Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Kuzenin golden ı var 1 yaşında sanırım erkek. Tatilde yanına gelince arada oynamaya gezdirmeye falan çıkarıyorum. Ama hayvan öyle birşey ki beş adımda bir otun çimenin ağacın artık ne varsa yanında durup kokluyor isiyor birseyler yapıyor. Yurutecem Diye çekmekten sırt kası yaptım. Gel deyince arada dinliyor yine hakkını yemeyeyim. Ama eğitimi falan yok tabi. Sizde de böyle mi bu ya adam gibi sokakta yuruyemiyecek miyiz. Hadi parka gireyim bari takılsin orda çimenin otun içinde istediği gibi diyorum o zamanda gelip yanıma oturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bırak koklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 rahat birak hayvani amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 köpeklerin hayatı koku üstüne kurulu nerdeyse. eğer köpeği evde falan bakıyorlarsa , doğal olarak çok fazla değişik kokular alamıyordur , dışarı çıkınca da acısını çıkarıyordur bu durumun. tavsiyem büyük köpekler için olan makaralı tasmalar var onlardan alın öyle gezdirin. bide biraz eğitilmesi de gerekebilir. yani söz dinlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 gezdirme amacın o zaten. bekle 10 saniye napıyosa yapsın. işini bitirince devam eder o yoluna. fazla bekliyosa orda ilginç bişey bulmuştur. bak kemik bisküvi gibi pis bişeyse çek tasmasını götür. uzun beklerse çek yani tasmasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Aynen köpek evde takılıyor gün boyu arada gezmeye tuvalete falan çıkıyor anca. O dediğin tasmalardan kullanıyorum bende. Neyse teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 İstersen sürekli durup koklamasına izin ver istersen de hiç izin verme yürüyüş güzergahını oluştur ve sadece senin belirlediğin yerlerde durmasına izin ver. Normalde köpekler sürü halinde gezdikleri için sürü lideri keyfi ve zamansız molalara izin vermez ve sürüden birisinin durduğunu görürse onu uyararak devam etmesini sağlar ve onun belirlediği alanlarda mola verilmesine olanak tanır. Köpeklerin uzun yürüyüşlere ihtiyacı vardır. Psikolojileri açısından çok yararlıdır. Herhangi bir alanda durmak istediğinde tasmasından çekiştirerek yürü diye komut verirsen zamanla öğrenecektir ve ikide birde durmayı bırakacaktır. Cesar Milan'da izlemiştim bizim isteğimiz dışında durmasına izin vermememiz gerektiğini söylemişti bu nedenden dolayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar