Horrible Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Dojorel, 04 Aralık 2004 22:17 tarihinde demiş ki: bende besiktasliyim, hoydabre! *! ortaya konu atip kacar* besiktas kardes takım sayılır :) nese kapatalım maç muhabbetini :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Sn Horrıble bu tur mahalle agızlarınızla ılgılenmeyecek kadar saygın bır takımı veyahut sıze gore ahlaksız yerın dıbıne batasıca bır takımı tutuyoruz ama sızden ıstegımız madem bulusmaya gelmedınız veyahut gelemedınız bulusma hakkında daha yapıcı yorumlarla forumun duzenını ve rayına gore hareket etmenızı rıca edıyorum... Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mac muhabbetini ben açmadım ama madem öyle özür dilerim...Topicinizi istemeyerekte olsa madem batırdım bir daha yazı yazmam.Ayrıca mahalle ağızıyla konusmadan kastınız nedir anlam veremedim?[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) [Bu mesaj Horrible tarafından 04 Aralık 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Horrible, 04 Aralık 2004 22:16 tarihinde demiş ki: Bizde buna fenerli gücü diorus merak etme 1 fenerli=20 galatasaraylı :) bi dahaki sefere gokarta gidelim horri sen de gel. Ama sen yaya olcaksın >:D[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 horrible alınma soul onu ciddi soylemedi sanırım.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 birakalim hakkaten mac muhabbetini. saendul yorum yazsin bide geldiginde, nasil bulmus ankarayi =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Horrible, 04 Aralık 2004 22:22 tarihinde demiş ki: Mac muhabbetini ben açmadım ama madem öyle özür dilerim...Topicinizi istemeyerekte olsa madem batırdım bir daha yazı yazmam.Ayrıca mahalle ağızıyla konusmadan kastınız nedir anlam veremedim? Hayır sizin bize lanse edişiniz yani takım tutanlara ordaki kasıt a bir karşılık ben size sizi kücük düşürücek bir itham da bulunmadım SN Horrıble sizi gercekte Saygın birisi olarak tanıdığım icin forumun kaymaması icin rica da bulundum yoksa tabiki özgür bir forum düzeneği düşüncelerinize daima saygı duyarım...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Dojorel, 04 Aralık 2004 22:24 tarihinde demiş ki: birakalim hakkaten mac muhabbetini. saendul yorum yazsin bide geldiginde, nasil bulmus ankarayi =) Bi dahakine daha eğlenceli yerlere gideriz o zaman sor bence. Bugun sadece muhabbet ettik pek dolaşmadık sanki.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 yok cocuk tunali bile gormemisti =) ahaha kugulu parki merak edilecek bir yer saniyordu =P[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 valla ben de görmemiştim açıkçası :) Tunalı neresiydi:D?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 resimlere boş boş baktık valla kim kim anlamadık ki :) herkes birisi yazsın diye birbirine postalamış.[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Boşver daha iyi deşifre olmadık boylece [signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | --------------------------------------------------------------Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim-------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 :lol::lol::lol:[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 tembelligin bu kadarı helal :-D[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ordaki küçük kim?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin MSN =[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 blacklupin & tanimiyoruz, birkac kere soyledi ama anlamadi kimse ehue =) * Soulbringer & kardesi * McFrenzy & taste_id * screamer & wildpervert * Heren Istiaron & Zgrw * [neydi neydi?] & bonecrusher & heren * gozluklu olan madmaximus [vallahi hastasi oldum bu cocugun, bir afacan patide bu, her fotografta cikmis =)] & Nuke * Apache, Deli333 & burnu gorunen soulbringer * saendul, McFrenzy & madmaximus. * burda da zgrw, ben [normalde siritmam, bi anda neye ugradigimi sasirttilar bana] ve soulbringer**unuttugum var mi? varsa iletsin ekleyeyim. ismini unuttuklarimdan da ozur dilerim, onlar da iletsin ekleyeyim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.[Bu mesaj Dojorel tarafından 04 Aralık 2004 23:04 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Dojorel tarafından 04 Aralık 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 vay be, bayağı insan toplanmış, güzel olmuştur.. :) esasen şöyle bodrum gibi tarafsız bir sahada toplansa 100 kişi.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ahha hep gaz tam gaz :-D[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 alın size resimler :) 1) ilk gittiğimiz Ata İskender 2) sonraki durağımız Samatra 3) son olarak Kafe Kafa 4) Dojorel ve İçkisi :-P 5) Tunalı sokaklarında gezerken[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 sam ankaraya gelsin kampanyasi ozaman. istanbuldan eksigimiz yok fazlamiz vardi yani. bukadar sayiya ulasabilindi mi emin degilim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 o ne hal ya, kaldirin o fotoyu. eskiden oole icki micki mi varmis.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Dojorel ve Outtrader bence ikiz iki insan birbirine bu kadar mı benzer yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Hah hah super fotojenıkım ben :P[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ya direk salak gibi çıkmışım fotolarda :) hele o son fotoğrafta şaşkınlığıma geldi ellerimi falan tutup makinaya bakıım :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Burdan öğreniyoruz ki hareket ederken foto çekilmez veya foto çekilirken hareket edilmez :D[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar