Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 aquila said: listede olmayanlar da ben niye yokum, vermem diyip oy vermiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 downwhereiam said: hadi beyler listedeki herkes kendine oy veriyor keşke öle yapaydım , kendime bitek ben oy atarım ,tek oyda kalırım ,rezilliğim belli olur diye yapmadım ama bi 3 kişi yanlışlıkla tıklamış heralde o gizli hayranlarım nerde gelsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Tarumar said: Vingthor said: axedice yok cüce yok ekmek yok kermit yok cunku cüce nin adı cuce. aktif olmayanları ekleyemedim öyle olsa en az 1k adam eklemek lazım. ben hep aktifim bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ne başarısız bi anket ayrıca lan dasaaa bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 oyum ninja-sama'ya!!! listede ismimin bile olması yeterli demek ki akılda kalıcı işlere imza atmışız. asdfadasdf sequo'ya oy çıkmamış hayret ekran kartları havada uçuşur birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 cons, kuddusi ve 0ne arasında bir rekabet var şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yemişim dasaayı şükrü akar herkes bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Oyumu dürüme takaslayabilirim şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 dasaaa said: Tarumar said: Vingthor said: axedice yok cüce yok ekmek yok kermit yok cunku cüce nin adı cuce. aktif olmayanları ekleyemedim öyle olsa en az 1k adam eklemek lazım. ben hep aktifim bebeğim sorry dude 2014 yılında açacağım ankete kadar kalbimdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Tarumar said: cons, kuddusi ve 0ne arasında bir rekabet var şu anda.rakiplerim çok çetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Oyum alttaki 5'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Shean said: yemişim dasaayı şükrü akar herkes bakar biz dasayla 1 oya gireriz, masrafimiz az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Cons said: Tarumar said: cons, kuddusi ve 0ne arasında bir rekabet var şu anda.rakiplerim çok çetin BEN OYUMU DEĞİŞTİRİP BU GERİZEKALIYA VERMEK İSTİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Kharon la paramecium yok olmamış. Oyun Kharon a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bana oy verenlerle yemeğe çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 OYUNU BOZMAYA GELDİQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 xunn, viktor, akila, sam, axedice, babacum, gerge daha çok kişi var kime oy versem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 hile var arkadaş, iki tane sam var listede. oylarımı bölüyorlar! öte yandan arcane yok listede, ayıp olmuş çok. :/ karar veremedim ya birkaç tane awsum insan var. arcane olmadığına göre viktor'a atıcam sanırım oyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bana oy vereni otele götürüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 vingthor'un nickinde typo var ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yokum diye başkasına attım meğer varmışım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ben de varım ahan http://media.tumblr.com/tumblr_m4bs2677Ku1ql0mis.gif da bana gelene kadar bi yığın adam var..söyleyip göthlerini kaldırmıcam hayır efendim. not: neden giflerim oynamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 abi çok zor bir oylama ya.. ama en nihayetinde çeşitli sebeplerden ötürü adaylarımı ikiye indirdim.. cons ve gerge "cons nasılsa tanrı lan onun müritleri var" dedim gergeye bastım benim gibi düşünen biri daha varmış AHAHAH benim zor bir süreçti, ayrıca oy verenlerimi özel karavanıma bekliyorum, şampanyalar şirketten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bunu kazanan evrenin en sahane insani oylamasina katilma hakki kazanicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 forumun gerçek şahanelerine oy vericektim ama baktım trolle gidiyor olay bu nedenle trolle troll dedim ve gerçek, tek başkan guddisi reisi ileriye taşıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar