Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Gecen yil epey olayli bir sekilde banka ile tum iliskilerimi kavgalarla bitirmeyi becermistim. O andan beri giderek artan teklifler gonderip duruyorlar eposta ile. Once faizi dusuk kredi karti ile baslasilar; 10 dakika once 8000TL'lik kefilsiz, gelir belgesiz kredi, bankaya girip, alip, cikin dediler. Istemiyorum, nasil anlatacagim bunlara bunu? Kac kere eposta yollamayin diye istekte bulundum, her seferinde istegimin sistem bozulugu nedeniyle islenemedigini soyleyen 2-3 posta daha aldim. Kullanmayin bu bankaya, copluk resmen. Kredi karti iptali soyle olmustu: Bankaya gittim, siraya girdim tum borcumu kapamak icin, sira bana gelince gisedeki kadin buradan ogrenemiyoruz borcunuzu, telefon edin bankaya dedi, teleon ettim, 10 dakika icinde bir temsilciye ugrasip borcumu ogrendim, tekrar siraya girdim, odedim, musteri temsilcisi sirasina girdim, sira gelince musteri temsilcisi bir buradan iptal edemiyoruz telefon edin dedi, telefon ettim, 10 dakika surdu yine ulasmam birine, iptal edin dedim, kadin soyle yapalim boyle yapalim diye saymaya baslayinca bagirdim, tamam dedi, bilgilerimi istedi, telefon numaraniz farkli guncellemeniz lazim dedi, baska birine aktardi, 10 dakika daha bekledim, artik patlamak uzereyim bu arada, yeni numarayi istedi, verdim, kimilk bilgileri filan sordu, verdim, 3-4 dakika muzik caldiktan sonra sistemlerimiz arizali subemizden degistirin dedi, yuzune kapatim, musteri temsilcisine gittim, temsilci telefon edin diyince ofkeden patladi patlayacak bir sekilde bagirmaya basladim, hemen halledelim, sinirlenmeyin diyip yaptilar ben mahkeme, hakem, heyet filan demeye baslayinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 10 senedir falan kullanıyor peder bunların kartını. 1 gün bile sektirmez, öder borcunu zamanında, ödeme dekontlarını dosyalar saklar falan. tam baba işte adam sfsdf. neyse, geçenlerde bi extresi geçti elime, bi baktım 50 tl çakmışlar kart aidatı, otomatik ödeme talimatı da var. bu denk geldi de öyle farkettim, geçmişte kimbilir kaç defa yaptılar bu çakallığı, peder de gitti kuzu kuzu ödedi. arattım babama, bankanıza sokayım minvalinde bir konuşma yapıp kapattık telefonu. kartı da iptal ettirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 böle gelen spam mailleri geri yollayın. batıyomuş o zaman spam atanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kredi kartını kayboldu diyerek iptal ediliyor zaten en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Hotmail kullanıyorsan bu kullanıcının gelecekte gönderilecek tüm maillerini süpür,sil diye seçenek var onu kullan. Gerçi ben şimdiye kadar kullanmadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 forgiver said: kredi kartını kayboldu diyerek iptal ediliyor zaten en temizi Bizim cidden kredi kartı kayboldu ve akbanktan yenisini istedik. Adam kapıya gelmiş bir kaç kere sanırım ve bir daha kredi kartı göndermediler istediğimiz halde. Akbank ın bu huyunu sevmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Hangisi yapmıyor ki bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bende de telefona mesaj gelip duruyor onu ne yapacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 riglous said: Hangisi yapmıyor ki bunu? Isbankasina istemedim dedim, sadece fatura filan yolluyorlar istedigim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 İş bankasının internet sitesi yaklaşık 6 ay under construction'daydı ama farkında değillerdi. Havale yollayamıyordun abicim. Yeterince uzun müşterisi olursan, emin ol hepsinin kıllığını bulursun. Akbank akışını düzeltmediği için elektrik faturasının son ödeme tarihi 31.12.2999 gözüküyordu, o tarihe otomatik ödeme tanımlanmıştı. Hiçbir şeyden çekmedim, iş bankasının sitesinden çektiğim kadar. Ziraat bankasındaki kuyrukta totalde bir insanın gençliği çürüyor. Finansbank hayırı kabul etmiyor. Garanti'de, kart başvurumu bireyselci masasının köşesinde unutmuş; 2 ay sonra "buldum" diye aradı, yüzsüz. Yapı Kredi hesabı kapatmayıp senelerce hesap işletim ücreti ve faizi bindiriyor; yakınım kara listeye girdi bundan dolayı. falan filan... Kaldı mı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Akbank bi' de maillerin sonuna "lütfen spam olarak işaretlemeyin =(" koyuyo ezik gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Akbank'in IT bolumunden biri, yolladigim "SITELER IE HARICI BROWSER'DA CALISMIYOR ULAN BU KADAR MI ZOR? YAPAMIYORSANIZ BEN GELIP YAPAYIM HAYRINA" maillerime seneler sonra. siteleri yenilenince cevap vermisti, "SITELERIMIZ COK GUZEL CALISIYOR SORUN BIZDE DEGIL SIZDE!" diye. Nasi oturmussa artik garibimin icine. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 tum bankalar hakkinda ayni tarz sikayet var finans ya da bir baskasi farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Gecen gun abimin kredi kartinin borcunu yatirdim, bugun aramislar odenmedi diye. Yatirdimulan iste bankamatikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 riglous said: İş bankasının internet sitesi yaklaşık 6 ay under construction'daydı ama farkında değillerdi. Havale yollayamıyordun abicim. Şunun sene ne zaman? Zira 2003 den beri düzenli kullanıyorum da öyle 6 ay bir bozukluk denk gelmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 akbanktan düzenli olarak her hafta arıyorlar 4440555 gibi bir numara. Her seferinde sallamıyorum diyorum yine arıyolar. Yeter laağğğn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bu sadece bizim memlekete özgü bir şey değil, geçen sene Deutsche Bank kullanıyorduk; Türkiye'ye döndükten sonra da 500 euro gibi bir para gelecekti o hesaba havale bedeli vs. çok kesinti olmasın diye hesapları kapattırmadan döndük... Döndükten bir ay sonra para yattı, biz çektik hesaplardan, 500 euro'ya 3 euro gibi bir komisyon kesiyorlarmış ama bu komisyon kesme olayını bizim hesabı eksiye düşürerek yapmış sistem. 3 euro'yu ben Almanya'daki tanıdık bir bankacıya ödettim kurtuldum... Maillerle bilmemneyle de hesabı kapattırdım huzura erdim. Fakat sevgili kız arkadaşım hesabına bakmamış ve 3 eurodan haberi olmamış hiç, bir gün konuşurken farkettik ki adamlar o 3 euro için Almanya'da kaldığı yere yazı göndermişler; adresinde bulamayınca adres tespiti yaptırmışlar; 15 euro ceza yazmışlar, -18 euro görünen öğrenci banka hesabına 10 euro kadar faiz cezası eklemişler ve 28 euro borç çıkartmışlar. (ki biz giderken şubede adresimizi Türkiye adreslerimizle güncellemiştik...) Her neyse, benim tanıdığa söyledik; ben göremiyorum hesapları, sizin netten gördüğünüze de yeni faizler eklenmemiştir 10 euro falan daha ekleyip yatıralım dedi. Biz de 50 yatır da garanti olsun dedik. 50 euro yattı, baktık hesaptan 14 euro falan fazlamız görünüyor, tabii parayı havale vs. yapamıyoruz DB'nin bankacılık sisteminden. Öyle olunca dedik siktiredelim 14 euroyu da mail atalım, kartı kırıp postalayalım bitsin çilemiz. Maili yazdık, dedikleri gibi kartı da kırıp postaladık adrese, postaya da yine söyledikleri gibi "parayı hibe ediyoruz size" şeklinde bir yazı yazdık. VE bunları yaptıktan 4 ay sonra falan bize dedikleri şey "hesabınızda para olduğu için iptal işleminizi gerçekleştiremiyoruz" O yüzden İş Bankası'ymış, Finans'mış hepsi çiçek gibi bankalar benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Fistan said: tum bankalar hakkinda ayni tarz sikayet var finans ya da bir baskasi farketmez eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yaklaşık 9-10 ay önce falan aveaya geçtim vodafondan, hala mesaj atıyo vodafon ya rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 banka ve cep telefonu operatörlerinin şu spamcılığı = yazıcıoğlu önünde cd lazım mı abiciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 haklı müşteri hattı vardır muhtemelen onun numarasını öğrenip oraya şikayet et. garanti bankası haklı müşteri hattına gelen şikayetleri dikkate alıp gereğini yapıyodu finansbank nasıl bilmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Dworgian said: riglous said: İş bankasının internet sitesi yaklaşık 6 ay under construction'daydı ama farkında değillerdi. Havale yollayamıyordun abicim. Şunun sene ne zaman? Zira 2003 den beri düzenli kullanıyorum da öyle 6 ay bir bozukluk denk gelmedi? 2009'da sıkıntılar başladı. 2010'da söylediğim yaşandı. 2011'de toparlamaya başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 işte diyorum ben hiç öyle 6 aylık "işlem yapılamadı,havaleler gitmedi" gibi bir dönem hatırlamıyorum. hatta yok öyle bir dönem diyebilirim. hayır 6 ay havale yapılamasa o bankanın hali ne olurdu düşündün mü hiç :) ha bu dönemde arızaların olduğu günler, sistem arızalarının sıklıkla yaşanması fln olmuştur belki diyeceğim ama 6 ay stabil arıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 internet üzerinden yapılamadı diyorum. TEB-Fortis birleşmesi daha beterdi ama. İki bankanın IT'si kavga etti, millet parasını çekemedi. Kimi insanların hesabında milyonlar gözüktü falan... Ak kaşık yok kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 He tamam 6 ay internet üzerinden havale yapılamadı taam :D internet üzerinden dediğini anladım bu arada sen merak etme yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar