Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Beeeen varım beytepede , donuyorum , ya da yanıyorum sınavlarda hem hızlı hızlı yazınca hararet yapıyo hemde kalorifer dibine çöküyorum , yanıyorum bu seferde .. Ama bitti sınavlar artık hep donacam[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- ZeBeLLaH the Physicist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mc.Donald's :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bencede mc donald's :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 73) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 iyi o zaman önce bişiler atıştırıp gelmek lazım mcdonalda gidiyosak :)[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Lol :) Ben gelemicem ama olsun :) siz kızılay mc'e gidin ehuehuehu[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 mek danıltza falan gitmeyiz ya daha adamakıllı bi yerlere gideriz dicemde ankarada biraz zor gibin o tip bi yer bulmak :D her nese bu mesajı zate sadece uplamak için ve önümüzdeki cumartesinin kesinleşip kesinleşmediğini kestirmek için attım. Azmo bi el atsa olcak gibin sanki....[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 arkadaslar, gunduz seyir cafede bi seyler yeris, 7. caddede tatlımızı falan cekeriz,nargile icenler icerler, gece de randomdır,locus solustur,faces'tır bayaaa takılabilirz. katılım cok olacaksa gusel bi seyler ayarlayabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bizde gelebiliriz 2 kişi olaraktan. yeri öğrenelim tam olarak[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 gelecek sene olsa ;) o zaman gelecem Ankara'ya inş :)[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: uzumlukek, 27 Kasım 2004 21:00 tarihinde demiş ki: faces sabah kaynasip aksam cilgin atmak istiyosunuz yani =) diskodisko[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bilmiyorum i$te,oyle bi $eyler yapalım diyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ankara buluşamaz bana göre..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum tek rakibim THY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Sana inat buluşucaz lan ! :)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Gelecek hafta cumartesi ok. Yeri ayarlayın bakem.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 MC DOnalds gibisi yoook :) *sazanlık yapar*[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben de geliyorum kesin uçak biletini pazartesi alıcam çarşamba uçağa binip pazar geri döncem. cuma veya cumartesi buluşalım süper olur.[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 "Cafemiz" var arjantinde orada salata ziervesi yapılır oradan da içmeye gidilir mesela?[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 kaç kişi gidilecek ki oraya cok kişi oluruz gibi geliyor arjantin e gidicegimize kızılay a filan gitmek daha mantıklı olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben her yere gelirim... kızılay, bilkent, bahçelievler, çankaya vs..[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bi de arjantin filan asırı dolu olur daha bos olan bir yer bulabilrisek doncek sohbet daha cok olur daha guzel eglenebiliriz cunku dolu yerlerde yok etrafı rahatsız etmeyelim filan olayı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Hımmm saatine bağlı olarak gelebilirim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 valla "buluşamazlar" "5 kişi en fazla çıkar" diyenlere inat ben de gelmeyi düşünüyorum hülan![signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ya benimde 6 gun derhsane war gelemem gibi ama bakalım artık zamanı soyleyin uyarsa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Azmodai, 28 Kasım 2004 03:07 tarihinde demiş ki: arjantin vs. bozar. Tunalida bulusacak olursaniz veya orada takilacak olursaniz (yerfistigi, biziz, If falan) katilirim ama arjantin falan bozar. ayni sekilde. gunduz bulusulacaksa da ottimo falan olabilir. aksam gelebilenlerle biziz'e gidilebilir. gelirim bende, saner ve outtrader'la/[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bana her yer uyar :) cumartesi olsun da :)[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar