Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki aşamalı soru sorma gerzekliği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
var ya bir konu hakkında problemi olduğunu söylüyor. bilgisi olanlar mesaj atsın diye devam ediyor.

e gerizekalı arkadaşım ? direk sorunu sorsana. hizmetçin mi var senin probleminin peşine mi düşülecek. yaz sorunu bilen varsa yazar.
Mesaj tarihi:
konudan anlamayan dallamalar gereksiz yere trollemsin diye ilk anlayanı bulup ona soruyu sormak daha mantıklı. belki adam konu hakkında özelden derdını anlatacak herkese acık acık söylemek zorundamı
Mesaj tarihi:
PZero said:

konudan anlamayan dallamalar gereksiz yere trollemsin diye ilk anlayanı bulup ona soruyu sormak daha mantıklı. belki adam konu hakkında özelden derdını anlatacak herkese acık acık söylemek zorundamı

ya kardeşim ne gibi özel derdi olabilir java hakkında bilgisi olan mesaj atsın, vps aldım konu hakkında bilgisi olan mesaj atsın sorularım var tipi teknik şeylerde bile yapıyorlar.

sadece işte sevgilimle sıkıntım var güzin ablalar mesaj atsın türü konular olsa gene bi nebze anlayış ile karşılayacağım ama öyle konular değil işte zaten sinir edenler.
Mesaj tarihi:
Sanırım ugurz bundan önceki 184 iki aşamalı soruda, hep ben biliyorum diye mesaj atıp, "ha çözüldü hocam konu" diye yanıtlanan insanların sıkıntısı yansıtmış burada.
Mesaj tarihi:
ya ayni anda iki soru soranlara kafa atasim geliyo benim asil. hayir, neden ayni soruyu hem oyle hem boyle soruyosun, birini sor cevaba gore zaten ya oyle, ya oteki turlu. boyle sordugunda evet/hayir diyince, bi de ona mi evet/hayir, buna mi diye bonus soru cikiyo.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
adam resmen 1 tane başlığa atarlanıp yeni başlık açmış.

Kardeşim belki adam konuyla ilgili 250 tane soru soracak, ya da karşılıklı muhabbet etmek istiyor bilen adamla, muhabbet ederken soracağı sorular oluşacak.

Ne cins adamlarsınız ha.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

adam resmen 1 tane başlığa atarlanıp yeni başlık açmış.

Kardeşim belki adam konuyla ilgili 250 tane soru soracak, ya da karşılıklı muhabbet etmek istiyor bilen adamla, muhabbet ederken soracağı sorular oluşacak.

Ne cins adamlarsınız ha.

çok var bu tip başlıklardan. dolayısı ile adam resmen 1 tane başlığa atarlanıp yeni başlık açmamış. böyle saçma bir analizle başlayan mesajdan çıkan analizin devamı okumaya da değmez.

hatta paticikde ya donanım/yazılım ya da programlama da yine benzer bir tartışma dönmüştü ama bulamadım onun da linkini vercektim.
  • Yeni Oluştur...