Mal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 duvara asmalık 30x30 cm boyunda keçeden yapılmış bişey var. geçen kış baktım delinmiş bazı yerleri deliklerin içinde minik yuvarlak bişeyler var. çırptım temizledim çıkardım o yuvarlak şeyleri. hava alacak şekilde koydum. şimdi baktım gene çıkmış o yuvarlak şeylerden. yumurta galiba. bi tanede minik beyaz kurt gördüm. güve galiba bu. keçe hediye olduğundan atmakta istemiyorum. nası temizlenir bu güveler. googleda arayınca ev temizlik şirketleri çıkıyor bide naftalin diyor naftalin sürsem heryerine olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 sabun gibi bişeydi demi o güneşte biraz eritsem sürülür heralde yada sürebildiğim kadar sürüyüm sonra naftalinle birlikte torbaya koyup ağzını bağlıyım torbanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 aynen oyle yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 eczanede satılır heralde gidip alıyım şimdi alıyım demi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 eczanede satılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 eczaneden alıyım sonrada denize giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 AAAAAAAAAAAAA kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 kaçır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 hay bin yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 onun fısfıslısını al yoksa iş hayatına gir fısfıslısını üreterek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 fısfıslısı yokmulşa tozu varmış. bulursam alıp üstüne serpiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Yap ve iş hayatına gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mal said: sabun gibi bişeydi demi o güneşte biraz eritsem sürülür heralde yada sürebildiğim kadar sürüyüm sonra naftalinle birlikte torbaya koyup ağzını bağlıyım torbanın. sana değmesin o naftalin. bide masken falan olsun bunu yaparken soluma onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 evet ya oda parfümü gibi bişey sanıyodum. baya bildiğin ağır kimyasalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 özel cips kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Bu naftalin tuvaletlerde ve lavabolarda kullandığımız koku giderici değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Yok bu saatli fısfıs yapanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Ben naftalini masum bir şey sanıyordum araştırdığıma göre tehlikeliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 abi çok güzel kokuyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar