aethras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 launcherdan her actıgımda resimdeki hatayı veriyor ve her seferinde repair yapmak zorunda kalıyorum. bilen duyan cozen varmı... yardım lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 çok fikrim yok ama standart w7/vista salaklığı aklıma geliyor. repair'i admin olarak çalıştırmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 launcherdan değil de direk exeden çalıştırınca sıkıntı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 direk exe de calıstırmayı denemedim onuda deniyim.bu ada admin olarak calıstırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Aynı durum bende de var ne zaman patch gelse launcher patlıyor. Hatta öyleki direk exe açınca patch var diyor indirmeye başlıyor yüklemeye geçiyor sonunda hata diyerek siliyor ve launcher hiç açılmıyor vs vs. Repair ile yapıyorum sürekli bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 eve.exe yi calıstırınca direk launcher a giriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Repair edince bin in icindeki exe ile giriliyor da , bu nedir abi ya! Sanki private serverda Muonline oynuyoruz. Zırt pırt bozuluyor launcher ve haftalarca duzelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 mac client i can gibi. sıfır error.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 {yourEVEfolder}EvebinExeFile.exe ile girilebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 odyssey'in ilk geldiği gün dışında hiç patlamadı launcher bende. bok atmayın len oyuna sorun sizde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 aynen bende de ilk gün dışında sorun çıkarmadı hiç ama safi gereksiz bişey launcher. updatelerde kendi açıyor bi işte. onun dışında kullanmıyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Benim 7 tane pilot olduğu için launcher kolaylık oluyor çalıştığı zamanlarda :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 3 accountum var benim de bi faydasını göremedim launcherin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 aethras said: launcherdan her actıgımda resimdeki hatayı veriyor ve her seferinde repair yapmak zorunda kalıyorum. bilen duyan cozen varmı... yardım lutfen Program files klasöründen cıkar CCP klasörunu c:/program files(x86)/ccp filan olmasın da C:/CCP/Eve online filan olsun.Birde oyle dene Bende D de kurulu aslan gibin çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 hepsini deniyicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bu akdar ugrasana kadar silip tekrar indirmeyi deneseydin simdiye kadar bitmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yafeshan said: bu akdar ugrasana kadar silip tekrar indirmeyi deneseydin simdiye kadar bitmisti. 2 kere silip tekrar indirdim zaten. direk bin altındaki exe den calıstırınca sorun olmuyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 mac launcher ı da güncellendi dün. ne kadar gereksiz olmuş eskisi gayet iyiydi. LogOFF u da kaldırmışlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Lanet launcher hala aynı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ne denediysem olmadı.... herseferinde repair istiyor arkadas herseferinde.... hatta bazen 4-5 kere repair ediyorum anca oluyor. yokmu bunun bir cozumu... ccpBrowser.exe hatası verip duruyor ilk sayfadaki ss de gorundugu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 AVG virus programı falan mı kullanıyorsun_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 yok hocam hicbirsey yok bilgisayarda firewall bile kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Şunu dene : Çek install et. http://content.eveonline.com/EveOnlineLauncher/release/EVEOnlineLauncher_2_1_559197.exe bu sadece launcer installer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Benim sorunumu duzeltti sahsen. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Bin içindeki exe den giriyorum. Biraz önce bütün hesaplarım dc oldu ve giremiyorum, internet yok veya server kapalı diyor , ama arkadaşlar oyunda ayrıca internetimde var, ne olabilir sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar