Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2013 - 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
He ben ilk nüksetti diye okumuştum, böylesi daha kötü

Yalnız Memo başka bir forumda okudum, Memo konuşmuş kobe döndüğünde 1 aya sakatlanır dizinden, ben aynı sakatlığı yaşadım kendini güçlü hissediyorsun ama değil. Bir anda diz gidiyor vs. diye asdfads doğru mudur o?
Mesaj tarihi:
Suns çok tatlı takım oldu, yine deli sempati kazandı da geri zekalı mı bunlar diye düşünmeden edemiyorum.

Gerçi adamların pazarı belli, hiçbir zaman zirve takımı olamazlar ama şu draftı kaçırmayı niye göze alıyorlar merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
Cleveland Cavaliers yönetimi disiplinsiz davranışlarıyla takıma zarar verdiği gerekçesiyle Andrew Bynum’ı süresiz kadro dışı bıraktı.

ESPN.com’un bazı kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre Cavaliers yönetimi Bynum’u takas etmek için de maksimum seviyede girişimlere de başladı.

Ancak Adrian Wojnarowski’nin twitter’da duyurduğu yeni bilgilere göre bu cezadan sonra Andrew Bynum artık basketbol oynamak istemiyor. Bu durumda Cavs’in Bynum’ı takas etme olasılığı azalıyor. Buna karşın Bynum’ı alan takımın kontratını feshederek 6 milyon dolar civarında bir maaş bütçesi yaratma olasılığı da var.
Mesaj tarihi:
Bizim lig de hem Horford hem de WB aynı adamdaydı. Sakatlık haberi gelince herif cinnet geçirip hiç beklemeden ikisi + 2 tane de ortalama eleman dropladı sinirlenip asdfds
Mesaj tarihi:
Niye bitirdiniz lan bu bölümü :(

Bynum, bir 1. tur, iki 2. tur draft hakkı > Luol Deng

Bulls, Bynum'u serbest bırakacak. Tanking'e yatıyorlar. Yeni takımı Butler - Noah üzerinden kuracaklar gibi gözüküyor. Rose'u eklerlerse biterler.

Cleveland'ın ilk beşi çok taş oldu. Varejao yerine bir sınıf daha üst istikrarlı ve sayı potansiyeli olan uzun bulurlarsa çok daha tatlı olurlar. Çoğunlukla zürlü gibi oynasalar da CJ Miles ve Waiters'ta 2 numarayı rahatlıkla götürüyorlar. Deng, Cavs'a nokta atışı gibi bir şey ya bana kalırsa

Hoş oldu.

Bu arada Bynum için Miami - Clippers'tan birine gider diyorlar. Büyük ölçüde Clippers deniyor da ikisi de alamaz bana kalırsa.

Gerçi Doc, Paul sakatlığından sonra FA'e saldırdı deli gibi, Hido'ya bile salça oldular. Cap var, minimumdan alabilirler. Hollins'ten iyidir.
Mesaj tarihi:
Doc çok beğeniyordum, halen işe yarar tarzı bir şeyler söylemiş. Minimumdan böyle 700-800k falan verip yarım sezon benche koyarlar. Eski halinin çeyreğini verse yeter onlara

Benchten zerre katkı alamıyorlar. Sadece Jamal ile olmaz. Hele Paul da yokken girilebilir.

Ben de ne arıyor, ne bok yiyorlar vs. diyordum da düşününce kötü hamle değil. Bir zararları olmayacak, yabancı kontenjanı yok asdfasdf
Mesaj tarihi:
Clippers benchi geçen sene manyak gibi birşey değil miydi ya, kabile mabile diyorlardı.

edit: hah hatta buldum

http://yfrog.com/scaled/landing/864/a7dug.jpg

http://www.nbacircle.com/wp-content/uploads/2012/12/LA-Clippers-Bench-2012-2013.jpg
Mesaj tarihi:
miami'ye tecavüz var.

Washington, Miami'ye 58 - 26 vurup geçiyor. İkinci çeyreğin ortaları asdf

postu atmayıp unutuşum başka şey dalıp, ilk ikinci çeyreğin son 1 dakikası ve 67-43 oldu maç
Mesaj tarihi:
Ayrıca

Hedo > Clippers

ve Greg Oden geri döndü!

5 dakika oynadı 2. çeyrekte, 2-2 FG, 2-2 FT ile 6 sayı buldu.

Ne güzel bir gece lan asdfasd

hedo'ya sevinmedim yalnız onu belirteyim. Kavas o götle nasıl oynayacaksa Clippers'ta bakalım.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

miami'ye tecavüz var.

Washington, Miami'ye 58 - 26 vurup geçiyor. İkinci çeyreğin ortaları asdf

postu atmayıp unutuşum başka şey dalıp, ilk ikinci çeyreğin son 1 dakikası ve 67-43 oldu maç

canlıdan miami'ye yüklü bastım
bu post da burada dursun, i know dis game diyecem

Q3 9:34 kalan, skor 73-51
Mesaj tarihi:
FA'den Kevin Love gelene kadar 1.5 yılları var işte, yeniden takım kurmak için bu 2-3 yıllık draft periyodu çok önemli adamlar için. Tanking yapmak için geç bile kaldılar aynen

Bu sezon sonu 6-8 arası bir draft hakkı bile elde etmiş olsalar sağlam bir yıldız adayı çekebilirler. FA'den de doğru hamle yaptılar mı al sana 2 seneye tekrar playoff takımı.

Love gelecekse sırtına çok sağlam bir beş numara çekmeleri gerekiyor ama, kısalarla bir şekilde idare edebiliyorsun ama bir uzuna sağlam yatırım yapmaları gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Sağlam draft sınıfı geliyor, iyi çalışırlarsa 10. sıradan bile yıldız adayı çekerler. FA'den bekledikleri adam Love ise gerizekalılık yaparlar. Karşısında oynadığı 4 numaraya kariyer gecesini yaşatan bir adam savunma anlamında. İstediği kadar 25-15-5 stat kassın
Mesaj tarihi:
Kevin Love'a artık kesin gözüyle bakılıyor. Zaten Los Angeles doğumlu ve yine UCLA çıkışlı olduğu için evine geri dönmek istiyor. LA de büyük ilgi gösteriyor. Tahminen zaten LA olmazsa Clippers'a gidecek asdfsa

Love'un savunma zaafı takımın geri kalanını iyi kurarak ortadan kaldırılabilir. Hani Harden da ligin en rezil savunmacılarından biri ama hücumda keskin cezalandırıcı olup, direkt maçın kaderini değiştirebildiği için görmezden geliniyor. Ayrıca Parsons, Howard gibi arkasını toplayan adamlar var. Parsons'ı özellikle çok beğeniyorum.

Love'un arkasına işte çok sağlam bir uzun koymaları şart, Pekovic mesela o da güçlü fizikli vs. tamam ama savunma da çok üst düzey bir adam değil. Hücumdaki eziciliğini savunmaya da atsa zaten sorun yarı yarıya çözülecek.

İşin kötüsü Minnesota da kimse savunma yapamıyor. Hani takımda savunmayla az çok alakalı tek kişi Brewer, biraz da, çok az da savunma istatistikleri iyi olduğu Rubio deriz. (gerçi bir eşleştiği adama kariyer gecesi yaşatan oyuncu da Rubio)

Wolves'tan bir bok olmaz kısacası, bu sene çok maçlarını izledim de zaten bu zaafları yüzünden deplasmanda çok zorlanıyorlar. Evlerinde de gazı alacaklar da, ekstra efor sarfedip maçları alacaklar vs. vs. Doğu takımlarına karşı kazanıyorlar tamam da baş takımlara karşı rakipler kötü olmadığı sürece hiç şansları yok. Rakibin çok kötü olup, kaybettikleri maçlar da oldu.
Mesaj tarihi:
Hidayet 2. çeyrek başı oyuna giriyor. Hemen hemen 1 sene sonra ilk NBA maçı, o götle neler yapacak bakalım.

edit:

ya tik başlamış ya da maddi manevi elleriyle sürekli dua ediyor sdafas eller sürekli surata gidiyor hücumda savunmada ahaha
  • Yeni Oluştur...