Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Oyun gibi bişey aynı zamanda. Laf sokma amaçlı da kullanıma açık. Belli başlı üyelerin en yazmayacağı şeyleri yazıyoruz bu topiğe. Ninja said: asdfasfgsdn HADİ LAN ORDAN :D BabacumMostors said: Lütfen postlarımızda seviyeye biraz daha dikkat edelim. aquila said: Heheh güzel videoymuş. Geçen bizim de buna benzer bişeyler geldi başımıza çok eğlenceliydi :))
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Noyzura said: 3 gündür falan seks yapmadım sanırım. Tam emin değilim ama.
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Black-ice said: hayatımda hiç dövme yaptırmadım. çok merak ediyorum koluma bi küçük yaptırıcam bişeyler sanırım
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Dynun said: Black-ice said: hayatımda hiç dövme yaptırmadım. çok merak ediyorum koluma bi küçük yaptırıcam bişeyler sanırım ahah abi yıllardır ne istiyorsun dövmemden her postunda. fasdasf
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Direk pmlerden; Black-ice said: Iban: TR 0067 .........
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Black-ice said: Dynun said: Black-ice said: hayatımda hiç dövme yaptırmadım. çok merak ediyorum koluma bi küçük yaptırıcam bişeyler sanırım ahah abi yıllardır ne istiyorsun dövmemden her postunda. fasdasf olm rüyalarıma giriyo lan. güzelim şeyi sen karalat. ben de yapacaktım korktum. dövmeden korku sebebim sensin. mimarlık sux diyim olur mu :P
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 abi hakkımda bu kadar şeyi nerden biliyosun lan ahahahahah stalk'luyo musun olm fasfasd
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Killer said: lan yalandan yazmıoyunz dimi Bak nasıl caps locksuz ASDASFMN'sız falan post atmış hemen. Korktun mu dostum.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Killer said: Ben öyle cok kas yapmak şişmek istemiyorum,azcık fit olsam yeter
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Killer said: An itibariyle vücudumun hiçbir bölümünde sakatlık bulunmamaktadır.
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sparkcaster said: dizi çok güzel ilerliyor
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Gizli said: Sparkcaster said: dizi çok güzel ilerliyor AHAHAHAHAHAAHA ANIRDIM YA
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 red said: pulp fictionı açtım tekrar izledim,adamlar yapmış harbiden.Filmdeki büyük memeli abla da tam sevdiğim hatun tipiydi gerçekten.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 dasaaa said: abi yani çok da büyük olmasın, şeftali gibi olsun 60-70 ideal
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Gizli said: Sparkcaster said: dizi çok güzel ilerliyor AHAHAHAHAHAH /THREAD
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 applev0dka said: Killer said: Ben öyle cok kas yapmak şişmek istemiyorum,azcık fit olsam yeter Black-ice said: Killer said: An itibariyle vücudumun hiçbir bölümünde sakatlık bulunmamaktadır. LAN ASDJKFSAD
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 GERGE said: Geçen tam Windows açılıyor.. GERGE said: Bastım torrenti iniyor.
Öne çıkan mesajlar