samaella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ninja nickini kullanıyo gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Diğer nicke geçeceğim diyordu ondan dolayı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 http://forum.paticik.com/profile.php?20,454566 burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Banlanmadim buradayim ^-^ Paticik dostlar sizleri seviyorum ve saygi duyuyorum ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ninja sama,Bonsai almak istiyorum,nelere dikkat etmem gerek? Bir tavsiyen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 reampage said: Ahahah sesli güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Merdivenden inerken bi an ayagini bosluga atinca yurkele dalak arasinda asagi yonlu bir G kuvveti olusur ya, banlandigini gorunce oyle oldu. Diger nikle Geri gelince de, basamaga guvenli bicimde basabilmenin endorfin salgilatan rahatligi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bu yaz sonunu bulmaz bayar paticiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ninjasama bana bankai açmasını öğret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bleach de olan birseyi bleach den ogrenmeyi deneyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Fistan said: bu yaz sonunu bulmaz bayar paticiki abi anlamış değilim gerçekten. bi tane adam gelmiş çiçek böcek diyor diye herkes öl dese ölecek nerdeyse sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 kimsenin hayati ile ilgili karar almam her birey ozgur bana karsi bu tutumunuzun nedeni nedir onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Meyveli ağaç taşlanır ninja chan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bir agac benzetmesi mutlu etti cok tesekkur ederim Coprychan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 sen ne iş yapıyosun ninja abi, ninjalığa ek iş olarak tabii soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ninja said: Bir agac benzetmesi mutlu etti cok tesekkur ederim Coprychan. Copry' e fazla guvenme ninja san daha onceki baslikta turk kizlarindan bahsetmistik ama sivilceli ve gozluklulerden hic bahsetmemistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 6 sayfa okumaya üşendim. Yorum yazayım Çünkü bizde less talk more action, winning culture yok. Bizde anca show-off ve artizlik culture ı var. Bi işi yapmaktan çok yapacağından bahsetmek, yapıyor gözükmek var. Bizde başarılı olmaktan çok başarılı gözükmek var bence bundan yorumlamam bu kadar, iyi günler efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Kötü adamları pataklıyor o bir halk kahraemanı, ayrıca trollere immun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 kthxbye said: Kötü adamları pataklıyor o bir halk kahraemanı, ayrıca trollere immun imnue degil işte forumu terk etti kac kez troller yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 khthxby san Kimseyi dovmem ben ^-^ Sequo sama Troll sebebi ile gittigim dogru cunku kavga sevmem. Kimseyide kirmak istemem. Elma san; Ben zaten kendimi oven hicbir yargida ve sizleri asagida gorucek hicbir anlamda soz kullanmadim. Kullanmamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ninja sama, lütfen de leri ayırır mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sequo said: kthxbye said: Kötü adamları pataklıyor o bir halk kahraemanı, ayrıca trollere immun imnue degil işte forumu terk etti kac kez troller yuzunden Onn nedeni ne biliyormusun hani yesil yolda zenci bir abimiz vardi kanser hucreleri absorbe edip temizleyip sonra, ben yoruldum patron diyip ranzasina uzaniyordu. Ninja sama da dinlenmek icin gidiyorum diyip gorevine donuyor. Sana inancim tam zenci ninja sama trollerden arindir bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 kthxbye said: Sequo said: kthxbye said: Kötü adamları pataklıyor o bir halk kahraemanı, ayrıca trollere immun imnue degil işte forumu terk etti kac kez troller yuzunden Onn nedeni ne biliyormusun hani yesil yolda zenci bir abimiz vardi kanser hucreleri absorbe edip temizleyip sonra, ben yoruldum patron diyip ranzasina uzaniyordu. Ninja sama da dinlenmek icin gidiyorum diyip gorevine donuyor. Sana inancim tam zenci ninja sama trollerden arindir bizi. Peki ama zenci bir derim yok tamam siz beni nasil gormek istiyorsaniz size o sekilde gorunurum ^-^ fede said: ninja sama, lütfen de leri ayırır mısınız? bundan boyle daha dikkatli olmayi deneyecegim ozur dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 sonra idam ediyolar ama zenciyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 spoiler vermeseydin iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar