Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Asteroth said: Emaleth tabii ki, tartışmasız. ardından burtonesk gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Laraken said: herkes ankaraya gelsin toplaşalım bi ya. hayır, sen kadıköye gel. bak istanbula gel demiyorum, kadıköye gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 yıllar oldu olum harbiden zincir'de içmeyeli. baya bi oldu lan çok özledim harbi kadıköyü, moda sahillerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bir seni özledim de lan adama bir seni de özledim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 adam adamı özler mi lan? "ooo bayadır görüşmüyoruz, napıyosun lan ibiş" der en çok. belli etmez dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 lgbt için boşuna yürümüşüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ben kendimi bulamayıp kolektifinsana verdim lan oyumu değiştiremiyorum şimdi de sdfsdfadbhfsdfa FML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Bu kadar insan içinde ismimi görmemek çok koydu harbiden. Bi patide kalıcı olamamışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ne 3 madalyalı adamları harcadık biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ben =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bone yok xeno yok. kim la bu listedekiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 oha aklıma kim geldiyse yok lan listede yazıx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 knoxville said: bone yok xeno yok. kim la bu listedekiler bonec i kim niye sevsin niye en şahane insan olsunk i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 0ne'nin 22 oyu var farkında mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Emaleth yok bir de, düşün yani. Gokcen'in 4 oyu var 2sini sen ve ben vermişiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 knoxville said: oha aklıma kim geldiyse yok lan listede yazıx devrim yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 knoxville said: bone yok xeno yok. kim la bu listedekiler Doğudan güçlü ve bağımsız yeni insanlar getirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 said: Sequo senko said: boyle bi dusus yok niye ki tam sizin seviyenize indim artik memnun olmaniz lazim yapma. yapma bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ninja said: Sizler beni bu nickimle kabullendiginiz icin bu nickime geri donus yaptim. Saldiri yapmak isteyenler pm den bu nick e saldirabilirler. Gelecekte saldirmak isteyenler olursa da ornegin ; (Kehkehsama Alurielsama ve Fistansama etc) ^-^ ben ne zaman saldırdım lan sana pmden? yalanını yiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ne istiyosunuz olm ninja dan!!! evinizin temeline damperli kamyonla girerim gözümü karartıp bir daha görmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Aluriel said: Ninja said: Sizler beni bu nickimle kabullendiginiz icin bu nickime geri donus yaptim. Saldiri yapmak isteyenler pm den bu nick e saldirabilirler. Gelecekte saldirmak isteyenler olursa da ornegin ; (Kehkehsama Alurielsama ve Fistansama etc) ^-^ ben ne zaman saldırdım lan sana pmden? yalanını yiyim. Aruieru sama dikkatle okuyunuz Future kullandim Yani Gelecekte diye belirttim gecmiste yaptiniz diye birsey yazmadim. Dikkatli okuyup saldiriniz oylesi daha guclu olur gorusundeyim ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 pm ile işim olmaz burdan yazarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 he saldırı dediğin de şu topicteki olaysa eğer o adminin de adaletini seveyim ben bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Saldirdiniz demedim. Lutfen yanlis anlamayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ninja konusunda karanlıkta kalan tek nokta şu: (Diğer konuda da gündeme getirilmiş zaten) Re: ODTÜ'de olaylar - 6 ay önce Cetintas TGB li mi? by Ninja - Konu Dışı http://forum.paticik.com/read.php?13,6639149,6663201#msg-6663201 Paylaşımlara başladığı dönemden önce değişen bir account adını bilmesi ve taa Japonya'dan "TGB" bir miktar şüphe uyandırıcı. Ama, nihayetinde totalde yapılan paylaşımlar ve genel post kalitesi background'u ne olursa olsun kişiden bağımsız bir forum persona'sı oluşturuyor der isek, oluşturulmuş olan Ninja'nın şahane olduğu gerçeği değişmiyor. (Feign Death, aggro sıfır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar