Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ulan vıcık vıcık ettiniz forumu hava zaten leş pis herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ziyadesiyle sevişiyoruz reca ederim izdivacımjıza gölge düşürmeyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Benim topiğimde olmasın, bakarsın SD nin içinde çıplak fotolarım duruyor dsfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 önce bakarım.. ya bingo derim yada HASKE!' derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Rotweiler'ın full body transformationdan önceki çıplah fotoları duruyomuş (Before kısmı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Ben bir adet istiyorum yaz listeye 64gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Tamamdır. 3 kişi oldu genşler. Yok mu başka isteyen bak, yer kaplamıyor etmiyor. Alın dursun, nasıl olsa aletlerinizde kullanırsınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Ha bu arada, ödemeyi peşin alıp gönderiyorum direk adama. Haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 şimdi note2 kesin okuyor di mi bundan? note2'imde 32 gb var şu an onu arabaya takmayı düşünüyorum ancak araç 32gb okur mu o da ayrı soru. ne zamana kadar haber vermek için vaktimiz var? pazartesi falan sipariş verebilirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ben yolladım parayı off temmuz sonuna kadar beklemek de ayrı sancı :/ zarfa koysun mektup olarak yollasın arkadaşın 1 haftaya gelmez mi oralardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 =)) Olmaz öyle şey. 64 okuyor abi, sıkıntı yok. İlgili yorumları http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2152712 adresinden okuyabilirsiniz. Son sipariş tarihi 08.07.2013dür genşler, bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bu fiyata 32 lik zor bulunuyor burda, 64 lugu kacirmiyalim. Insallah içinden takip çıkmaz kutunun:) hesabına pazartesi sabah gececek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 paypalla ödeyebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Elbette Paypal karşılığı 35 dolares. rotweilerquietsoul@gmail paypaline gönderebilirsin. FEE'yi benden kesmememesi için other payments kısmında I'll pay the fee yi işaretleyip gönderirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 4 sipariş aldım. 4 ü de paraları ödedi. Sağolsunlar xD 1 tanesi pending. Bugün son, bak alacaksanız bugün içinde halledelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Bitti mi kampanya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 hacı.. ne oldu bizim iş? gelmedi mi kartlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Rotweiler said: Bugün son, bak alacaksanız bugün içinde halledelim. kampanyanın uzama durumu varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Ayın 26sı gençler. Bu ne heyecan. Ayın 5ine almış bilet geliyor. Bayraam gelecek el öpmeye asdfasd. Ben alan herkese bildirecem zaten. Ben sık boğaz etmeyin, yakarım kartlarınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 off bayram sonrası mı ya :/ neyse bekleyen derviş elbet sevişirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Insallah içinden tuğla çıkmaz. Oralardan gelirken Chromecast getirme şansı varmıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Tuğla ne? O nerden çıktı anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Cayan olursa yedek kontenjana beni yazabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Para yatırdılar abi, caymaları mümkün değil yani. =) Bayramdan sonra tekrar gidecek, o zaman bidaha başlık açacam zaten ya da burdan devam ettiririm. İsteyen oldu 3-5 tane daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Uzakdogudan alınan bazı sd card lar 64 gb yazmasina rağmen 1gb vs çıkıyormuş. Değişik ürünler getirme şansı yokmu arkadasinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar