ugurz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 var ya bir konu hakkında problemi olduğunu söylüyor. bilgisi olanlar mesaj atsın diye devam ediyor. e gerizekalı arkadaşım ? direk sorunu sorsana. hizmetçin mi var senin probleminin peşine mi düşülecek. yaz sorunu bilen varsa yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 evet bunu daha öncek kimse düşünmemiştir eminim tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 hala bu tip konular gördüğüme göre düşünemeyenler var. sana ne oluyor zoruna mı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 zoruna mı gitti miskin sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Gorunce ignore ediyorum ben o konulari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 konudan anlamayan dallamalar gereksiz yere trollemsin diye ilk anlayanı bulup ona soruyu sormak daha mantıklı. belki adam konu hakkında özelden derdını anlatacak herkese acık acık söylemek zorundamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 adam içerlenmiş atarlı girdi topiğie ama şöyle bi sorum var. niye bu kadar atarlanmış? bilgisi olan varsa yazsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 PZero said: konudan anlamayan dallamalar gereksiz yere trollemsin diye ilk anlayanı bulup ona soruyu sormak daha mantıklı. belki adam konu hakkında özelden derdını anlatacak herkese acık acık söylemek zorundamı ya kardeşim ne gibi özel derdi olabilir java hakkında bilgisi olan mesaj atsın, vps aldım konu hakkında bilgisi olan mesaj atsın sorularım var tipi teknik şeylerde bile yapıyorlar. sadece işte sevgilimle sıkıntım var güzin ablalar mesaj atsın türü konular olsa gene bi nebze anlayış ile karşılayacağım ama öyle konular değil işte zaten sinir edenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 muayyen gunundemisin canims? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 hee öyleyim suyunu mu içecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ahahdjkf cok eglendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Bilgisi olmayanlar mı mesaj atsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ugurz hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Sakin ol şampuan olur öyle sorularda anlayışlı ol biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 https://tr-tr.facebook.com/photo.php?fbid=368413959850376&set=a.365263753498730.90711.247350338623406&type=1&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Sanırım ugurz bundan önceki 184 iki aşamalı soruda, hep ben biliyorum diye mesaj atıp, "ha çözüldü hocam konu" diye yanıtlanan insanların sıkıntısı yansıtmış burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ya ayni anda iki soru soranlara kafa atasim geliyo benim asil. hayir, neden ayni soruyu hem oyle hem boyle soruyosun, birini sor cevaba gore zaten ya oyle, ya oteki turlu. boyle sordugunda evet/hayir diyince, bi de ona mi evet/hayir, buna mi diye bonus soru cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?97,7073659,7076519 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 adam resmen 1 tane başlığa atarlanıp yeni başlık açmış. Kardeşim belki adam konuyla ilgili 250 tane soru soracak, ya da karşılıklı muhabbet etmek istiyor bilen adamla, muhabbet ederken soracağı sorular oluşacak. Ne cins adamlarsınız ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ugurz said: hee öyleyim suyunu mu içecen. owned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 mesela bir de şunlar var: http://eksisozluk.com/?q=admin+bana+ula%c5%9f+acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Xenocide said: adam resmen 1 tane başlığa atarlanıp yeni başlık açmış. Kardeşim belki adam konuyla ilgili 250 tane soru soracak, ya da karşılıklı muhabbet etmek istiyor bilen adamla, muhabbet ederken soracağı sorular oluşacak. Ne cins adamlarsınız ha. çok var bu tip başlıklardan. dolayısı ile adam resmen 1 tane başlığa atarlanıp yeni başlık açmamış. böyle saçma bir analizle başlayan mesajdan çıkan analizin devamı okumaya da değmez. hatta paticikde ya donanım/yazılım ya da programlama da yine benzer bir tartışma dönmüştü ama bulamadım onun da linkini vercektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 genelde bu tur konularda gelen ilk mesaj zaten sorsana lan ne sorucaksan tarzi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar