Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 olm ayıp lan kız şurda kaç zamandır yazıyor. sevgilisi de burda galiba. azıcık medeniyet sdfs
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Ben dedim gelicem diye , gerisine karismiyorum.
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ferrarinle gel tanımak kolay olsun ^_^
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 LathspeLL said: Black-ice said: LathspeLL said: Abi bi ninja'nın, bir de Quake 3 Bot'un öğrenme hikayesinin yalan olduğunu duyuna yaşam enerjim gitti. abi.. o quake'e nasıl inanmıştım gecenin bir vakti okuduğumda. gözlerimi uzaklara (tavana) dikip felsefi patlamalar yaşamıştım. Haahahahah, aynen! Millete gidip anlatırım bu muhteşem hikayeyi diye de kendime çıkarımlar yapmıştım kahretsin. ahahhaahahhaha aynen aynen :) ben hala anlatıyorum valla, yalan olsa da çok iyi hikaye :)
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Masakari said: Kaçak et mi kesiyonuz lan pıtırlar ? Olm bir kahkaha attim yemin ederim turkbuku maki beach komple bana bakti adam boguluyomu diye hala guluyorum minizksm o nasi yorum ga iban atta 50 tl atayim ahaha
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Quake 3 olayi ne linkleyebilir mi biri
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Suark said: peki özel sigorta geçiyor mu orda? en son geçmiyordu dişte :/. ( ssk da geçmio dimi ? ) ne kadar aşağı yukarı dolgu? Özel sağlık sigortan dişi kapsıyosa yeterli, hastaneyi bağlamıyo ki beybii.. genelde kapsamıyo zaten
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 said: Ne saniyorsun ya! Yarattinda birseymi oldu Iki zevk ugruna Koydun beni dunyaya!! Ne saniyorsun ya! Kullarina serefsizlerine oyuncak ettin Ne saniyorsun Sukranmi bekliyorsun Kolelestirdigin dort kitap Yalanlarinla ve insanciklarinla Sukranmi bekliyorsun Sevgimi bekliyorsun Her gece dua ediyorum ulan Her gunduz kan kusuyorum Her oglen kufurlerimle aniyorum seni Bir kez canimi almadin buna yaniyorum Ulan varya elimde Olsa kimse uzulmese Gelirim O tahtina Yikarim viran eylerim Ne Peygamberini TANIRIM NE MELEKLERINI SEYTANDAN DAHA SEYTAN IFRITIN GOZLERINDEN DAHA YAKICI BIR SEKILDE TAHTINI VIRAN EDERIM!!! AHAHAHAHHAHAHAHAHEUAEH
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 sabah uyanıp okuyorum gece uyumadan okuyorum.İnanilmaz bi isyan sdfkjgjfk
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Adama şiir yazma sen dediler diye hırslanıp ninja olmuş.Lan arkadaşlarıma anlatsam bi daha konuşmazlar benimle.ahahahahHAHAHAHAH
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 adama sair olamazsin dedik, ninja olamazsin demedik ki.
Öne çıkan mesajlar