Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ne kanyağı bulunması üstünde yazıyordu zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Kaynağını buldu dediğin üstünde damga gibi duran club sitesi adresi. Master hacker sanki adam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 lan neyse işte buldu verdi ne farkeder. olayın nerden çıktığını söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ya benim anlamadığım şey FAKE bile olsa bu kadar düzgün yazmaya paticik çizip resim çekip koymaya falan uğraşan bir adam nasıl düşünülebiliyor? adamın hiçkimseye zararı olmadı lan. saçma sapan şeyler yazılıyor gelip mevlana quote'layıp başka birşey yazmayan bir adama küfür etmek çok acayipmiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 inan bakar abi ozel mesajlara kim kufretmis gorebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Aluriel said: lan neyse işte buldu verdi ne farkeder. olayın nerden çıktığını söylüyorum Olayın nedeni o değil. Pmden küfür. Onu açıkladı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 pm'den küfür ban sebebi ztn. şikayet etsin banlatsın. ağlamaya gerek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Kim küfretmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Red said: pm'den küfür ban sebebi ztn. şikayet etsin banlatsın. ağlamaya gerek var mı ? bide gidiyom diye topic açmalar falan 16 yaşında sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Red said: pm'den küfür ban sebebi ztn. şikayet etsin banlatsın. ağlamaya gerek var mı ? adam ağlamıyor. adam aynı kültürden bile değil bizimle tam olarak. birçok şeyi anlamıyor falan. düzgünce açıklamalar yapıyor sürekli. şuna ağlama denmesin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mal said: ninja san ying yangı bilirsin... go da oynamışsındır elbet... tek ayak üzerinde dururken dengeni bozmaya çalışan o hafif rüzgarıda bilirsin bilirsinki ninja san kaplumbağa yol alırken hiç şikayet etmez kabuğundan bir kartal beklerken kayalıkta ne kadar keskin olsada gözleri bazen bakmaz düzlüklere altında uzanan işte o yüzden ninja san bana bir kere sama der misin? gitmeyi çıkartıp aklından Bu arkadaşa mal müdürü ünvanı verilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 neye ağlama diyeceğimizi senden öğrenecek değiliz vingthor sama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 forum kültürü için türkiye'de yaşaması gerekmiyor. 2-3 denyo küfür ettiyse şikayet edebilir. kaç gündür herkes burda adamı yere göğe sığdıramıyor.cogunluk tarafından sevildiği belli. bir kaç kişi laf etti diye küstüm gidiyorum demenin kültürle ne alakası var. kaç yaşında adam bu her kültürde farkına varılabilinecek bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 "roket adam" said: bujinkan ile ninja aynı insanlar mıymış? galiba aynıymış. E bu adam çok efendi biriydi. Ninja acc'sine ne oldu? niye nick değiştirdi? Bir de, çetintaş ile KuddusiMavra aynı kişiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ShadowFax said: Bir de, çetintaş ile KuddusiMavra aynı kişiler mi? aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 çetintaş'ı bile harcadınız ninja bari kalsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Vingthor said: adam aynı kültürden bile değil bizimle tam olarak. birçok şeyi anlamıyor falan. Bende anlamıyorum ki bazılarını kopmuş gidiyorlar. Adamın anlamaması geyat normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 neyi anlamaması abi. adam kaç zamandır forumda zaten ? ilk defa girmedi ki buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 lan forumda niye kavga ediyorsunuz, küfür edene he de geç, nasıl bir hayatınız var, ne zaman pati ye girsem bir drama dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 drama for the drama god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 birisi ninjayı özet geçse güzel olur aslında. Gerçekten Ninja mi? Kendisi Japon sanırım. Nasıl bu kadar güzel Türkçe konuşuyor? Japonyadan mi yazıyor? Hep bahsettiği sama samaella mi? yoksa o da "san" gibi bi ek mi? san ne demek sama ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Sequo said: Ulan fakirler guzelim adami kacirdiniz pis agiz kokunuzla Çetintaş ve Ninja dan bile dayanıklı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ben adamla muhatab bile olmadim fistan fistan diyenler var adama naptiniz bilemicem artik Red +1 ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Şöyle naif adamı kaçırdınız ya püü size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ShadowFax said: birisi ninjayı özet geçse güzel olur aslında. Gerçekten Ninja mi? Kendisi Japon sanırım. Nasıl bu kadar güzel Türkçe konuşuyor? Japonyadan mi yazıyor? Hep bahsettiği sama samaella mi? yoksa o da "san" gibi bi ek mi? san ne demek sama ne demek? Şöyle demiş : Merhaba uzun zamandir forumunuzu severek takip ediyorum. Ayrica acmis oldugunuz MIRC da da bildiklerimi paylasmaktan mutluluk duyuyorum. Ben tamamen Asya orbit ile yetismis ve bu duzende yasamima devam eden bir bireyim. Zaten yazilarimdan da anlasilacagi uzere Ninjutsu ve Ninja tarihi ustunde calisiyorum. Tekrar boyle guzel anlayisli forum uyeleri ile birlikte oldugum icin cok tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar