Drall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Gunaydin millet. Ben isparta tipta dorduncu sinifa gelmistim ki isparta bana dar oldu yeniden sinava hazirlandim, su anda mf3te okul puani haric 368 dahil 520.yim turkiyede. Tek tercih cerrahpasa yazip gidip 4ten devam edicem kuruldan gecersem. Hikayemin ozeti bu, asil soru ispartadayken kredi aliyordum, simdi kaydi sildirince kredi durucak ben tekrar dilekce verinceye kadar, ben bu esnada kredi alanlara cikmayan o burslara basvursam, tev'e falan da basvursam cikma ihtimali nedir? Boyle cetrefilli bi iste de tev ustun basari bursu verir mi ya da baska burs bilen var mi? Ucbes burs adi soyleseniz pazartesi arayip sorsam o bile yeter, tesekkurler simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 dikkat zeki ve çalışkan öğrenci! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ben zengin olsam verirdim abi çal kapıları bence mutlaka devlete güven olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 krediyi tekrar açtıracaksan haberleri oluyor yalnız. ama daha iyisi, o kredi bursa dönebilir bir şekilde, okulla konuş eğer cerrahpaşaya gidersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Ilk bine benim bildigim tubitak burs veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 anabilim dalı seçersen veriyor onu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Orantısız zeka kullanmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Lancelion said: krediyi tekrar açtıracaksan haberleri oluyor yalnız. ama daha iyisi, o kredi bursa dönebilir bir şekilde, okulla konuş eğer cerrahpaşaya gidersen. Yok iste burs bulursam krediyi tekrar actirmam, pazartesi arayayim bakalim kyk ve tubitaki, ozel sirketlerden var mi bildiginiz tanidiginiz burs kapilari olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 başbakanlık bursunu araştır benim biraderde derece yaptı bende araştıroyurm vakıflar olsun başbahan olsun bişi öğrenen buraya yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Başbakanlık bursu durumu olmayanlara veriliyor diye biliyorum ben. İstanbul Ticaret Odası'na bakın bu arada. Kardeşim de 9000. girdi, çok bir derece değil ama o bile alıyor yani bir yerlerden burs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ben ilk bine girememistim o yuzden de burs alamamistim zaten bursa da basvurmamistim fakirmiyim lan ben ahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Niye lan havadan 1000 2000 lira para geçse eline her ay fena mı olur? Bir de sefil çalışan değil öğrencisin düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Olm ben oss ye girdigim zaman 239.72 puanla tr 72. Si olmusytum sayısalda nasil puanlar lan sizinkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 dekont koy pampa inanmıyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ginaly said: dekont koy pampa inanmıyoz. Kanka dekontla olmuyo o iş ya :) anca metu comp eng ve berkeley diplomami koyarim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 arkadaş biz de iyi okullarda okuduk, biz de çalıştık o kadar. neden biz ayda 30k kazanırken sen kat kat fazlasını kazanıyon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 gbp olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 benim birader bi kısımda ilk 100 2-3 kısımda ilk 1000 yapmış her türlü bursun kralını vermeleri lazım elemana , sağa sola başvuracam burs paralarını yicem diye hayal ediyorum hayırlısı inşallaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Ticaret odasini da arayayim yarin bakalim tesekkurler, yarin ogrenci islerini arayip onlara da sorucam okulun bursu falan var mi diye, istanbul unide burslar icin arayabilecegim ozel bi yer var mi bolumun ogrenci islerini mi ariyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ibb bursu için de başvur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Istanbul buyuksehir belediyesi mi? Tamamdir arastirayim onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ne zaman geliyosun şimdi sen? bi sofra hazırlayalım size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar