aramil Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Merhabalar, Haziran 2014 tecil tarihimi bozup, Kasım mı Aralık mı hangisiyse o zaman gitmeyi düşünüyorum. Bu olayda bir güncelleme gerçekleşmiş artık 5 seferde mi ne alıyorlarmış yıl içerisinde. Çok yabancı olduğum bir durum. Tecil bozmak için ne zaman başvuruluyor? Arayacağım birazdan zaten de şu çekilme dönemi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? 2013 Aralık gibi gitmek daha mı faydalı olur? Genel bir şeyler söylerseniz sevinirim, durum hakkındaki genel kanıyı merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ben olsam kışın gitmeyi tercih ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Askerden kaçma şansın varsa kaç. Yoksa hemen git, kış > yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 haziranda bozarsan kasıma atıyorlar. Ağustos için son başvuru Mayıs olmuş yeni yönetmelikle. Yeni mezunlar da kasıma dayanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 kaçamıyorum çünkü hatun caz yapmaya başladı iyice gidip gelip imzayı atacağız artık :( kış mı yaz mı ona karar veremiyorum. Halbuki işlerim de çok güzel gidiyordu ya :( Bir de bu bölücü kesimin aktiviteleri düşündürüyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 4 donem olmus kisalarda, kasimda gidiyorsun saniyorum. kasimda git. ben gitmeden once de suriye suriye diyordu herkes, bahriyeli oldum yattim geldim. turkiyede hicbir zaman hareket eksik degil, ileride daha kotu olmayacaginin garantisini veriyorlar mi? o yuzden baskasinin ne dedigine bakmadan kendin icin en uygun zamanda git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ovvv kasım çok daha güzel olur, temmuzda bozup kasımda gidiyoruz o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Ben de aynı ikilemdeydim. Ertelemeye karar verdim. Kasım için tecil bozup gitmek istiyorsan, 15 Ağustos'a kadar başvurup dilekçe vericeksin tecil bozmak istiyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 çok leş bir durum ya yaldır yaldır iş geliyor, çalışıyoruz işte güzelce. 5 aylık kaybım aşağı yukarı 18k... çok dertliyim, çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 gittim en iyi aralık döneminde gidilir. go go yaylalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Hazır bu tip bi konu varken sorayım. Ben 90 doğumluyum ve bu sene üniv bitti. Ne kadar tecil hakkım var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 2 sene sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 benim daha 6 senem var o zaman kadar askerlik kalkar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 askerlik düşüyormuş beyler diye 5 ay yedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 kışın git götün donacak soğuktan ağlıcan ama günler kısa geçecek daha az sıkılacan aralık celbi candır kandır yardır torun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 asal'ı aradım şimdi 15 ağustos son başvuru tarihi dediler, yarın yapıştırayım dilekçeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Hazır konusu gelmişken, Ben mi gideyim askere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Merhabalar, benim bir kaç sorum olacak : *Kasım celbi içinmi 15 ağustos son acaba ? *Tecil bozdurma + askerlik basvurusu bir günde halledebilirmiyim ? kaç saat surer? *gerekli belgeler nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 evet kasım için ağustos 25 son dedi ankara asal şube. sadece bir dilekçe ve kimlik gerekir diye düşünüyorum. tecil vs. bilgisi onlarda vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 git kurtul hacı.surekli engel olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 2 hafta içinde mezuniyetim resmileşecek. 2 sene tecil hakkımı kullanabilmek için başvuru yapmam gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 mezun olduktan sonra gidersin seagle acelesi yok hangi şubeye gidecen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Kısa dönem başvurularında gereken belgeler neler? Gitmeyi düşünüyorum o tarihe kadar kafama göre işle karşılaşmazsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 diploma aslı ve fotokopisi nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi foto sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 SeaGle said: 2 hafta içinde mezuniyetim resmileşecek. 2 sene tecil hakkımı kullanabilmek için başvuru yapmam gerekiyor mu? Gerekiyor, askerlik şubesinden tecil ettirmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar