luk poz. eski tip olanların makine 70 lira ama 10luk pozlar 100 liradan başlıyo ve 2009 yapımı film çıkmayabilir diyen bile oldu. o yüzden en azından yeni bir makine ile bulunabilir filmi olanı tercih ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Film hala uretiliyor, The Impossible Project canlandirdi demedim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 üretiliyor da türkiyede yok. en azından bayaaa bakındım bulduğum en yeni film 2009 ayrıca eski makine çok ucuz ama kimbilir kaç kere tamirden geçmiş durumda güvenemedim hediye olduğu için. polaroid olayına sararsa zaten aldığım kişi eski makineden alır pek bi para değil bu da elinde bulunmuş olur. bende düşünceli harika bir insan olarak tarihe geçerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar