copry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 fenn said: fenn said: Peki trolse amacı ne? Trolün amacı mı olur allasen
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 copry said: Lütfen hipokrat olmayalım seqocum sen beni ben seni sevmiyoruz , böyle de güzel Sequo said: copry said: Fake tesekkur ederim copry has kankam sensin bu forumda Ama ziaraaami yakmistin oeh baydi bu olay
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ninjalara guvenilmeyecegini ogrendiginiz iyi oldu.
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Sequo said: Banada fake diuin lan banada... uzuluyorum a.k illa fakir rpsimi yapayim bende. yetti kalan fake diyin Onu sen değil ben iyi yaparım. Bugün şantiye de kepçe operatörü ; " kim bu amele temelin demirlerini topluyor " diye hurdacılara çıkıştı , utandım bir daha da toplamam banane kg si 60 krş sa
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 şu sequo'da fake çıksa da insanlık için hala umut besleyebilsek. çıksa çıksa ninja-sama gibi bir asil üye fake çıkar işte.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 aquila said: Ninjalara guvenilmeyecegini ogrendiginiz iyi oldu. O degilde adama acidim lan bundan sonra baya bosluga dusecek kac aydir bu isle ugrasiyordu artik yapamayacak cok kotu cook
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bebek temizliğinde saf ama asilce.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Black-ice said: şu sequo'da fake çıksa da insanlık için hala umut besleyebilsek. çıksa çıksa ninja-sama gibi bir asil üye fake çıkar işte. keske dimi kanka yaaa cok tatlisin
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 sequo niye bu kadar götünü yırtıyo , muhabbete giricem diye
copry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Cipetpet said: Büyük sürprize hazırmısınız ? Leydis end centılmene Hazırım ben
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ahahahahahha ninja adamın dibi ya. Hakediyordu pati bunu. Sequonunki fazla kısaydı. Biraz daha mı bekletseydim acaba söylemeden önce.
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Böyle bir karakterin gerçek olma ihtimali olmadığını hepimiz biliyorduk herhalde. Di mi?
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 baydı çünkü. bi de bonzi'yi hiç umursamıyormuş gibi hal ve davranışlar priceless. özellikle harasslıyorum ki post atsın göreyim o tavrı diye.
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Laorx said: buna inanan noyzuranın ufo tarafından kaçırıldığına inanır arkadaş, ninja ne ya ninja ne Niye abi BATTAL gazi çıkmadımı bu topraklardan?
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Bu forumu seviyorum lan. Ne zaman canım sıkkın olsa, her zaman bir plot twist hep bi drama
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 dasaaa stalka almışsın yine forumu.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ninja dedik hanzou çıktı iyimi
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Tepkisizim. Bir sonraki drama da gorusmek uzere.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Black-ice said: dasaaa stalka almışsın yine forumu. gece yatmadan önce 4 konu okuması bebeğim
Öne çıkan mesajlar