xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 bende hd4k ekran kartı var 768mb yazıyor 2560X1600 LOL, left4dead2 oynuyorum başka da oyun denemedim diablo 3 eve online ise 1280x800 de çamur olmadan çalışıyor sıkıntı yok ama ekran kartı öyle abanılacak bir kart değil tabi standar intel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Biraz elime para geçse bende almak istiyorum bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 http://www.teknosa.com/urunler/119961267/samsung-ativ-book-9-np900x4d-k01tr-ultrabook-samsu Bundan verelim Hdd az gelirse de bundan http://www.teknosa.com/urunler/125032545/samsung-ativ-book-9-np900x4c-k01tr-ultrab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 LathspeLL said: Oyun olayı çözülse OSX'in windows mindows hava cıva. Çözüldü zaten. Boot Camp kuruyorsun. İstediğin zaman windoza geçiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 moriarty said: LathspeLL said: Oyun olayı çözülse OSX'in windows mindows hava cıva. Çözüldü zaten. Boot Camp kuruyorsun. İstediğin zaman windoza geçiyosun onun haricinde steam, wine port ve native çıkan oyun sayısıda epey var hani blizz gibi firmalar sağolsun özellikle steam gayet canlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 2006 da aldımdı çokta memnun kalmışımdır macbook betterdan bile. ama apple olması ah apple vah apple :/ gerçi artık şimdi bütün markalar macbook pro clone yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Soyle diyeyim. Benim Steam'de toplam 144 oyun var. OS X'e gectigimde 68 oyunu calisir buldum. Durum bu. Ama AAA oyunlar pek cikmiyor iste, ya da gec cikiyor. Bir de bir yildan bir ay once burada Apple haterlik yapiyordum, tam dusmandim urunlerine. Kullanaya baslayinca hayatimi ele gecirdiler. Cidden iyi bunlar. Apple felsefesi hala kotu ama OS X oyle iyi ki pro'lar con'lari bariz eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Ev arkadasim da ayni, o para verilir mi ona diye dolaniyodu. Ben indirimden alirken bile bi araba laf etmisti, az once gittik Macbook Pro aldik ona da. dsfds Gerci Apple'da ise basliyor adam, mecburi diye aldik ama gidip ust model bisey aldik niyeyse. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 apple'da işe başlıyor, gidip macbook pro'ya para mı verdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 samsung alsaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 apple'da işe başlıyor ama pplae haterlığımı mı yapıyor? samsung casusu olarak işe girdiği belli;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Hayır insanın canını çektirmek niye giderayak ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Ahaha. Arkadasim contractor, haliyle kendi ekipmanini kullanmasi gerekiyor. E Apple de iceri PC sokmadigindan mutevellit, gittik aldik guzelinden 2kg. Alet canavar yalniz. 512gig SSD, 16gig ram, retina display. Bana taksan onlari ben bile akarim su dakkadan sonra. hehe Bu arada telefonu hala Samsung. Bakalim ne laflar yiyecek. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 pro >air bence ya..çok net. air de kibar ama şimdi görünüşü falan o var;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Pro retina ise her sekilde oyle ama degilse degil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 aircılar konuştu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Soyle siralarim ben: Pro 15'' retina > Air 11" > Air 13" > Normal Pro. 11" daha iyi bence cunku retina'dan sonraki en iyi ekrana sahip, pili 13" kadar olmasa da epey uzun ve cantaya filan kolayca sigiyor, portatiflik konusunda en iyi kesinlikli. Ozel olarak normal Pro gerekmiyorsa almayin. Genel olarak en iyi fiyat/performansa sahip dizustu Air 11" zaten. 2000TL fiyati. Lenovo S400 ardindan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 TR'de en uygun nerden alabiliyoruz bu elmaları acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bilgisayarı sadece internet için kullanan adama aldırdım. kaşındı ama. kaç yıldır mal mal işler yapıp ya çökertiyordu ya da virüs sokuyordu sonra da beni çağırıyordu. bi dertten kurtuldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paran varsa tam o is icin Air al zaten. Gereksiz filan degil. Sirf sessizligi ve sorunsuzluguna deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 GERGE said: Soyle siralarim ben: Pro 15'' retina > Air 11" > Air 13" > Normal Pro. . Abi iyi de böyle bi sıralama yok yani. Örneğin kurgu yapan adam, grafik yapan adam için, airlar son sıraya düşer direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 overall en iyisi bence 13" retina mbp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel olarak, isi icin ozel ihtiyaclari olmayanlari dusundum ben. Ozel neden diye yazdim zaten. Hani oluyor ya ofis ve internet icin kullaniyorum, bazen film izliyorum diyenler. Bilgisayar kullananlarin %90'i =) Grafik trasim ayri birsey. %1 belki. Siralama yapilir bence. Ben de onlardanim zaten, ofis programlarini kullaniyorum, isim icin de onlari kullanacagim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Gordugum en sacma sira olabilir o. Hic bir kritere gore bi mantiga oturmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Bence dedim iste. Ben tercih etsem oyle tercih ederim, bu budur diye konusmuyorum ki. Sonra niye oyle dusundugumu yazarim, ders arasi Pati'ye girme modundayim su an. f/p konusunda Air 11" olayinda bu budur konusunu tartisirim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar