Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Bulusması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi o zaman önce bişiler atıştırıp gelmek lazım mcdonalda gidiyosak :)[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Mesaj tarihi:
mek danıltza falan gitmeyiz ya daha adamakıllı bi yerlere gideriz dicemde ankarada biraz zor gibin o tip bi yer bulmak :D
her nese bu mesajı zate sadece uplamak için ve önümüzdeki cumartesinin kesinleşip kesinleşmediğini kestirmek için attım.
Azmo bi el atsa olcak gibin sanki....[signature][hline]Depresif Mode *ON*
Mesaj tarihi:
arkadaslar, gunduz seyir cafede bi seyler yeris, 7. caddede tatlımızı falan cekeriz,nargile icenler icerler, gece de randomdır,locus solustur,faces'tır bayaaa takılabilirz. katılım cok olacaksa gusel bi seyler ayarlayabilirim..
Mesaj tarihi:
said:
uzumlukek, 27 Kasım 2004 21:00 tarihinde demiş ki:
faces

sabah kaynasip aksam cilgin atmak istiyosunuz yani =)
diskodisko[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
Sana inat buluşucaz lan ! :)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
ben de geliyorum kesin
uçak biletini pazartesi alıcam çarşamba uçağa binip pazar geri döncem.

cuma veya cumartesi buluşalım süper olur.[signature][hline]mono - life in mono
Mesaj tarihi:
bi de arjantin filan asırı dolu olur daha bos olan bir yer bulabilrisek doncek sohbet daha cok olur daha guzel eglenebiliriz cunku dolu yerlerde yok etrafı rahatsız etmeyelim filan olayı oluyo
Mesaj tarihi:
valla "buluşamazlar"
"5 kişi en fazla çıkar" diyenlere inat ben de gelmeyi düşünüyorum hülan![signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 28 Kasım 2004 03:07 tarihinde demiş ki:
arjantin vs. bozar. Tunalida bulusacak olursaniz veya orada takilacak olursaniz (yerfistigi, biziz, If falan) katilirim ama arjantin falan bozar.

ayni sekilde.

gunduz bulusulacaksa da ottimo falan olabilir. aksam gelebilenlerle biziz'e gidilebilir. gelirim bende, saner ve outtrader'la/[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
Bana her yer uyar :) cumartesi olsun da :)[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

• Yeni Oluştur...