Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki aşamalı soru sorma gerzekliği


ugurz

Öne çıkan mesajlar

PZero said:

konudan anlamayan dallamalar gereksiz yere trollemsin diye ilk anlayanı bulup ona soruyu sormak daha mantıklı. belki adam konu hakkında özelden derdını anlatacak herkese acık acık söylemek zorundamı


ya kardeşim ne gibi özel derdi olabilir java hakkında bilgisi olan mesaj atsın, vps aldım konu hakkında bilgisi olan mesaj atsın sorularım var tipi teknik şeylerde bile yapıyorlar.

sadece işte sevgilimle sıkıntım var güzin ablalar mesaj atsın türü konular olsa gene bi nebze anlayış ile karşılayacağım ama öyle konular değil işte zaten sinir edenler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Xenocide said:

adam resmen 1 tane başlığa atarlanıp yeni başlık açmış.


Kardeşim belki adam konuyla ilgili 250 tane soru soracak, ya da karşılıklı muhabbet etmek istiyor bilen adamla, muhabbet ederken soracağı sorular oluşacak.

Ne cins adamlarsınız ha.


çok var bu tip başlıklardan. dolayısı ile adam resmen 1 tane başlığa atarlanıp yeni başlık açmamış. böyle saçma bir analizle başlayan mesajdan çıkan analizin devamı okumaya da değmez.

hatta paticikde ya donanım/yazılım ya da programlama da yine benzer bir tartışma dönmüştü ama bulamadım onun da linkini vercektim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...