Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ninja, paticik, insult,ego.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merdivenden inerken bi an ayagini bosluga atinca yurkele dalak arasinda asagi yonlu bir G kuvveti olusur ya, banlandigini gorunce oyle oldu. Diger nikle Geri gelince de, basamaga guvenli bicimde basabilmenin endorfin salgilatan rahatligi geldi.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

bu yaz sonunu bulmaz
bayar paticiki

abi anlamış değilim gerçekten. bi tane adam gelmiş çiçek böcek diyor diye herkes öl dese ölecek nerdeyse sdfs
Mesaj tarihi:
Ninja said:

Bir agac benzetmesi mutlu etti cok tesekkur ederim Coprychan.

Copry' e fazla guvenme ninja san daha onceki baslikta turk kizlarindan bahsetmistik ama sivilceli ve gozluklulerden hic bahsetmemistik
Mesaj tarihi:
6 sayfa okumaya üşendim. Yorum yazayım

Çünkü bizde less talk more action, winning culture yok. Bizde anca show-off ve artizlik culture ı var. Bi işi yapmaktan çok yapacağından bahsetmek, yapıyor gözükmek var. Bizde başarılı olmaktan çok başarılı gözükmek var bence bundan

yorumlamam bu kadar, iyi günler efendim
Mesaj tarihi:
khthxby san

Kimseyi dovmem ben ^-^

Sequo sama

Troll sebebi ile gittigim dogru cunku kavga sevmem. Kimseyide kirmak istemem.

Elma san;

Ben zaten kendimi oven hicbir yargida ve sizleri asagida gorucek hicbir anlamda soz kullanmadim. Kullanmamda.
Mesaj tarihi:
Sequo said:

kthxbye said:

Kötü adamları pataklıyor o bir halk kahraemanı, ayrıca trollere immun

imnue degil işte forumu terk etti kac kez troller yuzunden

Onn nedeni ne biliyormusun hani yesil yolda zenci bir abimiz vardi kanser hucreleri absorbe edip temizleyip sonra, ben yoruldum patron diyip ranzasina uzaniyordu. Ninja sama da dinlenmek icin gidiyorum diyip gorevine donuyor. Sana inancim tam zenci ninja sama trollerden arindir bizi.
Mesaj tarihi:
kthxbye said:

Sequo said:

kthxbye said:

Kötü adamları pataklıyor o bir halk kahraemanı, ayrıca trollere immun

imnue degil işte forumu terk etti kac kez troller yuzunden

Onn nedeni ne biliyormusun hani yesil yolda zenci bir abimiz vardi kanser hucreleri absorbe edip temizleyip sonra, ben yoruldum patron diyip ranzasina uzaniyordu. Ninja sama da dinlenmek icin gidiyorum diyip gorevine donuyor. Sana inancim tam zenci ninja sama trollerden arindir bizi.

Peki ama zenci bir derim yok tamam siz beni nasil gormek istiyorsaniz size o sekilde gorunurum ^-^

fede said:

ninja sama, lütfen de leri ayırır mısınız?

bundan boyle daha dikkatli olmayi deneyecegim ozur dilerim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...