elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Selamlar, Yazıcıoğlu'ndan geçerken "cd lazım mı abiciler", restoran ya da bar dolu sokaktan geçerken kolundan tutup içeri atarcasına gaza gelen tipler, buyrun buyrun yapan herkes. Ben acayip rahatsız oluyorum, ama öyle böyle değil yani. Bi alışveriş yapıcak olsam bile o dükkandan direk uzaklaşıyorum. Pazara gittim mi içim daralıyor özellikle. Bildiğin tüm moralim gidiyor asık surata geçiyorum. Yani bu nasıl bi marketingdir arkadaş gürültü kirliliğiyle mi çekiceksin müşteriyi. Bu konuyu arkadaşlarımla konuştum hepsi benim kafada direk kaçıyolar öyle tiplerden alışveriş yapcaklarsa da yapmıyolar. isanları ignore edemiyorum, bu tarz yaklaşanlara da bi bakışma yetiyo seni kitlemesi için. Çoğu zaman hayır teşekkürler diyerek geçiştireceğimi zannediyorum ama daha beter oluyo, o kişi ağzın açıldığı anda ilgilendiğini görerek daha da kitliyo falan. AVM önlerinde mendil satan teyzeler, çocuklar, ya da ingilizce kursu için kitleyenler, greenpeaceciler, hatta banka hesabı açtırıcılar. tabi hepsinde aynı skill / charm yok, level ve experiencea göre değişiyo Avrupada rahat hissediyorum böyle tiplerle nerdeyse hiç karşılaşmıyorum (ispanya, italya falan hariç, onlar bizim kafada). Bazı ülkelerde direk illegal, misal singapurda street vendor bile bağırıp çağıramıyo "buyraan hot dog" gibisinden, şikayet edersen yiyo cezayı Başkasının adına utanıyorum resmen yerin dibine giriyorum. hani sunum sırasında arkadaşın çalışmamıştır bombok bi şekilde kitlenir ya hoca ve herkesin karşısında, senin yüzün kızarır telafi etmeye çalışırsın falan öyle bi his işte. Okuldan erasmusları çıkarıp ya da ziyaret eden yabancı bi arkadaşımı bi kafeye bişeye götiriym desem ya da bi turistik yerlere götürsem yine aynı şey, bu sefer yanımdaki insan sayısı kadar exponential artıyo hisler. Benim gibi hisseden var mı komünitide? Saygılar & sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 allah başka dert vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 saydığın ülkelerde yaşa ya da http://www.aykor.com.tr/uploads/506_orj_Silent2411.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 benim gibi hisseden birileri çıkıcak, inanıyorum ben buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 sırf buyrun yardımcı olabilir miyim diye gelen çalışanlar yüzünden girmediğim mağazalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ben girdiğim bi mağazada bi şey sorcak yardım etçek eleman bulamayınca sinir oluyorum, ama direk yardımcı olayım ne lazım kafasında eleman olunca da sinir oluyorum. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 herşey için çok geç , böyle gelmiş böyle gider. hiç oralı olma. He baktın inceden geliyolar eyw desen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 mağazaya girdiğin zaman yardımcı olabilir miyim diyen elemanları ayrı kategori olarak görüyorum ben. Sonucta işleri o, tabi gene bi nebze ayar oluyorum ama reasonable geliyo çünkü adamlar cidden yardımcı olmaya çalışıyo sana ve zaten adamın kendi mağazasındasın. Benim asıl ayar olduğum diğer türler, sokakta yürüyen vatandaşı harraslayan tipler. Ne darlıyon ki yürüyom ben yaa denilebilitesi olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ulan her boktan utanmayin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 empati gibi ama değil adam utanmıyor sen neden utanıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Dudaklarına yapış Ve onları tutkulu bir şekilde öp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 dasaa ya katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Elma yalnız değilsin. Küçükparkta "buyrun boş yerimiz var nargilemiz var ot var bok var" diyen adamlara çok feci tavım. Yani her zaman güleryüzle "teşekkürler" diyip geçiyorum ama ne zaman acelem olsa ya da ne biliyim kafam bir şeylere bozuk olsa o adamların "buyrun buyrunları" resmen can sıkıyor. Hadi onu geçtim. Alsancak'ta Greenpeace'cilerden resmen kaçıyorum. Yav tamam yapmaya çalıştığınız şey gerçekten güzel. Duymazdan gelip kestirip atmakta istemiyorum. Ama ne zaman ağzımı birazcık açacak olsam Kıbrıs Şehitleri'nin ortasına kadar takip ediyorlar. 2 gün önce müstakbel kayınpeder-kayınvalide ile kendi ailemi gezmek amaçlı getirmiştim. Greenpeace'cileri görünce resmen dua ettim "Aman bizimkiler ağızlarını açmasın." diye. Babam bi ara bakar gibi oldu da vazgeçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 FromTheHell said: ben girdiğim bi mağazada bi şey sorcak yardım etçek eleman bulamayınca sinir oluyorum, ama direk yardımcı olayım ne lazım kafasında eleman olunca da sinir oluyorum. pff Herşeye sinir oluyorsun sende.Ergen olsan anlarım da ergende değilsindir ki. Adamlar ne yapsın bari onu yaz. İçimde ticarete girme aşkını söndürdün yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Antalya dönerciler çarşısına bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Soris said: Antalya dönerciler çarşısına bekleriz. of bunu hatırlıyorum, hatta bu sıkıntım ilk o zaman başlamış olabilir. 12 yaşındaydım ailecek kalkan'a tatile gidiyoduk başka bir aile ile. Antalyada durduk böyle sadece dönercilerden oluşan pasaj gibi bişey vardı ve bomboştu. Girdik bi yer bulalım derken aç gibi 50 kişi kitlemişti her restoranın önünde. bildiğin koldan tutup çekme vaziyeti. Babam dellenmişti hiçbirinde yemiyoruz hadi gidelim yapmıştı. Belki de sorunumun köküne inersek, aslında hepsi o gün yaşadığım bu tecrübe olabilir. Trollemeyelim pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Meydanlarda poker face yapıp, adamları duymuyormuş gibi davranmazsan, yoluna çıktıklarında adamları sallamadan üzerlerine basacakmışsın gibi yürümezsen çok aşırı rahatsız ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 0:33-2:55 http://www.youtube.com/watch?v=p7gL9ofxl0g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 mısır çarşından çıkınca "abim tam sana göre gömleklerim var" diye koluma yapışıp dükkana çekmeye çalışan esnaflar var ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Soris said: Antalya dönerciler çarşısına bekleriz. burda da konudan sıkıntı dile getirmişler. Benim tecrübemin üstünden 12 sene geçmiş değişen bişey yok demek ki http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=93552&start=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Dönerciler çarşısı hala öyle ama artık tüm Antalyadaki adamları tanıyorlar sanırım yerel halkı kazıklayamayacaklarını bildikleri için yabancı gördüklerine direk saldırıyorlar her seferde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 BabacumMostors said: mısır çarşından çıkınca "abim tam sana göre gömleklerim var" diye koluma yapışıp dükkana çekmeye çalışan esnaflar var ulan abi işte sıkıntı şey. Sen 5 lira kazanıcan diye gram tanımadığın bana bunu yapıyosan zaten baştan beni kaybetmişsindir ki? Biraz red light districtte gibi hissediyorum ben bu tarz yaklaşılınca kapalı çarşıda. Tipim de alman zaten herkes almanca sallıyo dört bi yandan. Çocukken genelev ya da hayat kadını önünden geçersin de "hop yakışıklı" gibi laflar atar sen de önüne bakarsın ya aynen öyle oluyo. Yok anlamıyorum yani bana zorla interaction kurdurmak zorunda mısın, ben seni zorluyo muyum iletişim kuralım diye? İnsanları ignore etmeyi cidden sevmiyorum illa bi cevap veresim geliyo o da genelde en kibarı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Yabancılardan korkuyorsunuz bildiğin. Hayır diyemiyor musunuz kararlı bir şekilde? Gel abi. Dönerim nefis. Vereyim mı yarım? Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Soris said: Dönerciler çarşısı hala öyle ama artık tüm Antalyadaki adamları tanıyorlar sanırım yerel halkı kazıklayamayacaklarını bildikleri için yabancı gördüklerine direk saldırıyorlar her seferde. Doğma büyüme Alanyalı bir arkadaşım da bi barlar sokağından bahsetmişti, kapı önündeki bodyguardlar hoş turist kız bulurlarsa kolundan tutup içeri atıyolarmış, oha yok artık dedim ama adam her yaz şahit oluyorum dedi. Adam utanmıyo nasılsa biri kızsa gitse başkasına gelir diye kafa rahat. Acaba conversion rate i nedir bunun. E-commerce ile karşılaştırmak isterdim. Yani her darladığı 20 kişiden 1 i mi dönüyo 50 mi 100 mü falan güzel bilgi olurdu aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar