sadman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 böyle bir şey yok. ama olabilir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 lütfen ekşi sözlük jargonunu bulaştırmayalım buraya burası nezih bir yer :( sadman said: böyle bir şey yok. ama olabilir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 bitmedi ulan yan karakterleriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 çift anadal daha mantıklı geliyor bana yandal biraz geçersiz gibi deü de :/ Red said: bitmedi ulan yan karakterleriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ekşi sözlük neki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 kroların magandaların takıldığı bir yer tavsiye etmiyorum. =( sadman said: ekşi sözlük neki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 nası böyle kahve gibi biyer mi? nasılmış ki çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ya bilemiyorum vallah öyle diyorlar bizimkiler sohbette falan hiç tasvip etmiyorlarmış ekşi sözlük günahmış :( Neyse sohbetin devamı 0.95 krş canıms pawnshop güvencesiyle. sadman said: nası böyle kahve gibi biyer mi? nasılmış ki çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 cagrus said: ya bilemiyorum vallah öyle diyorlar bizimkiler sohbette falan hiç tasvip etmiyorlarmış ekşi sözlük günahmış :( Neyse sohbetin devamı 0.95 krş canıms pawnshop güvencesiyle. sadman said: nası böyle kahve gibi biyer mi? nasılmış ki çok merak ettim Maliyeci dayım var bak kapatırım dükkanını ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 sakız maliyecisi mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 pawnshopcu rpsi eğlenceli herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 durun adamı kacırmayın bısıler satıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 hayır adam komik de olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 yok lan adam baya baya kararlı alacak. satısı yaparsak burdan yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 hayır yani amacım komiklik değil. fiyatlarımı komik buluyorsanız benimle çalışmak zorunda değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 kaç gün tutuosun eşyaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 12 saat. reampage said: kaç gün tutuosun eşyaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Abi yalnız steam hesapları erkekler için markafoni, morhipo gibi resmen. Bugün bir arkadaş da librarysini gösterdi röh dedim. Gözünüz doysun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 o değilde ne çabuk deşifre oldum daha iyi rp yapmam lazım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 la olm hayallerimle oynamayın... negzel kurtulacaktım bu oyun belasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Akito said: Cagrus ninja değil yalniz 5 gün önce açtığı konuda öss puanı falan söylemiş. Bu pawnshop kimin vs biraz güven vermesi gerek. Liselis gonna be liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 liseli olmak candır can =) Akito said: Akito said: Cagrus ninja değil yalniz 5 gün önce açtığı konuda öss puanı falan söylemiş. Bu pawnshop kimin vs biraz güven vermesi gerek. Liselis gonna be liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 sadman said: böyle bir şey yok. ama olabilir de. Geceden gündüze değil de,bugünden yarına değil de, çabuk çabuk.. gece karanlığındaki kedi gözü gibi vs. vs. diye tamamlayasım geldi yukarıdaki sözleri. Konu ile alakası var mı, yok tabi. Da Cagrus u anlamadım ben, dikkat edin Rus son eki var, 2 nci bir War Z vakası olmayalım.Bu Rus lardan hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 7 gündür biriktirdiğim göbek pamuğum var en son kaç verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 7 aydır yıkamadığım tavam var teflon çapı 12cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar