Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finansbank baydi artik


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Gecen yil epey olayli bir sekilde banka ile tum iliskilerimi kavgalarla bitirmeyi becermistim. O andan beri giderek artan teklifler gonderip duruyorlar eposta ile. Once faizi dusuk kredi karti ile baslasilar; 10 dakika once 8000TL'lik kefilsiz, gelir belgesiz kredi, bankaya girip, alip, cikin dediler.

Istemiyorum, nasil anlatacagim bunlara bunu? Kac kere eposta yollamayin diye istekte bulundum, her seferinde istegimin sistem bozulugu nedeniyle islenemedigini soyleyen 2-3 posta daha aldim.

Kullanmayin bu bankaya, copluk resmen.

Kredi karti iptali soyle olmustu:


Bankaya gittim, siraya girdim tum borcumu kapamak icin, sira bana gelince gisedeki kadin buradan ogrenemiyoruz borcunuzu, telefon edin bankaya dedi, teleon ettim, 10 dakika icinde bir temsilciye ugrasip borcumu ogrendim, tekrar siraya girdim, odedim, musteri temsilcisi sirasina girdim, sira gelince musteri temsilcisi bir buradan iptal edemiyoruz telefon edin dedi, telefon ettim, 10 dakika surdu yine ulasmam birine, iptal edin dedim, kadin soyle yapalim boyle yapalim diye saymaya baslayinca bagirdim, tamam dedi, bilgilerimi istedi, telefon numaraniz farkli guncellemeniz lazim dedi, baska birine aktardi, 10 dakika daha bekledim, artik patlamak uzereyim bu arada, yeni numarayi istedi, verdim, kimilk bilgileri filan sordu, verdim, 3-4 dakika muzik caldiktan sonra sistemlerimiz arizali subemizden degistirin dedi, yuzune kapatim, musteri temsilcisine gittim, temsilci telefon edin diyince ofkeden patladi patlayacak bir sekilde bagirmaya basladim, hemen halledelim, sinirlenmeyin diyip yaptilar ben mahkeme, hakem, heyet filan demeye baslayinca.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10 senedir falan kullanıyor peder bunların kartını. 1 gün bile sektirmez, öder borcunu zamanında, ödeme dekontlarını dosyalar saklar falan. tam baba işte adam sfsdf.
neyse, geçenlerde bi extresi geçti elime, bi baktım 50 tl çakmışlar kart aidatı, otomatik ödeme talimatı da var. bu denk geldi de öyle farkettim, geçmişte kimbilir kaç defa yaptılar bu çakallığı, peder de gitti kuzu kuzu ödedi.
arattım babama, bankanıza sokayım minvalinde bir konuşma yapıp kapattık telefonu. kartı da iptal ettirdik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

kredi kartını kayboldu diyerek iptal ediliyor zaten en temizi


Bizim cidden kredi kartı kayboldu ve akbanktan yenisini istedik. Adam kapıya gelmiş bir kaç kere sanırım ve bir daha kredi kartı göndermediler istediğimiz halde. Akbank ın bu huyunu sevmiştim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İş bankasının internet sitesi yaklaşık 6 ay under construction'daydı ama farkında değillerdi. Havale yollayamıyordun abicim.

Yeterince uzun müşterisi olursan, emin ol hepsinin kıllığını bulursun.

Akbank akışını düzeltmediği için elektrik faturasının son ödeme tarihi 31.12.2999 gözüküyordu, o tarihe otomatik ödeme tanımlanmıştı.
Hiçbir şeyden çekmedim, iş bankasının sitesinden çektiğim kadar.
Ziraat bankasındaki kuyrukta totalde bir insanın gençliği çürüyor.
Finansbank hayırı kabul etmiyor.
Garanti'de, kart başvurumu bireyselci masasının köşesinde unutmuş; 2 ay sonra "buldum" diye aradı, yüzsüz.
Yapı Kredi hesabı kapatmayıp senelerce hesap işletim ücreti ve faizi bindiriyor; yakınım kara listeye girdi bundan dolayı.

falan filan... Kaldı mı başka?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Akbank'in IT bolumunden biri, yolladigim "SITELER IE HARICI BROWSER'DA CALISMIYOR ULAN BU KADAR MI ZOR? YAPAMIYORSANIZ BEN GELIP YAPAYIM HAYRINA" maillerime seneler sonra. siteleri yenilenince cevap vermisti, "SITELERIMIZ COK GUZEL CALISIYOR SORUN BIZDE DEGIL SIZDE!" diye.

Nasi oturmussa artik garibimin icine. =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sadece bizim memlekete özgü bir şey değil, geçen sene Deutsche Bank kullanıyorduk; Türkiye'ye döndükten sonra da 500 euro gibi bir para gelecekti o hesaba havale bedeli vs. çok kesinti olmasın diye hesapları kapattırmadan döndük...

Döndükten bir ay sonra para yattı, biz çektik hesaplardan, 500 euro'ya 3 euro gibi bir komisyon kesiyorlarmış ama bu komisyon kesme olayını bizim hesabı eksiye düşürerek yapmış sistem. 3 euro'yu ben Almanya'daki tanıdık bir bankacıya ödettim kurtuldum... Maillerle bilmemneyle de hesabı kapattırdım huzura erdim.

Fakat sevgili kız arkadaşım hesabına bakmamış ve 3 eurodan haberi olmamış hiç, bir gün konuşurken farkettik ki adamlar o 3 euro için Almanya'da kaldığı yere yazı göndermişler; adresinde bulamayınca adres tespiti yaptırmışlar; 15 euro ceza yazmışlar, -18 euro görünen öğrenci banka hesabına 10 euro kadar faiz cezası eklemişler ve 28 euro borç çıkartmışlar. (ki biz giderken şubede adresimizi Türkiye adreslerimizle güncellemiştik...)

Her neyse, benim tanıdığa söyledik; ben göremiyorum hesapları, sizin netten gördüğünüze de yeni faizler eklenmemiştir 10 euro falan daha ekleyip yatıralım dedi. Biz de 50 yatır da garanti olsun dedik.

50 euro yattı, baktık hesaptan 14 euro falan fazlamız görünüyor, tabii parayı havale vs. yapamıyoruz DB'nin bankacılık sisteminden. Öyle olunca dedik siktiredelim 14 euroyu da mail atalım, kartı kırıp postalayalım bitsin çilemiz.

Maili yazdık, dedikleri gibi kartı da kırıp postaladık adrese, postaya da yine söyledikleri gibi "parayı hibe ediyoruz size" şeklinde bir yazı yazdık.

VE bunları yaptıktan 4 ay sonra falan bize dedikleri şey "hesabınızda para olduğu için iptal işleminizi gerçekleştiremiyoruz"

O yüzden İş Bankası'ymış, Finans'mış hepsi çiçek gibi bankalar benim gözümde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

riglous said:

İş bankasının internet sitesi yaklaşık 6 ay under construction'daydı ama farkında değillerdi. Havale yollayamıyordun abicim.


Şunun sene ne zaman? Zira 2003 den beri düzenli kullanıyorum da öyle 6 ay bir bozukluk denk gelmedi?


2009'da sıkıntılar başladı.
2010'da söylediğim yaşandı.
2011'de toparlamaya başladılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte diyorum ben hiç öyle 6 aylık "işlem yapılamadı,havaleler gitmedi" gibi bir dönem hatırlamıyorum. hatta yok öyle bir dönem diyebilirim. hayır 6 ay havale yapılamasa o bankanın hali ne olurdu düşündün mü hiç :)

ha bu dönemde arızaların olduğu günler, sistem arızalarının sıklıkla yaşanması fln olmuştur belki diyeceğim ama 6 ay stabil arıza?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...