monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 http://www.iglo.com.tr/new sliderın üstünde bulunan projeler listesi chrome ve firefoxta düzgünken internet explorerda tam olarak floatlanmıyor. bir türlü çözemedim stackoverflowda falan da bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Site olsam, bu kadar kotu olsa tasarimim ben de float'lanmazdim =P Geyik bi yana proje listesi nerde diye aradim bi 19 saniye. Ayni sekilde slider neymis neresiymis diye de aradim. Hersey birbirine girmis sitede, belli olmuyor neyin ne oldugu pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bu nasıl site lan. ağzı olsa da konuşsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Ha bir de float ile ilgili degil sikinti, line-height ile ilgili. PROJELER yazisinin font buyuklugu digerlerinden buyuk, haliyle satir yuksekligi de fazla, haci bunlari sola diz dediginde gidip cikinti kismina takiliyor sola itelenen yazilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Full screen stie yapcaksanız nolur arkaplanını siyah yapmayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bayağı elden geçmesi gerekiyor sayfaları dolaşırken seçilen renkler insanı kör etmek üzerine kurulu. Ayrıca ana sayfadaki Projeler (li) kısmı sanki tagi kapatmayı unutmuşsunda sayfaya direk print etmiş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 şu kodu koy css i resetle body,div,dl,dt,dd,ul,ol,li,h1,h2,h3,h4,h5,h6,pre,form,fieldset,input,textarea,p,blockquote,th,td { margin:0; padding:0; } table { border-collapse:collapse; border-spacing:0; } fieldset,img { border:0; } address,caption,cite,code,dfn,em,strong,th,var { font-style:normal; font-weight:normal; } ol,ul { list-style:none; } caption,th { text-align:left; } h1,h2,h3,h4,h5,h6 { font-size:100%; font-weight:normal; } q:before,q:after { content:''; } abbr,acronym { border:0; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 tasarım bana ait değil ben bana gelen tasarımı uyguluyorum. benim de hiç hoşuma gitmedi ama napalım emir büyük yerden. çözümleri uygulamaya geçeceğim şimdi teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bunu yapan çocuk kör oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 abi yorumlar sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Internet Explorer maalesef çoğu şeylerden geri kalan bir program. Senin sorununa gelince Esnaf arkadaşın dediği gibi güzel bir reset.css internet explorer sorunlarının bir kısmına çözüm üretebilir. Bunun içinde Eric Meyer'in css'ini kullanabilirsin; Eric Meyer Ekstrada şu programı paylaşayım senin için; IETester Sitelerin hangi explorer'da nasıl göründüğünü görebileceğin birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar