Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macbook Pro FTW!

di

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Soyle diyeyim. Benim Steam'de toplam 144 oyun var. OS X'e gectigimde 68 oyunu calisir buldum. Durum bu. Ama AAA oyunlar pek cikmiyor iste, ya da gec cikiyor.

Bir de bir yildan bir ay once burada Apple haterlik yapiyordum, tam dusmandim urunlerine. Kullanaya baslayinca hayatimi ele gecirdiler. Cidden iyi bunlar. Apple felsefesi hala kotu ama OS X oyle iyi ki pro'lar con'lari bariz eziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ev arkadasim da ayni, o para verilir mi ona diye dolaniyodu. Ben indirimden alirken bile bi araba laf etmisti, az once gittik Macbook Pro aldik ona da. dsfds

Gerci Apple'da ise basliyor adam, mecburi diye aldik ama gidip ust model bisey aldik niyeyse. =P
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha. Arkadasim contractor, haliyle kendi ekipmanini kullanmasi gerekiyor. E Apple de iceri PC sokmadigindan mutevellit, gittik aldik guzelinden 2kg.

Alet canavar yalniz. 512gig SSD, 16gig ram, retina display. Bana taksan onlari ben bile akarim su dakkadan sonra. hehe

Bu arada telefonu hala Samsung. Bakalim ne laflar yiyecek. =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Soyle siralarim ben: Pro 15'' retina > Air 11" > Air 13" > Normal Pro.

11" daha iyi bence cunku retina'dan sonraki en iyi ekrana sahip, pili 13" kadar olmasa da epey uzun ve cantaya filan kolayca sigiyor, portatiflik konusunda en iyi kesinlikli. Ozel olarak normal Pro gerekmiyorsa almayin.

Genel olarak en iyi fiyat/performansa sahip dizustu Air 11" zaten. 2000TL fiyati. Lenovo S400 ardindan da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Genel olarak, isi icin ozel ihtiyaclari olmayanlari dusundum ben. Ozel neden diye yazdim zaten. Hani oluyor ya ofis ve internet icin kullaniyorum, bazen film izliyorum diyenler. Bilgisayar kullananlarin %90'i =) Grafik trasim ayri birsey. %1 belki. Siralama yapilir bence.

Ben de onlardanim zaten, ofis programlarini kullaniyorum, isim icin de onlari kullanacagim sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...