dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kadı legal diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 8-9 dan sonra tecavüz değil o Öncesinde zaten oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Peki tecavüz olmasi icin ne gibi kriterleri doldurmak gerekiyor? Son yillarda tecavüze ugramak gercekten cok zorlasti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Abdestli olacaksın bi kere hiç tecavüze uğramış bir tesettürlü gördün mü? Görmezsin çünkü onlar yüceler tarafından korurlar işte bu yüzden tecavüz zorlaştı kalmadı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Türk kadinlarinin %50'si tayyeep'e nikahla bagli olduklari icin tecavüze ugrayamazlar. Geri kalan %50 de dinsiz kötü kadin posizyonundalar. Bu sartlar altinda zaten tecavüz imkansiz cünkü gönüllü yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 dasaaa said: Aptal mısın gibi sorular retorik ya. Abi kısır döngü. "Aptal mısın?" diye aptall olan birine sorarsan, retorik olduğunu anlamaz; saçma bi cevap verir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Beni de kandırıp kaçırdılar. Oradayken içime uzaylı böcek yerleştirmiş hippiler. Şimdi çocuğum oldu ve yarı uzaylı DNA'sına sahip. Büyüyünce çocuğumu kullanarak dünyayı ele geçirmeye düşünüyorum. Geçenlerde bir baktım bizim velet oyuncaklarını beyin gücüyle havaya kaldırıyor. Sonra dedim oğlum bu iş böyle olmaz ve beni zindana kapattı. Uzaylı değil mi hayırsız evlat işte. Zebaniye rica ettim telefonunu versin diye bu mesajı ayfon ile yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Dworgian said: Ninja said: tamam konuyu trolleyerek basardiniz istediginizi. Ozur dilerim hatali ben idim. Bir daha konu acmam Kisisel Bolumune. Cunku artik bu yapilanlar iyice anlamsizlasti. Saygili davraniyorum cocuklukla suclaniyorum. Iyi davraniyorum fake olarak suclaniyorum. Tamam anladim tekrar tesekkur ederim tum yorumlariniz icin. Sen hala paticik insanlarini anlayamamissin ya ben ona üzülüyorum şu mesajım da bana ibret dursun. o burayı gayet iyi anlamış aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Vingthor said: abi yapsa bile kimseye zararı yok. bize saçma gelebilri ama o kendi bunları yaşadığını söylüyosa 'hayır yaşamadın'ı kabul ettirmek saçma. inançların başkalarına zarar vermeye başladığı noktada 'allahsızlığı yayma kürsüsü' olarak iş başına geçerim ben mesela ama kimseye zararı olmayan hatta bireyin kendi iç huzuruna yardım ediyorsa onu daha iyi bir insan yapıyorsa onun inancını kesip biçmeye gerek yok bence. hatta confront edip 'aptal mısın' falan gibi şeyler demek daha beter bi hale sokuyor yani. ama şimdi merak etmiyorda değilim noyanı probe'ladılar mı diye Ben mutlu yaşıyorum ya. Hayatım erotik bilimkurgu fantastik deneysel drama aksyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Başka bi konuda yazmıştım, aynen kopyalıyorum. ShadowFury said: Fox Mulder a gerek yok, James Randi var. http://www.youtube.com/watch?v=sesamjLNHlU http://en.wikipedia.org/wiki/James_Randi#The_One_Million_Dollar_Paranormal_Challenge http://en.wikipedia.org/wiki/James_Randi_Educational_Foundation#The_One_Million_Dollar_Paranormal_Challenge 1964 ten beri devam ediyomuş bi tane bile adam çıkamamış bu arada sdf Öyle psişik güçleriniz filan varsa kendinizi forumlarda heba etmeyin, gidin katılın, adam güçlerini kanıtlayana 1 milyon $ vericekmiş. said: Although often referred to as a "debunker", Randi dislikes the term's connotations and prefers to describe himself as an "investigator".[6] He has written about the paranormal, skepticism, and the history of magic. He was a frequent guest on The Tonight Show Starring Johnny Carson and was occasionally featured on the television program Penn & Teller: Bullshit!. The JREF sponsors The One Million Dollar Paranormal Challenge offering a prize of US$1,000,000 to eligible applicants[7] who can demonstrate evidence of any paranormal, supernatural or occult power or event under test conditions agreed to by both parties.[8] 100 lira için yapmadığınız maymunluk kalmadı, bu quest çok daha iyi. Sadece doğaüstü herhangi bir gücünüzü veya olayı kanıtlayın ve 1m$ cepte. Harcanmayın buralarda lol Bunun gibi bayağı bi challenge daha varmış hatta, oralarda da şansınızı deneyebilirsiniz. http://skepdic.com/randi.html Burada da nasıl başvurabileceğinizi filan anlatmışlar. http://www.randi.org/site/index.php/1m-challenge.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar