Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ninjanin maske düştü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
copry said:

Paticiğe muayene ücretsiz :(

hahaha geciniz muhasebeye ugramadan senin odayi bile goremez kimse asdf

axibadem orasi oncelik para...

acile giren adama muayene ucretimiz budur diye.karsiliyorlar akabinde yapilan her mudahale icin bakin hesap kabariyor uyarisinda bulunuyorlar.

senin yanina gelene kadar 500 tl senete imza attirirlar ne kadar patipet varsa
Mesaj tarihi:
Asteroth said:

Vingthor said:

hastane bünyesinde nasıl olabiliyor ya ücretsiz muayne?

Vay arkadaş, "Bedava" deyince ağzına sokturmaya yer arıyormuş millet.

sen bide para veriyosun ağzına sokturmak için. ona ne demeli?
Mesaj tarihi:
Bilmeden konuşmayı huy edinmişsin .

Patronlarımı tanıyormuşsun ya sor istersen. Diş bölümlerinde muayene ücretsiz bütün acıbademlerde zira

Sequo said:

copry said:

acile giren adama muayene ucretimiz budur diye.karsiliyorlar akabinde yapilan her mudahale icin bakin hesap kabariyor uyarisinda bulunuyorlar.

Mesaj tarihi:
Sequo said:

copry said:

sözü geçerse o dediğin yalan söyleyeyim de. herşey para değil diyebilecek yer buldum =)
Mesaj tarihi:
copry said:

Patronlarımı tanıyormuşsun ya sor istersen. Diş bölümlerinde muayene ücretsiz bütün acıbademlerde zira

Geciniz pembe hayallerinizden dener goruruz. Medicakparki tercih ediyorum ben sahibide aileden olur problemi olan varsa medicalparkta senin yapacagin kiyagin 50 katini yaparim hastane mudurunu arkasina takar her turlu islemini yaptiririm

daha dun gldin istanbula burafaji hastane olaylarinda ahkam kesiyorsun sen 3 kurus maasla calisan bir doktorsun kusura bakma yakinib olmadigi muddetce %40 indirim bile yaoamiyorsub onun icinde kotan var.
Mesaj tarihi:
Sequo said:

copry said:

Geciniz pembe hayallerinizden dener goruruz. Medicakparki tercih ediyorum ben sahibide aileden olur problemi olan varsa medicalparkta senin yapacagin kiyagin 50 katini yaparim hastane mudurunu arkasina takar her turlu islemini yaptiririm

daha dun gldin istanbula burafaji hastane olaylarinda ahkam kesiyorsun sen 3 kurus maasla calisan bir doktorsun kusura bakma yakinib olmadigi muddetce %40 indirim bile yaoamiyorsub onun icinde kotan var.

ay lütfen medicalparkı tercih et sen hep zaten , bünyem senin gibilere hazır değil ve olmayacak zaten.
Mesaj tarihi:
ben bu adamla japon çin savaşı üzerine ağız dalaşına girmiştim ama gizli gizli sempati beslediğim, uzaktan takip ettiğim bir forum kullanıcısıydı. meğersem personaymış. =/

ignorance is bliss.
Mesaj tarihi:
axedice said:

BabacumMostors said:

asteroth u bal döküp yalayabiliyor muyuz? gökkuşağı onu mu temsilediyor?

Sen bal ben şokella, 5 tane de dondurma aldık mı gökkuşağı renklerine bulayıp sabaha kadar severiz

oha ne yazdım lan ben
edit edit edit

posta kutumda ilelebet durcak AHAHAHAHAHAH
Mesaj tarihi:
oha ninjaya gel. Arkadaş ne çok boş zamanı olan adam varmış. Bi de yok askerlik en güzel yıllarımızı öldürüyo bilmemne, hepsi müstahak
Mesaj tarihi:
Sequo said:

copry said:

inanılır gibi değil ya.
Mesaj tarihi:
İnsanlar ne hallere sokuyorlar kendilerini... Kimi tutar karakter üstüne karakter geliştirir, kimisi 1 tane karakter yapmayı beceremez... Parayla da satılmıyor ki meret...
Mesaj tarihi:
vaperon said:

İnsanlar ne hallere sokuyorlar kendilerini... Kimi tutar karakter üstüne karakter geliştirir, kimisi 1 tane karakter yapmayı beceremez... Parayla da satılmıyor ki meret...

(tu)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...