fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bursa da var öyle bir yer muayene ücretsiz ama tedavi dolguda diş başına 90 tl mi ne?
copry Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 fenn said: copry said: Paticiğe muayene ücretsiz :( Peki tedavi http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/5//3970/3970473_sprite198.swf O da indirimli
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Vingthor said: hastane bünyesinde nasıl olabiliyor ya ücretsiz muayne? Vay arkadaş, "Bedava" deyince ağzına sokturmaya yer arıyormuş millet.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 copry said: Paticiğe muayene ücretsiz :( hahaha geciniz muhasebeye ugramadan senin odayi bile goremez kimse asdf axibadem orasi oncelik para... acile giren adama muayene ucretimiz budur diye.karsiliyorlar akabinde yapilan her mudahale icin bakin hesap kabariyor uyarisinda bulunuyorlar. senin yanina gelene kadar 500 tl senete imza attirirlar ne kadar patipet varsa
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Asteroth said: Vingthor said: hastane bünyesinde nasıl olabiliyor ya ücretsiz muayne? Vay arkadaş, "Bedava" deyince ağzına sokturmaya yer arıyormuş millet. sen bide para veriyosun ağzına sokturmak için. ona ne demeli?
copry Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bilmeden konuşmayı huy edinmişsin . Patronlarımı tanıyormuşsun ya sor istersen. Diş bölümlerinde muayene ücretsiz bütün acıbademlerde zira Sequo said: copry said: Paticiğe muayene ücretsiz :( hahaha geciniz muhasebeye ugramadan senin odayi bile goremez kimse asdf axibadem orasi oncelik para... acile giren adama muayene ucretimiz budur diye.karsiliyorlar akabinde yapilan her mudahale icin bakin hesap kabariyor uyarisinda bulunuyorlar. senin yanina gelene kadar 500 tl senete imza attirirlar ne kadar patipet varsa
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Sequo said: copry said: Paticiğe muayene ücretsiz :( hahaha geciniz muhasebeye ugramadan senin odayi bile goremez kimse asdf axibadem orasi oncelik para... acile giren adama muayene ucretimiz budur diye.karsiliyorlar akabinde yapilan her mudahale icin bakin hesap kabariyor uyarisinda bulunuyorlar. senin yanina gelene kadar 500 tl senete imza attirirlar ne kadar patipet varsa sözü geçerse o dediğin yalan söyleyeyim de. herşey para değil diyebilecek yer buldum =)
copry Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Hayır bir de yanıma gelip işlem yaptığım muayene ettiğim gram para almadığım patiler de var
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 copry said: Bilmeden konuşmayı huy edinmişsin . Patronlarımı tanıyormuşsun ya sor istersen. Diş bölümlerinde muayene ücretsiz bütün acıbademlerde zira Geciniz pembe hayallerinizden dener goruruz. Medicakparki tercih ediyorum ben sahibide aileden olur problemi olan varsa medicalparkta senin yapacagin kiyagin 50 katini yaparim hastane mudurunu arkasina takar her turlu islemini yaptiririm daha dun gldin istanbula burafaji hastane olaylarinda ahkam kesiyorsun sen 3 kurus maasla calisan bir doktorsun kusura bakma yakinib olmadigi muddetce %40 indirim bile yaoamiyorsub onun icinde kotan var.
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yahu kız niye yalan söylesin. bir konuda da haksız olabil seq
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Sequ paranla vurma her olayda lan. Editli karakter gibisin zevki olmuyor
copry Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Sequo said: copry said: Bilmeden konuşmayı huy edinmişsin . Patronlarımı tanıyormuşsun ya sor istersen. Diş bölümlerinde muayene ücretsiz bütün acıbademlerde zira Geciniz pembe hayallerinizden dener goruruz. Medicakparki tercih ediyorum ben sahibide aileden olur problemi olan varsa medicalparkta senin yapacagin kiyagin 50 katini yaparim hastane mudurunu arkasina takar her turlu islemini yaptiririm daha dun gldin istanbula burafaji hastane olaylarinda ahkam kesiyorsun sen 3 kurus maasla calisan bir doktorsun kusura bakma yakinib olmadigi muddetce %40 indirim bile yaoamiyorsub onun icinde kotan var. ay lütfen medicalparkı tercih et sen hep zaten , bünyem senin gibilere hazır değil ve olmayacak zaten.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ben bu adamla japon çin savaşı üzerine ağız dalaşına girmiştim ama gizli gizli sempati beslediğim, uzaktan takip ettiğim bir forum kullanıcısıydı. meğersem personaymış. =/ ignorance is bliss.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 axedice said: BabacumMostors said: asteroth u bal döküp yalayabiliyor muyuz? gökkuşağı onu mu temsilediyor? Sen bal ben şokella, 5 tane de dondurma aldık mı gökkuşağı renklerine bulayıp sabaha kadar severiz oha ne yazdım lan ben edit edit edit posta kutumda ilelebet durcak AHAHAHAHAHAH
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 oha ninjaya gel. Arkadaş ne çok boş zamanı olan adam varmış. Bi de yok askerlik en güzel yıllarımızı öldürüyo bilmemne, hepsi müstahak
fede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Sequo said: copry said: Bilmeden konuşmayı huy edinmişsin . Patronlarımı tanıyormuşsun ya sor istersen. Diş bölümlerinde muayene ücretsiz bütün acıbademlerde zira Geciniz pembe hayallerinizden dener goruruz. Medicakparki tercih ediyorum ben sahibide aileden olur problemi olan varsa medicalparkta senin yapacagin kiyagin 50 katini yaparim hastane mudurunu arkasina takar her turlu islemini yaptiririm daha dun gldin istanbula burafaji hastane olaylarinda ahkam kesiyorsun sen 3 kurus maasla calisan bir doktorsun kusura bakma yakinib olmadigi muddetce %40 indirim bile yaoamiyorsub onun icinde kotan var. inanılır gibi değil ya.
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 İnsanlar ne hallere sokuyorlar kendilerini... Kimi tutar karakter üstüne karakter geliştirir, kimisi 1 tane karakter yapmayı beceremez... Parayla da satılmıyor ki meret...
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yok yok ben beğendim son mesajlarını :D
copry Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 vaperon said: İnsanlar ne hallere sokuyorlar kendilerini... Kimi tutar karakter üstüne karakter geliştirir, kimisi 1 tane karakter yapmayı beceremez... Parayla da satılmıyor ki meret... (tu)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 medicalpark yeşil sermaye alamancı hastanesi be ya tercih etmiyorum
Öne çıkan mesajlar