ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 İyi satmıyomm kullanacağım. not: 170 verene satarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 yani kısaca kullanacaksın ;) ozii_x said: not: 170 verene satarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Xenus said: black mamba ne ahahaha sırf konuşmak için konuşuyorsunuz Konuşmak için mi lol. Bir kıyasla bakayım ikisini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 inyormaynd said: Xenus said: black mamba ne ahahaha sırf konuşmak için konuşuyorsunuz Konuşmak için mi lol. Bir kıyasla bakayım ikisini... black mamba ne dedim zaten? laf olsun diye söylediğin mouse'un adı razer mamba. wow için naga önerilmiş. bunda 12 tane macro tuşu var. sen gidiyorsun 150 liralık kablolu deathadderdan bir farkı olmayan, alakasız gimmick bir mouse'u öneriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mouse'dan anlamadığın belli (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 zaten gaming için wireless? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Wireless tamamen opsiyonel kullan kullanma kablolu da kullanabiliyorsun zaten.Adamın kıyasladığı mouse'a bak arkadaş deathaddermış hahaha.Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş dedikleri bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 sen peki mouse dan anlamıyorsun argümanını hangi profesyonel bilgine dayandırıyorsun? zira mousa da kişiye göre değişir bence. kullanımı hangisi rahatsa o iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Profesyönel bilgiye gerek yok.Teknik özellikleri zaten her şeyi gösteriyor.Herkes aynı mouse'u kullanamıyor bu kişisel tercih orası ayrı fakat böyle de saçma bir kıyaslama yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 en iyi mouse hangisi peki sence mesela fps için? sırf meraktan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 g400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 http://steelseries.com/products/mice/steelseries-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mouse biçmi de önemli mesela.FPS'de ele oturması şart.Şahsen ben g400 gibi mouse'ları kullanamıyorum elime oturmuyor.Mouse'un kalça çıkık olarak öyle kavrayabiliyorum :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bence kone xtd misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 FPS'lerde macro tuşlarına ne kadar çok ihtiyaç duyuluyor? Çok call of oynadım zamanında başka fps bilmem o yüzden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 en yaygını single shot silahlarla rapid fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 wow için naga önerilmiş don lastiğinden çıkar gibi çıkmışsın. arguman sorulmuş, senden gelen cevap OMO BONON FUYOTU DOHO POHALU. he yavrum sen professional gamerlardan çok biliyorsun. mamba alıp beğenmeyip, iade edip DA'a döndüm ben. mamba'nın sorunlarını bilip bilmeden yazıyorsun hala. birde paranla döv beni ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Wow için naga önerilmiş onsuz oyun oynanmaz !111bir. Güzel bir mantık.Başkalarının lafları ile iş yapmaya devam edin aferim.Pro. gamer'ı neye dayanarak söylüyorsun? X bir oyuncu söyledi kesin doğrudur tamam mı diyorsun? Bu ne ya hüloooğğğ zihniyeti gamer camiasında bile varmış.Naga wow için kullanışlı olabilir ona lafım yok da böyle dayatmaya kalkıp WÖW ÖÇÖN NAGA !1!bir diye liseliler gibi yırtınman neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 en iyi mouse roccat kone xtd dağılın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Ben Razer Mamba aldım, eski fakir mouseum a4tech x7den aman aman iyi değil ama estetik hoş mouse böyle ışıklı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 inyormaynd said: Wow için naga önerilmiş onsuz oyun oynanmaz !111bir. Güzel bir mantık.Başkalarının lafları ile iş yapmaya devam edin aferim.Pro. gamer'ı neye dayanarak söylüyorsun? X bir oyuncu söyledi kesin doğrudur tamam mı diyorsun? Bu ne ya hüloooğğğ zihniyeti gamer camiasında bile varmış.Naga wow için kullanışlı olabilir ona lafım yok da böyle dayatmaya kalkıp WÖW ÖÇÖN NAGA !1!bir diye liseliler gibi yırtınman neden? saçmalamaya devam et. wow dememin sebebi konudaki ilandaki ürüne (steelseries wow edition) benzer niteliklerde bir mouse olarak naga'nın önerilmesi. sen ismini bile düzgün telafuz edemediğin mousela naga'yı öneren sequo'ya mı hava yapmışsın onu anlamadım naga, wow ayrıca macro tuşları gayet kullanışlı. wow oynamıyorum ama arkadaşımda nagayı deneme fırsatı bulmuştum. ilk versiyon mambalarda sensörü ve wireless built olması yüzünden bir ton soruna neden oluyordu, kablolu kullanılsa dahi. incelemeleri, kullanıcı deneyimlerini araştırmadan etmeden etiketlere takılırsan, seni çok yolarlar bu hayatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Pha said: Ben Razer Mamba aldım, eski fakir mouseum a4tech x7den aman aman iyi değil ama estetik hoş mouse böyle ışıklı falan. x7 kral mouse ya. 4 senedir kullanıyorum banamısın demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Ne kadar boş beleş konuşuyorsun arkadaş veletleri almamaları lazım buraya.Sequo demiş hahaha...Ne alakası var sequo ile tanımam etmem tek bildiğim seni beni satın alacak parası oldu asdf.Şaka bir yana hakikatten boş bir adamsın daha fazla uzatma istersen seviyeni gittikçe düşürme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Benim mousemi övün bırakın naga vs.vs olayını. Benim ürünümü övmeyecekseniz. fakin türololz Gidin donanım bölümünde atışın. Burada iş yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ozi bi dur zaten ortalık karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar