Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Turkler PayPal taklidi bir site yapmis. Uye olalim dedim ama hayatimda gordugum en buyuk sacmaliga imzalarini atmislar gerizekalilar. Guvenli sifrenin PayPal gibi, bankalar gibi yerlerde ne kadar onemli oldugunu biliyorsunuz. Bunlari kullanarak dogrudan kredi kartindan para cekilebiliyor ama sifre belirlemeye gelince sunu diyor: 'Şifreniz aralarında boşluk olmaksızın 6 karakter olmalı ve sadece numaradan oluşmalıdır". Oldu. ePosta'nizi bilen ve basit bir brute force algoritmasi kullanan birinin hesabiniza girmesi 10 yillik bir bilgisayar ile bile kac dakika surer sizce? Super kafa ya. Turk kafasi diyince kiziyor insanlar ama cidden var yani bizim irkta bir salaklik. Pegasus'dan taksitli bilen bir bunlarla aliniyor. Kredi kartini ekliyorum, taksitli biletimi aliyorum, kredi kartini kaldiriyorum. Tek kullanma yontemi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 sende biraz fazla paranoya var gerge bence. haklısın yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Telefon onayı yok muydu bunda? Bir kez kullandım ama hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Abi gerge haklı Standart bir PC ile... Hatta hesaplayim bi dk... internet üzerinden olduğu için bağlantı önemli olur bruteforce ta kullanıcı adını biliyorsak 65dk sürer eğer bağlantınız 100mbit ise 15dk... Profit değerlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 deneme hızı ile bağlantı hızının alakası var mı ki??? ping ile alakalı olması lazım bence bağlantı hızından ziyade? latency gibin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 upload önemli. devamlı arka arkaya minik datalar yolluyorsun Normal hattın varsa yanıt alırken bağlantın patlar ayrıntıya gerek yok... HAYIR pingle alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 5 tane yanlis girsen 2. sistemi devreye sokar bruteforce mu kaldi? Hatta ip degil account bazli yapsa botnetin olsa bile kar etmez. Ama yanlis tabi sifreyi oyle sinirlandirmalari, onlara neymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ne abi şifre girme ekranında captcha yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Eralpb said: 5 tane yanlis girsen 2. sistemi devreye sokar bruteforce mu kaldi? Hatta ip degil account bazli yapsa botnetin olsa bile kar etmez. Ama yanlis tabi sifreyi oyle sinirlandirmalari, onlara neymis. onunda bir yöntemi var rahat ol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Sms'e 3D secure gibi tek kullanımlık şifre gelmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar