Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 aquila said: namaz kil. Dünyanın en güzel şeyi namaz kılmak. İnsan iç huzuruna kavuşuyor böyle fırında haşlanmış et gibi oluyor katı kalpler tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Abi zengin uykusundan uyandirdiniz beni. Hani tek basima olsam neyse , yanimdaki 2 rus kiza ne diyecegim simdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 selam soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Şhadet getirip namaz kılsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Esh mesaj attı lan karnın acmı yemek ısmarlayım diye noluyoruz laaaaaaaan benim sorularımı calmış bana karşı kullanıyo zengin panpam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Esh said: Abi zengin uykusundan uyandirdiniz beni. Hani tek basima olsam neyse , yanimdaki 2 rus kiza ne diyecegim simdi :/ cyka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Cipetpet said: Şhadet getirip namaz kılsınlar Kilamazlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 abdest durmaz bunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Sequo said: Esh mesaj attı lan karnın acmı yemek ısmarlayım diye noluyoruz laaaaaaaan benim sorularımı calmış bana karşı kullanıyo zengin panpam Ahahaha ben olsam otel parası vermektense evine kapağı atmaya bakardım . Herşey para değil bu devirde ama herşeyde para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Ortadaki ibrahim toramana benziyomus, zeytinin dibine gomeyim bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 kardeş ora hangi otel sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Valla çok sıkıldım amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Cipetpet said: Sequo said: Esh mesaj attı lan karnın acmı yemek ısmarlayım diye noluyoruz laaaaaaaan benim sorularımı calmış bana karşı kullanıyo zengin panpam Ahahaha ben olsam otel parası vermektense evine kapağı atmaya bakardım . Herşey para değil bu devirde ama herşeyde para Kanka benim burda ev var ki niye artizlendin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Bacaklarına esh yaz inanayım lan,sonrada osmanlı niye rusyaya sefer yapmış ?? Yapar tabii a.... Bile koyar arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Yapmış da ne olmuş hocam, Rusya direk bulaştıkça tokatlamış bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Cüneyt arkın filmleri yalan söylemiş olamaz dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bizim otele rus gelmiyor ya :/ hep enteller geliyor amk her yerimiz kültür oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 aquila said: ipislagim. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/01/body-ready1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 herkezin oteli var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 NE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 burda sallasan rusa çarpıyor. ama değeri yok herkes rus olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar