Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Evet ben hep bir köpeğim olsun istemişimdir şimdi babam teklif etti yazın yazlığa almaya ancak ufak birsorun var yazın bilgisayar oynamayacaksın kararı ile değermi sizce :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 degmez... yane kopek al ama sonra bısey olur ne bılıyım onlar bakamazlar verırler fılan ben olsam kopek derdım gercı seneye zaten bakamıycam bılg e oss sux ![hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize RadioMania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Değer (: bende hep istemişimdr (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 köpek al bencede oyun oynamak deilde pc yi nete girip buraya yazı yazmak veya surf yapmak için kullan falan oyunlar hep aynı ben yencem sen yencen ben daha eyiyim fix.. ah be bi yavru boxer alsam ne güzel olur ama bakıcak yer yok :([hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 taminimce bilgisayar oynamicaksinla bilgisayari acmicaksin 'i kastetmistir ama ben kopegi tercih ederim..[hline]Heragh Elensar lvl 55 Half-Giant Templar / Dark Knight Lieah Elensar lvl 50 Assassin / Blade Weaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 abi ama sadece yazlık içinse deymez yani hayvana eziyet öle sadece yazlar içinse ne seen eziyet çek nede o[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Bence degmez.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Bence Deger ama alacagın kopek e baglı ne alcaksınız alaskakurdu falansa hiç dusunme derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bence deyer al bır hafta oynama ondan sonra oynamaya basla :)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 sinir olurum yazın al köpeği yazlıkta bak 3 ay sonra at sokağa babana söyle bi kafa kor yamulturum adamı şehirde bakamıyacağınıza göre hiç alma salla sana netten bi köpek buluruz bakarsın yada alırız bi hell hound :)[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 haa harbiden yazlıga alıp yazlıktan geri döndüünüzde ne olcak o köpek sokaga atarız birisine veriris veya hayvancıya geri satarız gibi şeyler düşünüyosan sakın ola alma köpek derim bul sokaktan bi tane besle yazlıkta sonra gene sal ama gidipte yavru falan alam deme yazık hayvana[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 fazlasıyla değer 13 yıldır bilgisayardan kafamı kaldırmadım ama bi arkadaşın boşluğu var hayatımda. zaten köpeği alırsın onlar evde yokken oynarsın nedir yani. ben diyorum bilgisayar oynamiim bana köpek alın diye. fıs. ona rağmen almıyolar.ki benim bilgisayarıma ne kadar önem verdiğimi bilirler. güya bahçeli evde oturuyoruz:([hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Kesinlikle değer. seçim a) 3 ay bilgisayar oynama, 10 yıllık bir dost kazan seçim b) manyak gibi oynamaya devam et[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bizde guya bahcelı evde oturuyoruz ama almıyor ıste pff ... daha onceden alman kurt u bıde dalmacyalı wardı ama onları sayma onlar benım kucuklugume geldı bakamadım edemedım hayvana[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize RadioMania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 benim o bile olmadı ühühühühü :(:(:(:([hline]ama çooh kamink suun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Değmez[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 köpek için bizi mi satcaksın? a aaaa ben sana balon weririm dert etme sen[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Bakbak bizim balon ordu kuracak kendine =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 *!elindeki uçan balonu uzatır* Benimle oynarmısınız?[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Kopekmı,bılgısayarmı sorusunun cevabı cok acık Kesınlık KOPEK[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bizde bahçeli evde oturuyoruz bi golden retriever var bide alman kurdu ı rule ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 değmez ama bana sana jackson soloist alcam deseler 6 ay bilgisayar kullanmamaya anlaşırım.. tamamen kişisel bişi[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 işte buna zeka dioalr =)[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Sen köpeği aldır daha sonra PCde oynarsın merak etme. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 benim babam böyle dicek "hadi ordan almazsan alma be" derim ki bana böyle bişe demezler çok saçma lol. herşey karşılıklı mı emrivakinin böylesi.. peh. ikisine de para yetmez gibi bi sebep anca tatmin edici olabilir.[hline]It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar