Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 tamam da topici acan adam bile bi daha yazmamis sen niye sirtlaniyon onu anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Ankaradan izmire 4 saatte geldim ben 1 defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kusura bakma ip ban aticam ve acc leri kapaticam bi daha da gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 katliamci said: Ya cunku ozellikle şehirlerarası yollarda canımdan bezdirdiler.Tamam biraz sert çıkmış olabilirim ama o da ninjanın attıgı kazıktan dolayı. so say we all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 tırlar genelde sağda kaplumbağa varsa sollamak için sol şerite geçiyorlar, sonra tıpış tıpış sağa geri dönüyorlar. bu yüzdne olabilr mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Fistan said: belki kürt? Kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Önce biji apo Sonra kötü ne var hepsini türklere yama Yemezler!! ben bu oyunu bozarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 şeritlerimizi sağ sol diye ayırmayalım hepsi bizim şeridimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 minibusler otobanlara çıkabilseydi o zaman görürdüm sizin isyanlarınızı. temiz kalpli ekmek parası için saatlerce direksiyon sallayna tır sofolerinden ne istiyosunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ırkla alakası yok abi onun. plakayla alakası var. plakaya bak , plaka 45 se dediğine katılıyorum ki ben manisalıyım. resmen terör estiriyor bizim buranın kamyon sürücüleri yollarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kızlar duruşuma, yollar gidişime hasta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Geçenlerde 3 şeritli şehirlerarası yolda sağa gireceğim. Sağolsun bu kamyonların 3 tanesi aralarında boşluk yoktu ve ben sağa dönemedim. Bunların yüzünden 30 dakika sanırım bi 30 kö fazla yol yaptım. Öndeki aracı hızının yarısı kadar boşlukta takip etmek diye kural yok muydu memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 dasaa'da faşot çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 konu kamyon yazilarina gelmis hayat yine bizi sasirtmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Kürtlerle ilgili tek sorunum gen havuzları yüzünden türkleri her onyıl daha da çirkin yapmaları. Estetik sorun yani sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bizde çirkiniz olm esasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Jim_E_Rustler said: Kürtlerle ilgili tek sorunum gen havuzları yüzünden türkleri her onyıl daha da çirkin yapmaları. Estetik sorun yani sadece. Aynen ayrıca araplara benzedikleri için Türk olamazlar, şöyle iskandinav olaydılar bağrımıza basardık gardaşım diyerekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Suark said: bizde çirkiniz olm esasen Herkes kendi adına konuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 macar fin kırması dimi türkler :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Suark said: bizde çirkiniz olm esasen yogöyleşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 söylendi mi bilmem ama katılımsız sağa dönüş varsa herif sola geçmekte haklı önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 sana olum ırkından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 k*rttür kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar