Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

snapchat

Öne çıkan mesajlar

• 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
biri bana bu programdan bir video göndermiş anlam çıkarmadan önce bir şey sormak istiyorum. Attığı 10 saniyelik videoyu herkese açık bir şekilde paylaşabiliyor mu facebook duvarında olduğu gibi yoksa seçtiği kişilere mi atmış oluyor videoyu? ha son olarak da birden fazla kişiye mi yoksa sadece bana mı attığını anlayabilir miyiz?
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Litminov said:

biri bana bu programdan bir video göndermiş anlam çıkarmadan önce bir şey sormak istiyorum. Attığı 10 saniyelik videoyu herkese açık bir şekilde paylaşabiliyor mu facebook duvarında olduğu gibi yoksa seçtiği kişilere mi atmış oluyor videoyu? ha son olarak da birden fazla kişiye mi yoksa sadece bana mı attığını anlayabilir miyiz?

seçtiği kişilere yolluyo. birden fazla seçebiliyo. herkese yollamak isterse mystory olarak postluyo onu sağa çektiginde görürsün.sol taraftan geldiyse seçtiği kişilere.

sana mı birden fazla kişiyi mi seçti anlayamazsın güzelliği o.
Mesaj tarihi:
bi oyunda isveçli bi eleman vardı konuşuyorduk.
bişey bi haber verme durumları oldu. muhabbet sardı.
dedim facebook bişey varsa,
dedi yok
vazzap var mı vazzap
yok
o yok bu yok ne var lan it dedim
biz snağpçet kullanıyoruz burda dedi
Mesaj tarihi:
Dunden beri gordugum memenin dudak yalayan dilin haddi hesabi yok abi. Bildigin seduce zone kadinlar icin bu snapchat. O kadar diyorum. Bir de numarasi varsa moriyi harraslayin. Sggssfgd
  • Yeni Oluştur...