barbu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 nedir bu? yayılmaya başlamış amerikada filan. var mı girip bakan, su sıcaksa biz de gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 google da aratın resimlere bakın. şimdi koyamıyorum buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 şu an kullanan arkadaşın yoksa bi işe yaramaz pek. contacts üzerinden yürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yayalım abi. bu tam türk kızlarının beklediği şey aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yollayan snapchat olmadan da yolluyo abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yollamayanlar için işte. anonimlik de olsa o zaman kesin katılıtdı bazıları da simdi kasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 forum kurallari uyarinca soz konusu... ammaaaaan iste neyse.//mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 beklenen link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 biri bana bu programdan bir video göndermiş anlam çıkarmadan önce bir şey sormak istiyorum. Attığı 10 saniyelik videoyu herkese açık bir şekilde paylaşabiliyor mu facebook duvarında olduğu gibi yoksa seçtiği kişilere mi atmış oluyor videoyu? ha son olarak da birden fazla kişiye mi yoksa sadece bana mı attığını anlayabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Gece gece kanina giriyorsunuz insanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Ben yukledim bunu nedir bu simdi olayi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Litminov said: biri bana bu programdan bir video göndermiş anlam çıkarmadan önce bir şey sormak istiyorum. Attığı 10 saniyelik videoyu herkese açık bir şekilde paylaşabiliyor mu facebook duvarında olduğu gibi yoksa seçtiği kişilere mi atmış oluyor videoyu? ha son olarak da birden fazla kişiye mi yoksa sadece bana mı attığını anlayabilir miyiz? seçtiği kişilere yolluyo. birden fazla seçebiliyo. herkese yollamak isterse mystory olarak postluyo onu sağa çektiginde görürsün.sol taraftan geldiyse seçtiği kişilere. sana mı birden fazla kişiyi mi seçti anlayamazsın güzelliği o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Aytunc sana bisi gondermeyi deniycem dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 abi çok açık söylüyorum attığın snapi si.eyim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Dfsfssgsdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 bana da gonderin lan, hickimsem yok snapchatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 bende gözükmüyosun olm eklesene beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 aha ekleedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Sukruyu bana da gonder. Ben de mesaj atayim harraslayayim sukruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Bağyan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Ss alıncada ss ini aldı diyor test edildi onaylandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 bi oyunda isveçli bi eleman vardı konuşuyorduk. bişey bi haber verme durumları oldu. muhabbet sardı. dedim facebook bişey varsa, dedi yok vazzap var mı vazzap yok o yok bu yok ne var lan it dedim biz snağpçet kullanıyoruz burda dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 birinci dünya tuzukurularının ay ne yapsak da haberleşsek programı bu anlayacağınız boşverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Dunden beri gordugum memenin dudak yalayan dilin haddi hesabi yok abi. Bildigin seduce zone kadinlar icin bu snapchat. O kadar diyorum. Bir de numarasi varsa moriyi harraslayin. Sggssfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ciddi ciddi bazı ülkelerde whatsapp facebook messenger gibi kullanımı yaygınmış. biz niye kullanamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar