GenjuroXXX Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 FromTheHell said: Topuk Çok çok çok önemli bi nokta + 35-37 numara bakımlı cok kalın olmayan bilekli ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 şey yapalım bu topiğe yorum atmadan önce boydan foto koymak zorunlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 İbrahim Tatlıses - Hor Görme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 DELİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Shean said: DELİK kardeş tek aradığın buysa su giderine de hallenebilirsin şayet onda da var delik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Kardeş senin de var sana da halleneyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 #direnrulman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Dynun said: şey yapalım bu topiğe yorum atmadan önce boydan foto koymak zorunlu olsun şu güzel ortamı bozuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 nefes borusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 aradığım en önemli iki şey : 1 ) temiz olsun yani her yerini gönül rahatllığıyla yalayabileyim 2 ) durability ve constution iyi olsun. öyle azıcık sevişip sonra şeyim acıyor diyen kızlara katlanamıyorum . 5 dk içinde orgasm olup multiple orgasm akamayan kızlara da gıcık oluyorum. dayansın dirensin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yalnız şuna hak vermedim değil. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Noyzura said: durability ve constution iyi olsun. öyle azıcık sevişip sonra şeyim acıyor diyen kızlara katlanamıyorum . THIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Noyzura said: aradığım en önemli iki şey : 1 ) temiz olsun yani her yerini gönül rahatllığıyla yalayabileyim 2 ) durability ve constution iyi olsun. öyle azıcık sevişip sonra şeyim acıyor diyen kızlara katlanamıyorum . 5 dk içinde orgasm olup multiple orgasm akamayan kızlara da gıcık oluyorum. dayansın dirensin istiyorum. oha ayip olum #direntürkkizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Durability ve constitution düşük olsun, biz 5 dakkada beşiktaşa vardığımızda "ama şemsullahla 3.5 saat sevişiyorduk" muhabbeti olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Noyzura said: aradığım en önemli iki şey : 1 ) temiz olsun yani her yerini gönül rahatllığıyla yalayabileyim 2 ) durability ve constution iyi olsun. öyle azıcık sevişip sonra şeyim acıyor diyen kızlara katlanamıyorum . 5 dk içinde orgasm olup multiple orgasm akamayan kızlara da gıcık oluyorum. dayansın dirensin istiyorum. tek olayın seks yani? yüzeysellikte tavan bir spritüel ilk defa gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 axedice said: Durability ve constitution düşük olsun, biz 5 dakkada beşiktaşa vardığımızda "ama şemsullahla 3.5 saat sevişiyorduk" muhabbeti olmasın. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 1 saatir erkegin erkekte aradigi ilkler diye okuyorum =( Lan 2 tane konu varmis ben delirmemisim oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 o konu da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 beline yumruk yiyebilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 İlk gördüğüm anda enerjisi beni çarpsın. Kendime gelemeyeyim. İlginç ve çekici gelsin. Hayat da bir amacı olsun Sevgiyi dönüştürebilsin Kendini iyi bir yaşam uğruna zengin bir kocaya hapsedecek kadar zayıf karakterli biri olmasın. Mesleği olsun para kazanabilme yeteneği olsun ki bağımsız olabilsin bağımlı hiçbir kadın gerçek bir erkek için çekici değildir. Sevgisinden şüphe edebilme şansı bırakır bu şekilde. Feth edilmesi zor olsun. Uğraştırsın. Yoga yapsın Esnek olsun Sağlıklı yaşam ile ilgilensin. Kadın olduğu için güzelliğine bakımına önem versin kendini evlense bile salmasın özgüveni yüksek olsun Hayatı biraz da ciddiye almamayı bilebilsin. Genetiği sağlam olsun. Güçlü karakterli olsun ama erkek olmaya çalışmasın dişiliğini keşfetmiş veya keşfetmeye hazır olsun Küfür etmesin kadına küfür hiç yakışmıyor. Sigara içmesin hiç bir insana yakışmıyor. Tatlı manyağı şeker bağımlısı tiplerden olmasın. Gezmeyi görmeyi keşfetmeyi eğlenmeyi sevsin. Sadece seks için aranılan özellikler: Kamasutra gibi tantrik seks gibi taocu seks gibi konulara ilgi ve merak - BU EN ÖNEMLİSİ - Temiz ve hijyenik bir vücut Afrodizyak yağ kullanımına onay veren Esnek kaslar Portakal göğüs En az buğday ten At kuyruk Sınırsız hayal gücü Çok uzun olmayan boy En fazla 70 kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 sunlardan tek birini yapip kezban overloada girmeyeni bulursam 420 noscope parande atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 TÜüüüğğlaaaaaaayyy nolur geri dön aşkıııııııııııımmmmm TÜüğlaayy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar