Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Hadi geçmiş olsun sherlocklar dökülmeye başlamış.
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 MasterHapLo said: Vingthor said: MasterHapLo said: madem bu kadar iyi rp yapiyorsun soul bir projeye daha basla bu sefer forumda nefret edilen adami oyna hiç zor değil o ya. banlanmadan basarmak zor Napeleon başarmış işte.
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 lan ben bi soulbringer hatirliyorum muhabbetim olan ama nerdendi nasildi kalmamis aklimda. fake ise cayir cayir yedim valla yalan yok.
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 aquila said: adamin japonyada olduguna dair hicbi kanit yoktu ki asfd. bana fotoğraflarını gösterdi ve google grafikde bulamadım eşleşme. yanında japon eşi de vardı. ayrıca bana destek olmak konusunda para gönderecekken para yerine kıyafet istedim para durumum rahatladığı için. bugün adresimi istedi. eğer elime kyotodan kargo ulaşırsa bu yeterli bir kanıt olur.
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Noyzura said: eğer elime kyotodan kargo ulaşırsa bu yeterli bir kanıt olur. noyzura steiner gelmez abi, sehir dustu artik
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ardeth said: noyzura ve coco'nun da fake olduğundan şüphelenmeye başladım. Noyzura sen kum torbası dövdüğün bir film koyacaktın onu koymadın şüphelerim iyice arttı. ya forumda dünya fotoğrafım var . en azından düzine pati ile real life görüştüm. görenler zaten saniyede 8-10 yumruk koyabileceğimin farkında. Koyacaktım da izmirdeki terasıma da yağmurlar bitince kum torbamı asmıştım. güzel hd bir kamera , tripod da vardı ve farklı bir kamera açısı sunmak adına vucudumun bir yerine go pro da takıcaktım. Kardeşimle birlikte uğraşacaktık ama finalleri , projeleri derken bir türlü zaman ayıramadık. oysa telefonun dandik hd kamerası ile çekip koysaydım ne basit olurdu. ama ince düşünüp olayı tüm gerçekliği ile hissettirmek istedim.
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ardeth said: noyzura ve coco'nun da fake olduğundan şüphelenmeye başladım. Noyzura sen kum torbası dövdüğün bir film koyacaktın onu koymadın şüphelerim iyice arttı. her ikisini de gördüm ben
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Coco çok tatlı karakter. Köpek compenyını da var toprak ismi o da çok tatlı.
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Skype olayları fenaymış yanlız. Az kalsın ben de düşecektim emenike. 5-10 gündür duruyor öm'de. Ninja karakteri rp olsa bile bu karakteri meydana getirecek yeterlilikteymiş arkadaş. Respect.
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ben de uzun bir sure theridone ile one i ayni kisi sanmistim. Gerci o tamamen benim salakligim.
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ben de diyorum bu bana niye apaçi muamelesi yapıyo. tanımadığın zaman iyi biriyim halbuse
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 vaperon said: Ninja karakteri rp olsa bile bu karakteri meydana getirecek yeterlilikteymiş arkadaş. Respect. eğer ninja yani Daisuke gerçek ise herşeye rağmen paticik forumunda alnı açık bir şekilde rahat rahat kendisi olmaya devam edebilecek dirayeti gösterir. Eğer fake ise gider çünkü gerçek bir japon asla eline aldığı işi kolayına kaçıp yarım bırakıp gitmez. O başarmak için asla tükenmek bilmeyen bir azime sahiptir.
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ninja gelip intikam temalı, okkalı küfürlü bi mesaj atsa thread epik olabilirdi.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 tam paticikte enteresan insanların olabileceğini kabullenmişken bu olay mantık sistemime darbe vurdu enteresanlıktan şüpheleniyorum artık tekrar sdf Noyzura said: Ardeth said: noyzura ve coco'nun da fake olduğundan şüphelenmeye başladım. Noyzura sen kum torbası dövdüğün bir film koyacaktın onu koymadın şüphelerim iyice arttı. ya forumda dünya fotoğrafım var . en azından düzine pati ile real life görüştüm. görenler zaten saniyede 8-10 yumruk koyabileceğimin farkında. Koyacaktım da izmirdeki terasıma da yağmurlar bitince kum torbamı asmıştım. güzel hd bir kamera , tripod da vardı ve farklı bir kamera açısı sunmak adına vucudumun bir yerine go pro da takıcaktım. Kardeşimle birlikte uğraşacaktık ama finalleri , projeleri derken bir türlü zaman ayıramadık. oysa telefonun dandik hd kamerası ile çekip koysaydım ne basit olurdu. ama ince düşünüp olayı tüm gerçekliği ile hissettirmek istedim.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bende tanıyorum lan noyzura'yı. gerçekten varolan bir kardeşimiz dfkh
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ben akito hakkında çok iyi şeyler söylememiştim kızmıştınız bana. şimdi baktım herkes benim gibi söylemiş. bu nasıl adalet lan? bi bana mı karşı
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Uyumam lazım ama canım sıkıldı resmen. Uykum kaçtı aq.
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 aquila said: KONO REIATSU! AM KAI !
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 birde bu çipetpet ne zaman ölecek ? banlanacak demiyorum bakın. çünkü fake hesap stokluyor adam resmen
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Theridone said: ben de diyorum bu bana niye apaçi muamelesi yapıyo. tanımadığın zaman iyi biriyim halbuse Ahahah abi cok ozur dilerim o konuda senden. Izmirdeymissin sende bir bulusmada denk geliriz guzel bir kiyak yapar affettiririm kendimi
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ardeth said: tam paticikte enteresan insanların olabileceğini kabullenmişken bu olay mantık sistemime darbe vurdu enteresanlıktan şüpheleniyorum artık tekrar sdf Noyzura said: Ardeth said: noyzura ve coco'nun da fake olduğundan şüphelenmeye başladım. Noyzura sen kum torbası dövdüğün bir film koyacaktın onu koymadın şüphelerim iyice arttı. ya forumda dünya fotoğrafım var . en azından düzine pati ile real life görüştüm. görenler zaten saniyede 8-10 yumruk koyabileceğimin farkında. Koyacaktım da izmirdeki terasıma da yağmurlar bitince kum torbamı asmıştım. güzel hd bir kamera , tripod da vardı ve farklı bir kamera açısı sunmak adına vucudumun bir yerine go pro da takıcaktım. Kardeşimle birlikte uğraşacaktık ama finalleri , projeleri derken bir türlü zaman ayıramadık. oysa telefonun dandik hd kamerası ile çekip koysaydım ne basit olurdu. ama ince düşünüp olayı tüm gerçekliği ile hissettirmek istedim. Aklına ve mantığına olan bu düşkünlüğün, sana düşünmenin ötesinde irdelemek ve algıma yöntemlerinin sınırsızlığına gölge düşürüyor.
Öne çıkan mesajlar