aethras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 launcherdan her actıgımda resimdeki hatayı veriyor ve her seferinde repair yapmak zorunda kalıyorum. bilen duyan cozen varmı... yardım lutfen
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 çok fikrim yok ama standart w7/vista salaklığı aklıma geliyor. repair'i admin olarak çalıştırmayı denedin mi?
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 launcherdan değil de direk exeden çalıştırınca sıkıntı var mı?
aethras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 direk exe de calıstırmayı denemedim onuda deniyim.bu ada admin olarak calıstırıyorum.
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Aynı durum bende de var ne zaman patch gelse launcher patlıyor. Hatta öyleki direk exe açınca patch var diyor indirmeye başlıyor yüklemeye geçiyor sonunda hata diyerek siliyor ve launcher hiç açılmıyor vs vs. Repair ile yapıyorum sürekli bende.
aethras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 eve.exe yi calıstırınca direk launcher a giriyor...
loop Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Repair edince bin in icindeki exe ile giriliyor da , bu nedir abi ya! Sanki private serverda Muonline oynuyoruz. Zırt pırt bozuluyor launcher ve haftalarca duzelmiyor.
behran Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 mac client i can gibi. sıfır error..
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 {yourEVEfolder}EvebinExeFile.exe ile girilebiliyor
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 odyssey'in ilk geldiği gün dışında hiç patlamadı launcher bende. bok atmayın len oyuna sorun sizde :P
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 aynen bende de ilk gün dışında sorun çıkarmadı hiç ama safi gereksiz bişey launcher. updatelerde kendi açıyor bi işte. onun dışında kullanmıyorum hiç
loop Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Benim 7 tane pilot olduğu için launcher kolaylık oluyor çalıştığı zamanlarda :?
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 3 accountum var benim de bi faydasını göremedim launcherin ama
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 aethras said: launcherdan her actıgımda resimdeki hatayı veriyor ve her seferinde repair yapmak zorunda kalıyorum. bilen duyan cozen varmı... yardım lutfen Program files klasöründen cıkar CCP klasörunu c:/program files(x86)/ccp filan olmasın da C:/CCP/Eve online filan olsun.Birde oyle dene Bende D de kurulu aslan gibin çalışıyor.
yafeshan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bu akdar ugrasana kadar silip tekrar indirmeyi deneseydin simdiye kadar bitmisti.
aethras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yafeshan said: bu akdar ugrasana kadar silip tekrar indirmeyi deneseydin simdiye kadar bitmisti. 2 kere silip tekrar indirdim zaten. direk bin altındaki exe den calıstırınca sorun olmuyor gibi.
behran Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 mac launcher ı da güncellendi dün. ne kadar gereksiz olmuş eskisi gayet iyiydi. LogOFF u da kaldırmışlar!
aethras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ne denediysem olmadı.... herseferinde repair istiyor arkadas herseferinde.... hatta bazen 4-5 kere repair ediyorum anca oluyor. yokmu bunun bir cozumu... ccpBrowser.exe hatası verip duruyor ilk sayfadaki ss de gorundugu gibi.
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 AVG virus programı falan mı kullanıyorsun_?
aethras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 yok hocam hicbirsey yok bilgisayarda firewall bile kapalı.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Şunu dene : Çek install et. http://content.eveonline.com/EveOnlineLauncher/release/EVEOnlineLauncher_2_1_559197.exe bu sadece launcer installer
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Benim sorunumu duzeltti sahsen. (tu)
loop Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Bin içindeki exe den giriyorum. Biraz önce bütün hesaplarım dc oldu ve giremiyorum, internet yok veya server kapalı diyor , ama arkadaşlar oyunda ayrıca internetimde var, ne olabilir sorun?
Öne çıkan mesajlar